Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mireia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mireia » 19. Jun. 2010 2:24

Povejte mi, kaj si mislite o takih stvareh:

2 se šele spoznavata, hodita na zmenke. sta iz oddaljenih krajev. Punca ne pozna materialnega položaja fanta. Fant na zmenek ne pride s svojim avtom (ker ga nima, ali kej mu je škoda denarja) in si drugače uredi prevoz (zastonj). Fant reče, da bosta na zmenkih počela oz. šla, kamor bo punca hotela, konkretno pa ne povabi nikamor.

- Kako izpade v tem primeru, če punca povabi v kino in kupi karte?
- Kako izpade, če se odpelje do njega na svoje stroške s svojim avtom?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Jun. 2010 3:29

Vesolje implodira.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 19. Jun. 2010 7:50

Kaj bi ti rada vprašala?

Če povabiš v kino je ja normalno, da kupiš tudi karte.
In če se odpelješ do njega je tudi jasno, da se boš na svoje stroške.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 19. Jun. 2010 8:59

tole je vse normalno. sam malo bedno je če fant prepusti punci da dapobudo za vse, kar pomeni potem takem da bo v vsakem primeru ona morala plačati..
ne vem. pa naj predlaga da greta samo v park, na sprehod .. itd. :D drugače pa mu naj pove da ji to ne paše... ljudje znamo komuniciiiratiii :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Jun. 2010 9:51

A potem tud če punca prepusti fantu, da nekaj plača, to pomeni, da bo zdj on vedno plačeval? :)
Sicer pa..nevem, jaz tega "a greš v kino?" ne smatram pod "a greš v kino, jaz plačam". :roll: Druga je, če reče "ne nemorm, mam mal slabše finančno stanje" in odgovoriš "Ne, ne, sj ok, jaz plačam".
Ta samoumevnost plačevanja, če nekoga kam povabiš se men zdi brezvezna. Kot da plačuješ njegovo družbo.

Glede avta pa..ne vidm problema, zakaj ne bi samo zaradi "o ne, punca bo pršla k fantu in ne on k njej, kaj pa zdj" vajinega dneva mal polepšala in poenostavila, če se ti pripelješ in ne on.
It was forever..but it didnt last long..
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 19. Jun. 2010 10:22

Mislim, da ni nič narobe, če tudi punca kdaj plača, če pa fant nikoli ne plača, ali če punca nikoli ne plača, se mi to zdi čudno. Jaz osebno bi imela čuden občutek, če mi fant nikoli nebi pustil, da plačam. Če pa ta fant, s katerim se videvaš ni pri denarju, najdita kakšno cenejšo različico druženja. Namesto kina poglejta film doma, pojdita na sprehod, itd.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jun. 2010 11:30

Meni se ne zdi nič čudno, če se sama odpeljem do fanta ali na lokacijo srečanja, čeprav priznam, da mi vedno srce zaigra, če tip (v fazi prvih zmenkov) pride pome.
Tudi karte za kino brez problema plačam.

Nikakor pa ne bi hotela imet tipa, ki bi bil tako brezvezen, da ne bi imel nikoli nobene konkretne ideje, ampak bi vso odgovornost prelagal name pod pretvezo, da je tak kavalir, da meni prepušča izbiro.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 19. Jun. 2010 11:51

Podobna tema že obstaja - glede plačevanja.

Drugače pa sem mnenja, da bo veza najboljša, če oba dajeta predloge kam it, oba plačujeta in oba hodita drug k drugemu.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jun. 2010 14:20

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 19. Jun. 2010 17:19

jullia_ napisal/-a:Meni se ne zdi nič čudno, če se sama odpeljem do fanta ali na lokacijo srečanja, čeprav priznam, da mi vedno srce zaigra, če tip (v fazi prvih zmenkov) pride pome.

Kaj pa, če tip nima avta?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2010 17:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Jun. 2010 17:37

Fantin napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Meni se ne zdi nič čudno, če se sama odpeljem do fanta ali na lokacijo srečanja, čeprav priznam, da mi vedno srce zaigra, če tip (v fazi prvih zmenkov) pride pome.

Kaj pa, če tip nima avta?
Ja pol pa pac ne pride po njo. Kaksno je pa to vprasanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2010 17:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 19. Jun. 2010 17:45

Ene si pa res komplikujete vsa taka naravna vprašanja, da res ne morm verjet.
Povabiš v kino, pomen da plačaš ti, zarad mene naj pol ON kupi kokice al kaj, gumijaste črve, ne bom mela nič proti, al pa pač plača drink po kinu :) Če bi samo sedel in tumasto gledal, bi pač plačala js, sej ponavad itak vlečem denarnico ven pa me počjo po roki, naj takoj spravim nazaj. No kdaj mi tudi uspe se skregat dobesedno, da lahko js plačam (zato se pa še najboljš obnese kupit karte za kino in ga šele potem povabit :D ) .

Če pa tip nima denarja, ti ga pa maš... Hja, je mal zaj* priznam. Recimo da ga enkrat povabiš na kosilo, potem drugič pa ne vem, v park Tivoli na sladoled - če je kej deca, bo za sladoled že najdu tistih par €. Sam je to res smotan, če je nekdo na slabšem finančnem položaju... Še nikoli nisem bila v taki situaciji, vedno je blo nekje enak (normalni dohodki).

Kar se tiče pa samoiniciative pri tipu in gentlemenstva, da ti prepusti KAO da se ti kr sama odloč, kam bi šla - adijo človek, tole ne pelje nikamor. Madona, dec more bit dec. Če mi reče; Greva na večerjo, Greva v kino, je to kot zakon. Ne pa, da mi reče; Ljubica a bi šla na večerjico mogoče? Kaj pa kino, sej filmček si boš pa lahko sama izbrala... Bljak, osladno in nemožato.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 19. Jun. 2010 17:53

Zakaj sprašujem? Ko sem prebral Julijun prispevek, sem dobil občutek, da ubije vso romantiko, če tip ne pride ponjo z avtom. Samo moje mnenje, morda se pa motim.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov