Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ma preveč vprašaš (čeprav ne slabo ).
Če sta že na 1. dejtu, obstaja velika verjetnost, da sta si že všeč, ni res? Na to sem ciljala..
Ja, fino je, če si oba nekako nakažeta simpatijo; tud men se zdi neumno, da bi, ne vem, punca ne hotela narest koraka naprej, samo zato, ker hoče, da to on naredi.
(kok bi blo fajn, če bi jz večkrat sama sebe upoštevala..... )
Če sta že na 1. dejtu, obstaja velika verjetnost, da sta si že všeč, ni res? Na to sem ciljala..
Ja, fino je, če si oba nekako nakažeta simpatijo; tud men se zdi neumno, da bi, ne vem, punca ne hotela narest koraka naprej, samo zato, ker hoče, da to on naredi.
(kok bi blo fajn, če bi jz večkrat sama sebe upoštevala..... )
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
meni osebno malo hecno, da bi jaz plačevala na začetku enemu sem plačala enkrat pijačo, ok saj mi je nekaj pomagal... ampak jst sem mu kao bila všeč- lahko bi on plačal prvo pijačo + da ima model res dost denarja. To sem si prav zapomnila
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
vidim, da imam malo specifično mnenje: jaz ne maram, da mi folk, ki ni moj prijatelj plačuje in jaz njim...
torej če spoznam nekoga in greva na zmenek, mi gre na živce, da hoče plačat on. pač naj plača vsak svoje. ne maram se počutit kaj dolžno ljudem...
in na začetku, ko grem na prvih par zmenkov, hočem biti popolnoma prosta brez kakih (moralnih!) obveznosti, da fantu kaj dolgujem. slednje bi pa nedvomno imela, če bi po 3 zmenkih ugotovila da je fant idiot, od tega pa bi me on enkrat povabil na izlet na morje in ga plačal, plačal večerjo in recimo še kino... sploh če bi bil on zainteresiran bi se počutila kot da mu dolgujem še 1 'priložnost'... kasneje sem pa za 50:50. ne samo s partnerjem, tudi prijatelji..
torej če spoznam nekoga in greva na zmenek, mi gre na živce, da hoče plačat on. pač naj plača vsak svoje. ne maram se počutit kaj dolžno ljudem...
in na začetku, ko grem na prvih par zmenkov, hočem biti popolnoma prosta brez kakih (moralnih!) obveznosti, da fantu kaj dolgujem. slednje bi pa nedvomno imela, če bi po 3 zmenkih ugotovila da je fant idiot, od tega pa bi me on enkrat povabil na izlet na morje in ga plačal, plačal večerjo in recimo še kino... sploh če bi bil on zainteresiran bi se počutila kot da mu dolgujem še 1 'priložnost'... kasneje sem pa za 50:50. ne samo s partnerjem, tudi prijatelji..
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
pri nama se je vedno delil enkrat jaz, drugič on. to leto pa me vedno on plača in me vsaj 3krat na teden pelje na večerjo, ki jo plača on..
zvezdica
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
urska.pavlic napisal/-a:pri nama se je vedno delil enkrat jaz, drugič on.
kdor zmaga, deli...kot karte!:)
urska.pavlic napisal/-a:pri nama se je vedno delil enkrat jaz, drugič on. to leto pa me vedno on plača in me vsaj 3krat na teden pelje na večerjo, ki jo plača on..
drugače bi bil lačen, ker pavličeva ne zna kuhat...potem si pa revež lahko le cliota ubode...
-
z mojim se rada razvajava tko da če imava denar in en drugega, zakaj pa bi se matrala. če me fant razvaja.tko da punca znam kuhat ,moram te razočarat. drugač pa mi nehi hoditi po glavi..
srečen tisti,ki je šel mimo tebe
srečen tisti,ki je šel mimo tebe
zvezdica
-
ne koza jebes v glavo.sam jaz se ti res nebom pustila.take kot ti jem za malco
jaz ti rečem sečen tisti ki je šel mimo tebe,ti pa meni da mislim nate.kaj tebi ni jasn
dober začetek forum. če ti kdo ne odgovarja,ga pustiš ne pa ga jebeš v glavo. punca odrasti že enkrat. hallo, kaj to vse najdeš na forumu
jaz ti rečem sečen tisti ki je šel mimo tebe,ti pa meni da mislim nate.kaj tebi ni jasn
dober začetek forum. če ti kdo ne odgovarja,ga pustiš ne pa ga jebeš v glavo. punca odrasti že enkrat. hallo, kaj to vse najdeš na forumu
Zadnjič spremenil urska.pavlic, dne 11. Jul. 2010 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
zvezdica
-
ja sem zato ker sem shujša 17 kg. uspeh zame
ne zato ker bi se komu pustila da me psiha pokoplje. ves drugač bi tudi jaz zapustila forum, ne pa da bi se jezila. tko da nemoreš mi nič!!!!
ne zato ker bi se komu pustila da me psiha pokoplje. ves drugač bi tudi jaz zapustila forum, ne pa da bi se jezila. tko da nemoreš mi nič!!!!
zvezdica
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov