Jok med/po seksu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si se kdaj zjokal/a med oz. po seksu?

Da
90
49%
Ne
94
51%
Skupaj glasov : 184

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Maj. 2007 14:38

Se mi je zgodilo ja... :?

Po prvem seksu sem (seveda ko njega ni blo več zdraven) jokala... Mislim da sem bila fuuull zmedena zarad vsega skupaj, in nisem vedela kako bo z nama naprej...

Drugič sem jokala ko je med seksom počil kondom... V paniki sem začela kar jokat, ampak me je lepo potolažil pa šel z mano v lekarno...

Pa kasneje se mi je šeenkrat zgodilo, da sem jokala (po seksu ko sva se stiskala) ker sva se pač pogovarjala o ful osebnih, lepih stvareh, in so mi začele kar solze tečt... Počutila sem se ful varno ob njem, pa tko... :) :hearts:

Se pravi; lahko jokamo zarad čisto različnih čustev.... :D
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 22. Maj. 2007 17:42

Jaaaa men se je pa že parkrat zgodil, da sm par velikih solzic spustila po khm khm :D ampak to so ble solze sreče... ne vem zakaj in kako... ampak kr na enkrat sm začutila en močn občutek sreče al neki tazga.. in je kr izbruhnl iz mene... Ful lep filing je :ja: sam mojmu ni blo jasn, kaj mi je naredu, da jokam (valda mu je na ego udarl :lach: .. dokler mu nism povedala... ) :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 22. Maj. 2007 18:49

Da, pri bivšem.
Ko me je objel kot da bi bila iz stekla, kot bi se bal, da bi se zlomila. Ko me je jemal s takšno nežnostjo, a kljub vsemu z gorečnostjo. Kot bi bila punčka s porcelana. Da, takrat sem tudi jaz jokala, kajti še nikoli nisem čutila takšne miline in nežnosti.
Po tistem nikoli več.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 22. Maj. 2007 19:31

Ja se mi je že zgodilo. Enkrat, ker je bilo tako lepo. Večkrat pa zaradi težav, ki jih imam. :(
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Kaysia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaysia » 22. Maj. 2007 19:47

Meni se je to zgodilo 1x med sexom in mislim da zato, ker sem v sebi pogrevala vedno določene najine skupne dogodke in vrtela film od tistega dneva ko sva se spoznala vse do tistega trenutka khm khm :P :P :P

Pozdravček :gut:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Maj. 2007 20:40

Kaysia napisal/-a:Meni se je to zgodilo 1x med sexom in mislim da zato, ker sem v sebi pogrevala vedno določene najine skupne dogodke in vrtela film od tistega dneva ko sva se spoznala vse do tistega trenutka khm khm :P :P :P

Pozdravček :gut:

ja ja evo pa tut to..vse na kupu..od tega pa do čustev do nejga pa do njega samga pa trenutki pa sam sex :) pa pride do solzice :) :)
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 27. Maj. 2007 13:11

meni se to še ni zgodilo.. :)
wanna fuck.. now!. *
Raksha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Raksha » 28. Maj. 2007 1:50

Kaj takega se mi še ni zgodilo, ker med seksom mislim na vse kaj drugega kot na probleme. Se je pa že zgodilo, da so se mi zasolzile oči, ko sva bila med oralnim seksom 'malo' predivja. Ampak to menda ne šteje kot jok, ne? :twisted:
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006
Kraj: Mozirje

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali_88 » 28. Maj. 2007 16:57

Ja, ampak po seksu, v kopalnici. Par solzic...ne vem, ko ni blo več vse najbolš med nama, pač problemi pa to in sm se tko čudn počutla potem...
Uporabniški avatar
PesjaAnka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2006
Kraj: brežice

Neprebrana objavaNapisal/-a PesjaAnka » 28. Maj. 2007 17:12

men se je to tut zdj sam enkrat zgodil...am nvm tko mi je blo lepo pa ful sm se čutla povezana s fantom in u tistem trenutku sm si želela za zmer tko ostat. in sm ga sam faaaajn objela (: lepo je blo(:
daj koLegica da te zaLižem
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 28. Maj. 2007 17:46

Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat :D

Se mi je pa to zgodilo enkrat med poljubljanjem, da mi je šla kr solza po licu (od sreče seveda). Ampak kaj, ko moj tip takih sentimentalnih "izpadov" sploh ne šteka in je zadevo napačno
razumel :? :D In pol sm mu morala razlagat, zakaj je do tega prišlo in da ne gre za nč slabega...

Jao teli tipi, k znajo bit hladni k skale :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Maj. 2007 18:04

Frenkie napisal/-a:Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat :D

pa to je mišlen kot solzica sreče.. da ga maš rad, uživaš na ful, se čutš ful povezanga s fantom, hočš da bi blo tko za zmeri..ful ti pomen..in čustva so tle :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Maj. 2007 18:53

Ja, sm jokala po seksu ...

Enkrat, ko sm biušmu nasedla (ko je že biu biuši) in upala, da bova spet skupi, pa se po koncu ni hotu stiskat pa crklat tko k je to ponavad počeu, je ostou in šou ... To me je nenormalno bolel in ne bom pozabla tistga občutka takt :cry: Ne rabm omenjat, da sm se počutla k k ...

Enkrat (al je blo večkrat?) pr tem zadnem, k je tut znou se spraut iz pojsle in spokat (ja, surlo je znou stegnt sam zato, k sm mu ponoč kao koutr preveč na svojo stran zvlekla ... vem, vem :eek: :roll: ), ne da bi mi dou lupčka in reku adijo ... Jokala sm taktr še ceu dan.

In pa pr enmu "biušmu" k je zaspau še preden se je začel (alko in pozne ure niso opravičilo), pol me pa skor prsilu u seks, da bi mi "dokazu", da si me usen želi ... Oh, bog. :eek:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Maj. 2007 0:39

Frenkie napisal/-a:Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat :D

Se mi je pa to zgodilo enkrat med poljubljanjem, da mi je šla kr solza po licu (od sreče seveda). Ampak kaj, ko moj tip takih sentimentalnih "izpadov" sploh ne šteka in je zadevo napačno
razumel :? :D In pol sm mu morala razlagat, zakaj je do tega prišlo in da ne gre za nč slabega...

tko sm se enkrat jst začela jokat od sreče k dežko sva seksala prvi potem ko sva spet zaela hodt...seveda je blo od sreče, sm se še smejala zraven, on pa sprašval kaj me boli, če me je kje ranu, če ni blo dor, če je blo tok slabo... :lach: in sm mu kumi razložila zakaj in kako, njemu pa nč jasn, kako se lahko od sreče jokam..ja sori če ne štekaš tega ker si dec :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 29. Maj. 2007 14:25

*purple* napisal/-a:

tko sm se enkrat jst začela jokat od sreče k dežko sva seksala prvi potem ko sva spet zaela hodt...seveda je blo od sreče, sm se še smejala zraven, on pa sprašval kaj me boli, če me je kje ranu, če ni blo dor, če je blo tok slabo... :lach: in sm mu kumi razložila zakaj in kako, njemu pa nč jasn, kako se lahko od sreče jokam..ja sori če ne štekaš tega ker si dec :D

hehe ja deci..moj je biu isti.. jz pa tko souzice sreče pa ob enm tko v pozi, da se smejm :D res nč mu ni blo jasn

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]