Jok med/po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
MaLa <3 napisal/-a:ja... pri prvem seksu me je blo malo strah,pa sem si fanta ful želela...pol paa je bil tak nežen pa počasen,ful je blo fajn... pa sem se kar jokat po seksu začela pa nevem zakaj sem se začela jokat...ampak...se je kar vlilo z mene
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amisu - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
sm se zjokala ravno pred 4 dnevi. to pa zato, ker med sexom nisem še nikoli doživela orgazma in ravno ko sm bla pred tem, da ga doživim je moj fant začel nabijati svoj penis v mene z vso močjo, tako da me je full bolelo in se ni hotu ustavit.... takoj ko sva končala sm se pa neutolažljivo jokala ... že zaradi tega ker sem bla razočarana nad njim, ker me je sexal še naprej proti moji volji.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Amisu, no comment na tvojga fanta, to je isto kot posilstvo.
Drgač pa nism jokala ne pred, ne vmes, ne po.. Vedno ko sm mu rekla, da neha je nehal pa čeprov je bil zelo blizu, če mi kej ni pasal..IN tko bi moral bit vsak fant.
Sem se pa počutla 1x zlo krivo, ko sm mela prvič spolne odnose, ker sm se pčutla, da je prehmal..sam me je minlo, nism pa lih jokala zrd tega.
Drgač pa nism jokala ne pred, ne vmes, ne po.. Vedno ko sm mu rekla, da neha je nehal pa čeprov je bil zelo blizu, če mi kej ni pasal..IN tko bi moral bit vsak fant.
Sem se pa počutla 1x zlo krivo, ko sm mela prvič spolne odnose, ker sm se pčutla, da je prehmal..sam me je minlo, nism pa lih jokala zrd tega.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
hja parkrat se mi je zgodilo ja...
med sexom zato, ker mi neki ni pasalo, sem pa zadnjič prekinla vso stvar, zato ker me je dragi užalu in so se mi pol namočle uke...bla sva neki časa užaljena oba,sam sva hitro uredila. kr neki no
med sexom zato, ker mi neki ni pasalo, sem pa zadnjič prekinla vso stvar, zato ker me je dragi užalu in so se mi pol namočle uke...bla sva neki časa užaljena oba,sam sva hitro uredila. kr neki no
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
sem ful čustvena oseba in se mi je zgodilo... ene dvakrat med. sem bila precej na dnu iz določenih razlogov, ampak hkrati se je pa pojavila potreba... pa sva hop hop, vmes pa se kar naenkrat spomnim zakaj moram biti žalostna in... prišlo je pač do joka (ne histeričnega seveda ). akcijo sva prekinila, me je objev, potolažil in kmalu sva nadaljevala.
po seksu se je pa tudi že zgodilo... enkrat mogoče. ah, kaj čmo. ne more bit vedno samo smeh
po seksu se je pa tudi že zgodilo... enkrat mogoče. ah, kaj čmo. ne more bit vedno samo smeh
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
waa ja sm jokala ko dež ene parkrat med seksom. orgazma ne doživim na noben način, pa od začetka nisem hotla bit js zgori, pol me je pa fant prepriču in sem bla ene parkrat zgori in očitno me je nekam tko drgnl, blo je tko dobr, za znoret... ne vem kaj je blo, vem pa, d je bla to najlepša in najboljša stvar kar se mi je kdaj zgodila, in začela sem jokat. in potem sem se zahvalila fantu, da mi je pokazu d kej tazga sploh obstaja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm, ja, se je tud men že zgodil..ampak, ker je blo pač po nekih problemih, ki sva jih mela in je mi je blo takrat res tolk noro lepo z njim, ful neskončno je bil dober in nežen z mano ... pol pa kmal ne več, pa smo spet jokal!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Tigi napisal/-a:Jp podpis...pač solzice teče in od sreče in od vsega lepega...
evo, men tut to..do zdej 3x.. biu je lih tak moment, da sm s epočutla da ga mam res uno fuuuuuuuuuul rada in da sm varna ob njem in obratno.. in k mi je blo tko hudo, ker ga je toook sedl.. in pol kr pride..pa sploh nevem zakaj pač..pride ker je biu ful dobr, nežn .. definitivno pa ne zarad kšnih osebnih problemou, ker lohka jih mam miljon in mi ful morijo - jz k sm znjim pozabm NA USE!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]