Jok med/po seksu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si se kdaj zjokal/a med oz. po seksu?

Da
90
49%
Ne
94
51%
Skupaj glasov : 184

Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 20. Maj. 2007 8:15

MaLa <3 napisal/-a:ja... pri prvem seksu me je blo malo strah,pa sem si fanta ful želela...pol paa je bil tak nežen pa počasen,ful je blo fajn... pa sem se kar jokat po seksu začela :cry:pa nevem zakaj sem se začela jokat...ampak...se je kar vlilo z mene :wink:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 20. Maj. 2007 9:43

xx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 20. Maj. 2007 10:31

ni se mi še zgodilo, da bi se med sexom zlomila in začela jokat. učasih se mi to zgodi po sexu. se pa tud meni kdaj utrne kaka solzica sreče med sexom :D
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 20. Maj. 2007 10:38

Men se je to zgodilo, k je blo zame prvič...In k je blo konc seksa je men ful na bad udarl, res nism mogla nehat jokat...
Uporabniški avatar
amisu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a amisu » 20. Maj. 2007 10:56

sm se zjokala ravno pred 4 dnevi. to pa zato, ker med sexom nisem še nikoli doživela orgazma in ravno ko sm bla pred tem, da ga doživim je moj fant začel nabijati svoj penis v mene z vso močjo, tako da me je full bolelo in se ni hotu ustavit.... takoj ko sva končala sm se pa neutolažljivo jokala :cry: ... že zaradi tega ker sem bla razočarana nad njim, ker me je sexal še naprej proti moji volji.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 20. Maj. 2007 11:19

Amisu, no comment na tvojga fanta, to je isto kot posilstvo.
Drgač pa nism jokala ne pred, ne vmes, ne po.. Vedno ko sm mu rekla, da neha je nehal pa čeprov je bil zelo blizu, če mi kej ni pasal..IN tko bi moral bit vsak fant.
Sem se pa počutla 1x zlo krivo, ko sm mela prvič spolne odnose, ker sm se pčutla, da je prehmal..sam me je minlo, nism pa lih jokala zrd tega.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 20. Maj. 2007 11:44

hja parkrat se mi je zgodilo ja...
med sexom zato, ker mi neki ni pasalo, sem pa zadnjič prekinla vso stvar, zato ker me je dragi užalu in so se mi pol namočle uke...bla sva neki časa užaljena oba,sam sva hitro uredila. kr neki no
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 20. Maj. 2007 21:01

sem ful čustvena oseba in se mi je zgodilo... ene dvakrat med. sem bila precej na dnu iz določenih razlogov, ampak hkrati se je pa pojavila potreba... pa sva hop hop, vmes pa se kar naenkrat spomnim zakaj moram biti žalostna in... prišlo je pač do joka (ne histeričnega seveda :wink: ). akcijo sva prekinila, me je objev, potolažil in kmalu sva nadaljevala.
po seksu se je pa tudi že zgodilo... enkrat mogoče. ah, kaj čmo. ne more bit vedno samo smeh :)
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 20. Maj. 2007 21:04

Jaz sem jokala takrat, ko sva s fantom mela ful probleme in sem vedla, da ni vse kot bi moralo bit, potem pa sem po sexu ful jokala, ker sem postala še bolj čustvena.
Ni vse zlato, kar se sveti.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Maj. 2007 22:15

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Maj. 2007 22:26

waa ja sm jokala ko dež ene parkrat med seksom. orgazma ne doživim na noben način, pa od začetka nisem hotla bit js zgori, pol me je pa fant prepriču in sem bla ene parkrat zgori in očitno me je nekam tko drgnl, blo je tko dobr, za znoret... ne vem kaj je blo, vem pa, d je bla to najlepša in najboljša stvar kar se mi je kdaj zgodila, in začela sem jokat. in potem sem se zahvalila fantu, da mi je pokazu d kej tazga sploh obstaja :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 21. Maj. 2007 7:27

Ne, se še ni zgodilo. Enostavno med sexom odklopim misli na vsakdanje probleme/skrbi in enostavno uživam... Po pa tudi ne, ker so vsi problemi videt manjši ko je z mano on. :P
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Maj. 2007 11:53

Hm, ja, se je tud men že zgodil..ampak, ker je blo pač po nekih problemih, ki sva jih mela in je mi je blo takrat res tolk noro lepo z njim, ful neskončno je bil dober in nežen z mano ... pol pa kmal ne več, pa smo spet jokal! :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 21. Maj. 2007 14:46

Tigi napisal/-a:Jp podpis...pač solzice teče in od sreče in od vsega lepega...

evo, men tut to..do zdej 3x.. biu je lih tak moment, da sm s epočutla da ga mam res uno fuuuuuuuuuul rada in da sm varna ob njem in obratno.. in k mi je blo tko hudo, ker ga je toook sedl.. in pol kr pride..pa sploh nevem zakaj :D pač..pride :oops: ker je biu ful dobr, nežn :hearts: .. definitivno pa ne zarad kšnih osebnih problemou, ker lohka jih mam miljon in mi ful morijo - jz k sm znjim pozabm NA USE!
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 21. Maj. 2007 19:44

Men se kej takega še ni zgodilo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]