Jok med/po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^ njemu pa rekla, da so solze sreče
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
floribunda napisal/-a:Prvič slišim, da se to dogaja.
Me pa res zanima kaj si moški misli ob takšnem obnašanju.
kogabolikurac kaj si moški misli ob takem obnašanju.
če ti gre na jok, ti gre pač na jok.
Ja mene že. Bi mi blo nenormalno, da bi se tip cmeru.
- maya__maya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
Men se je zgodil ene parkrat...na konc k sm pomisla na fanta k sma bla zlo dolg skupi...sam tip ne sme opazit, da jokaš ker si bo negativno razlagu.....
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Auch....maya, ta je kruta. Ok, je že res, da misli težko preusmermo, sam da pa med seksom razmišljaš o bivšem in to tok intenzivno, da te misli spravjo do joka????
Drugač pa, dva tedna nazaj, sva jokala... OBA! Enostavno je blo tok nabito vse s čustvi, plus full taprav cajt (zunaj nevihta, tema, močen veter, midva pod koutrom, vsa raznežnena).
Sj vem, sva cmere cmeraste, ko sva se pogledala, pa strmela en v druzga, nama itak ni blo nč jasn, pa pol padla v smeh, kva za vraga nama dugaja
Drugač pa, dva tedna nazaj, sva jokala... OBA! Enostavno je blo tok nabito vse s čustvi, plus full taprav cajt (zunaj nevihta, tema, močen veter, midva pod koutrom, vsa raznežnena).
Sj vem, sva cmere cmeraste, ko sva se pogledala, pa strmela en v druzga, nama itak ni blo nč jasn, pa pol padla v smeh, kva za vraga nama dugaja
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Oooh kk lepo!
Men je pa zadnjič med seksom res šlo na jok. Blo je precej intenzivno, pa močna čustva so bla prisotna in vse to se je nabralo v meni... Sam na srečo nisem pol potočla niti solze. Je bil pa res lep občutek..
Men je pa zadnjič med seksom res šlo na jok. Blo je precej intenzivno, pa močna čustva so bla prisotna in vse to se je nabralo v meni... Sam na srečo nisem pol potočla niti solze. Je bil pa res lep občutek..
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- btadeja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
- Kraj: Krško
Men se je pa enkrat zgodil, da sm ful uživala v sex-u s fantom in sm bla res že čist bliz O in njemu pride,... zaradi določenih razmer se je mogu ustavt in sm bla tuk razočarana, k bi rabla sam še kakih 5sekund, da mi je šlo kr na jok (sicer tega ni vidu), pol je pa hotu oralno nadaljevat, da končam še js, sm bla pa že tuk razočarana, da mi sploh ni več pasal in sm rekla naj kr neha.
Ok če zdej ramišlam mal ko to pišem, bi lahko ravno tako tut js končala (pač oralno), ampak v tistem trenutku tik pred O mi je blo res tko hudo, da sm se kr zjokala, pa mi tut ni čist jasn zakaj.
Ok če zdej ramišlam mal ko to pišem, bi lahko ravno tako tut js končala (pač oralno), ampak v tistem trenutku tik pred O mi je blo res tko hudo, da sm se kr zjokala, pa mi tut ni čist jasn zakaj.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Se mi še ni zgodil da bi zrd izjemnih čustev jokala po/med seksom..se mi je pa enkat zgodil, da sm bla na njem pa je bla na postlo ena polica ostra pa sm z glavo na pouno butnla gor v polico in se je seks končal z jokom
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Na začetku se je zgodilo ja, s sedanjim fantom, razlog pa so bile travme z bivšim, ki ni znal z mano v postelji... In ko sem prvič, ko sva seksala s sedanjim fantom rekla naj neha, da malo boli, je prenehal. In potem sem bruhnila v jok, ker nisem vedla, da obstajajo moški, ki ti dejansko prisluhnejo (!) v postelji.
Dandanes se mi zdi to normalno, takrat pa tega nisem bila vajena.
Dandanes se mi zdi to normalno, takrat pa tega nisem bila vajena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov