Jok med/po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zvezd(ic)a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Meni se pa to en čas ful dogajalo. Zaradi kontracepcijskih tabletk mi je totalno upadla želja po seksu, in to za kar par mesecev... Fant je seveda mislil, da je ziher kaj z njim povezano, da me ne privlači... ful se je trudil, s predigro, cartanjem, res je bil zlati, ampak pri meni nič... Sem se tudi jaz trudila in sva valda tudi večkrat prišla tako daleč, da sva že začela, ampak potem jaz kar nisem mogla in sem postala ful žalostna, včasih tudi jokala. Mi je pa ogromno pomenilo, ker je moj dragi VEDNO takoj začutil spremembo in takoj nehal in me samo cartal. Čeprav tudi za njega ni bilo lahko...
No, potem sem pustila tabletke in voila - problem rešen.
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
zvezd(ic)a napisal/-a:Meni se pa to en čas ful dogajalo. Zaradi kontracepcijskih tabletk mi je totalno upadla želja po seksu, in to za kar par mesecev... Fant je seveda mislil, da je ziher kaj z njim povezano, da me ne privlači... ful se je trudil, s predigro, cartanjem, res je bil zlati, ampak pri meni nič... Sem se tudi jaz trudila in sva valda tudi večkrat prišla tako daleč, da sva že začela, ampak potem jaz kar nisem mogla in sem postala ful žalostna, včasih tudi jokala. Mi je pa ogromno pomenilo, ker je moj dragi VEDNO takoj začutil spremembo in takoj nehal in me samo cartal. Čeprav tudi za njega ni bilo lahko...
podobno je bilo tudi pri meni!
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
*pupika* napisal/-a:Uff... enkrat samkrat... res se je zgodilo. Ampak ne zaradi žalosti. Ampak ker mi je bilo tako lepo z njim, ker si lepšega trenutka nisem znala predstavljati. tekle so od sreče... Ker ga tako zelo ljubim...
jst isto...sem bla res srecna da ga mam (oz.da sem ga mela)
-
MissBig - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
meni se je to zgodilo pri prvem seksu pa se danes ne vem od kje je prislo ker me je fant imel rad in me ima se danes in mi ni niti malo zal...
zgodilo se mi je tui ko sem prvic sexala z svojim sedaj bivsim fantom...
ne vem od kje pride..samo pride in se ne mores zadrzat...
tui mene nadvse zanima zakaj se to zgodi...
zgodilo se mi je tui ko sem prvic sexala z svojim sedaj bivsim fantom...
ne vem od kje pride..samo pride in se ne mores zadrzat...
tui mene nadvse zanima zakaj se to zgodi...
Girl power!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Prvič slišim, da se to dogaja.
Me pa res zanima kaj si moški misli ob takšnem obnašanju.
kogabolikurac kaj si moški misli ob takem obnašanju.
če ti gre na jok, ti gre pač na jok.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni se to še ni zgodilo.
ena kolegica mi je rekla, da je jokala po prvem sexu s tipom. to pa zato, ker je bil tako slab in ker je pogrešala bivšega.
ena kolegica mi je rekla, da je jokala po prvem sexu s tipom. to pa zato, ker je bil tako slab in ker je pogrešala bivšega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov