Jok med/po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Ali se je kateri že kdaj zgodilo, da ko jo je moški zadovoljeval, da se je tko rečeno zlomila? ubistvu da so jo čustva premagala? in da je pol moškega ustavla in se malo kasneje zjokala, zarad sebe al pa kakršnih drugih problemov?
Razpišite se
Dodana anketa
Razpišite se
Dodana anketa
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja ne rečmo če ste ble že ceu dan bl tko žalostne al pa karkol pol pa lih takat ste se "zlomile"...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se kaj takega še nikoli ni zgodilo. Ponavad mi grejo med seksom po glavi druge stvari, ne osebni problemi
Mam pa eno kolegico, k se ji je že zgodil, da je planila v jok po seksu, pa je še sama rekla, da ne ve zakaj.
Mam pa eno kolegico, k se ji je že zgodil, da je planila v jok po seksu, pa je še sama rekla, da ne ve zakaj.
- Arielle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
to se dogaja...vem da mi je frendica rekla da se ji je to ene 2x zgodil, sam ne zarad kšnih problemov alpakej...še sama ne ve zakaj...pa drgač ni tip k bi vsevprek jokala oz. joka v zelo redkih situacijah...najbrž je biu sex tok dobr da so se ji kr solze ulile
- MaLa <3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
- Kraj: Štajerska
ja... pri prvem seksu me je blo malo strah,pa sem si fanta ful želela...pol paa je bil tak nežen pa počasen,ful je blo fajn... pa sem se kar jokat po seksu začela fanta je ful skrbelo či je kaj narobe al pa kaj pa nevem zakaj sem se začela jokat...ampak...se je kar vlilo z mene
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Meni se večkrat naredi, da jokam po sexu. Ampak ne zdej, da se derem ampak solze mi tečejo od sreče in čustev.
On me razume in me takrat samo objame...imam se lepo in takrat bi ustavila čas...
On me razume in me takrat samo objame...imam se lepo in takrat bi ustavila čas...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men se pa ni zgodil, da bi padla recimo prou v jok pa tisto histrerično cmeranje al pa neki.
Se mi je pa zgodilo, da so mi po sexu pač preprosto spolzele solze po licih. Iz velik razlogou ubistvu. Zato ker sm se mela tok lepo z njim in ker sm si to res želela najbolj na svetu ...
Se mi je pa zgodilo, da so mi po sexu pač preprosto spolzele solze po licih. Iz velik razlogou ubistvu. Zato ker sm se mela tok lepo z njim in ker sm si to res želela najbolj na svetu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jp podpis...pač solzice teče in od sreče in od vsega lepega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js se tudi spomnim, da je bilo enkrat nekaj... Samo se ne spomnim podrobnosti, kakšen je bil kontekst.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Uff... enkrat samkrat... res se je zgodilo. Ampak ne zaradi žalosti. Ampak ker mi je bilo tako lepo z njim, ker si lepšega trenutka nisem znala predstavljati. tekle so od sreče... Ker ga tako zelo ljubim...
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov