Jok med/po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Se mi je zgodilo ja...
Po prvem seksu sem (seveda ko njega ni blo več zdraven) jokala... Mislim da sem bila fuuull zmedena zarad vsega skupaj, in nisem vedela kako bo z nama naprej...
Drugič sem jokala ko je med seksom počil kondom... V paniki sem začela kar jokat, ampak me je lepo potolažil pa šel z mano v lekarno...
Pa kasneje se mi je šeenkrat zgodilo, da sem jokala (po seksu ko sva se stiskala) ker sva se pač pogovarjala o ful osebnih, lepih stvareh, in so mi začele kar solze tečt... Počutila sem se ful varno ob njem, pa tko...
Se pravi; lahko jokamo zarad čisto različnih čustev....
Po prvem seksu sem (seveda ko njega ni blo več zdraven) jokala... Mislim da sem bila fuuull zmedena zarad vsega skupaj, in nisem vedela kako bo z nama naprej...
Drugič sem jokala ko je med seksom počil kondom... V paniki sem začela kar jokat, ampak me je lepo potolažil pa šel z mano v lekarno...
Pa kasneje se mi je šeenkrat zgodilo, da sem jokala (po seksu ko sva se stiskala) ker sva se pač pogovarjala o ful osebnih, lepih stvareh, in so mi začele kar solze tečt... Počutila sem se ful varno ob njem, pa tko...
Se pravi; lahko jokamo zarad čisto različnih čustev....
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Jaaaa men se je pa že parkrat zgodil, da sm par velikih solzic spustila po khm khm ampak to so ble solze sreče... ne vem zakaj in kako... ampak kr na enkrat sm začutila en močn občutek sreče al neki tazga.. in je kr izbruhnl iz mene... Ful lep filing je sam mojmu ni blo jasn, kaj mi je naredu, da jokam (valda mu je na ego udarl .. dokler mu nism povedala... )
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Da, pri bivšem.
Ko me je objel kot da bi bila iz stekla, kot bi se bal, da bi se zlomila. Ko me je jemal s takšno nežnostjo, a kljub vsemu z gorečnostjo. Kot bi bila punčka s porcelana. Da, takrat sem tudi jaz jokala, kajti še nikoli nisem čutila takšne miline in nežnosti.
Po tistem nikoli več.
Ko me je objel kot da bi bila iz stekla, kot bi se bal, da bi se zlomila. Ko me je jemal s takšno nežnostjo, a kljub vsemu z gorečnostjo. Kot bi bila punčka s porcelana. Da, takrat sem tudi jaz jokala, kajti še nikoli nisem čutila takšne miline in nežnosti.
Po tistem nikoli več.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Kaysia napisal/-a:Meni se je to zgodilo 1x med sexom in mislim da zato, ker sem v sebi pogrevala vedno določene najine skupne dogodke in vrtela film od tistega dneva ko sva se spoznala vse do tistega trenutka khm khm
Pozdravček
ja ja evo pa tut to..vse na kupu..od tega pa do čustev do nejga pa do njega samga pa trenutki pa sam sex pa pride do solzice
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
men se je to tut zdj sam enkrat zgodil...am nvm tko mi je blo lepo pa ful sm se čutla povezana s fantom in u tistem trenutku sm si želela za zmer tko ostat. in sm ga sam faaaajn objela (: lepo je blo(:
daj koLegica da te zaLižem
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat
Se mi je pa to zgodilo enkrat med poljubljanjem, da mi je šla kr solza po licu (od sreče seveda). Ampak kaj, ko moj tip takih sentimentalnih "izpadov" sploh ne šteka in je zadevo napačno
razumel In pol sm mu morala razlagat, zakaj je do tega prišlo in da ne gre za nč slabega...
Jao teli tipi, k znajo bit hladni k skale
Se mi je pa to zgodilo enkrat med poljubljanjem, da mi je šla kr solza po licu (od sreče seveda). Ampak kaj, ko moj tip takih sentimentalnih "izpadov" sploh ne šteka in je zadevo napačno
razumel In pol sm mu morala razlagat, zakaj je do tega prišlo in da ne gre za nč slabega...
- chiqqa
- Cosmofrik
Frenkie napisal/-a:Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat
pa to je mišlen kot solzica sreče.. da ga maš rad, uživaš na ful, se čutš ful povezanga s fantom, hočš da bi blo tko za zmeri..ful ti pomen..in čustva so tle
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ja, sm jokala po seksu ...
Enkrat, ko sm biušmu nasedla (ko je že biu biuši) in upala, da bova spet skupi, pa se po koncu ni hotu stiskat pa crklat tko k je to ponavad počeu, je ostou in šou ... To me je nenormalno bolel in ne bom pozabla tistga občutka takt Ne rabm omenjat, da sm se počutla k k ...
Enkrat (al je blo večkrat?) pr tem zadnem, k je tut znou se spraut iz pojsle in spokat (ja, surlo je znou stegnt sam zato, k sm mu ponoč kao koutr preveč na svojo stran zvlekla ... vem, vem ), ne da bi mi dou lupčka in reku adijo ... Jokala sm taktr še ceu dan.
In pa pr enmu "biušmu" k je zaspau še preden se je začel (alko in pozne ure niso opravičilo), pol me pa skor prsilu u seks, da bi mi "dokazu", da si me usen želi ... Oh, bog.
Enkrat, ko sm biušmu nasedla (ko je že biu biuši) in upala, da bova spet skupi, pa se po koncu ni hotu stiskat pa crklat tko k je to ponavad počeu, je ostou in šou ... To me je nenormalno bolel in ne bom pozabla tistga občutka takt Ne rabm omenjat, da sm se počutla k k ...
Enkrat (al je blo večkrat?) pr tem zadnem, k je tut znou se spraut iz pojsle in spokat (ja, surlo je znou stegnt sam zato, k sm mu ponoč kao koutr preveč na svojo stran zvlekla ... vem, vem ), ne da bi mi dou lupčka in reku adijo ... Jokala sm taktr še ceu dan.
In pa pr enmu "biušmu" k je zaspau še preden se je začel (alko in pozne ure niso opravičilo), pol me pa skor prsilu u seks, da bi mi "dokazu", da si me usen želi ... Oh, bog.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Frenkie napisal/-a:Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat
tko sm se enkrat jst začela jokat od sreče k dežko sva seksala prvi potem ko sva spet zaela hodt...seveda je blo od sreče, sm se še smejala zraven, on pa sprašval kaj me boli, če me je kje ranu, če ni blo dor, če je blo tok slabo... in sm mu kumi razložila zakaj in kako, njemu pa nč jasn, kako se lahko od sreče jokam..ja sori če ne štekaš tega ker si dec
- chiqqa
- Cosmofrik
*purple* napisal/-a:Frenkie napisal/-a:Med seksom ravno ne, ker takrat me preveč razganja, da bi se šla jokat
tko sm se enkrat jst začela jokat od sreče k dežko sva seksala prvi potem ko sva spet zaela hodt...seveda je blo od sreče, sm se še smejala zraven, on pa sprašval kaj me boli, če me je kje ranu, če ni blo dor, če je blo tok slabo... in sm mu kumi razložila zakaj in kako, njemu pa nč jasn, kako se lahko od sreče jokam..ja sori če ne štekaš tega ker si dec
hehe ja deci..moj je biu isti.. jz pa tko souzice sreče pa ob enm tko v pozi, da se smejm res nč mu ni blo jasn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov