Je še prehitro??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 20. Feb. 2013 20:43

S prvim in zadnjim stavkom si si odgovorila že sama. Ni problem v tem, da nisi pripravljena (čeprav tudi v tem primeru tega ne gre imenovati problem), pač pa v njem. Tip, ki gleda samo in le na videz, težko predstavlja zaupanja vrednega partnerja. Dvomim, da je sploh razvil kakšna čustva do tebe in da se zaveda, da zveza ne more temeljiti samo na vizualni privlačnosti. Z njim si najbrž nobena punca, ki ima količkaj samospoštovanja, ne želi imeti resne zveze, še manj pa s takim fantom izgubiti nedolžnost.
Če počakaš na pravega, si boš nekega dne hvaležna. :)
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 20. Feb. 2013 20:47

Tole me je pa sedaj zadelo in mi dalo misliti ali je res samo z mano zaradi videza. Temeljito moram premisliti ali je še res sploh vredno vztrajati v takšni zvezi..čeprav ne vem kako ga bom prebolela, ker on je prvi fant do katerega imam res močna čustva :cry:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Feb. 2013 10:01

OMG no ... tip bi pač rad seksal. Star je 18 - kaj se pa pričakuje od njega? Da na to nikoli niti namigne ne in čaka, da bo dama ''pripravljena''? Kolikor razumem, je ne sili in kolikor razumem, si je to, da bi jo po seksu mogoče pustil sama sproducirala iz svoje slabe samopodobe. Dajte no mir! On bi rad seksal in to jasno kaže ... se mi zdi to povsem ustrezno njegovi starosti.

Sicer se mi zdi pa vprašljivo, koliko je tebi, kattka, on res tako zelo všeč in koliko čustev (močnih čustev!) gojiš do njega - če bi bilo temu res tako, bi zdaj že seksala. Zato, ker bi ti to hotela in se z raznimi ''kaj če ne bom dovolj dobra'' ne bi obremenjevala ... nenazadnje - dvomim, da obstaja veliko 18 letnikov, ki so neverjetni ljubimci, ki natančno vedo, kako zadovoljit žensko ... :roll:

Se načeloma, kot ženska pri skoraj 23 letih (še par dni, jej!), strinjam z Džekijem in sem te zadeve tako dojemala tudi pri 18.
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 21. Feb. 2013 10:10

^Jap, se popolnoma strinjam s tem.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Feb. 2013 10:19

Ne, ampak jaz res ne razumem, kaj se imajo ženske za pritoževat v takem primeru ... seveda, se pritožiš (in ga pustiš), če ti reče: ''Daj mi, ali te pa pustim!'', ampak če namiguje na seks, pa izraža željo po njem je pa to enostavno znak, da je zdrav mlad fant, da je z njegovimi hormoni vse okej in da si mu všeč. To je to. In če je pri tem vseeno dovolj potrpežljiv, da počaka 4 mesece (!!!!!!), potem ima do tebe tudi čustva, ki presegajo zgolj vizualno privlačnost.

Posebej čedni mladi fantje lahko dobijo seks precej hitreje kot po 4 mesecih in se 4 mesece niti ne ukvarjajo z neko zadržano damico, če jim ni zares všeč ... ljubi bog, dajte se zbudit no!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Feb. 2013 14:02

meni je pa najbolj problematično, kaj avtorica sploh dela s tipom v razmerju, za katerega misli da jo bo po seksu itak pustil in okoli govoril o detajlih njunega spolnega življenja.

razčisti z njim te probleme, potem bo seksat z njim najmanjši problem. razumem, da si želiš prve spolnosti s fantom, ki mu lahko popolnoma zaupaš in da to vpliva na tvojo sproščenost ter željo po seksu. tako da če tega ne bosta mogla rešit kmalu, potem menjaj fanta.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 21. Feb. 2013 14:53

Mogoče so jo sošolke totalno prestrašile. V teh letih si dovzeten za mnenje okolice in če je neko splošno mnenje, da fantje iščejo samo seks, potem pa še vse raztrobijo, je ona, hoče ali noče, to povzela in bi imela do vsakega tipa dvome.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 21. Feb. 2013 15:02

Do fanta, ki mu zaupaš, nimaš dvomov o tem, ali te ima samo zaradi seksa. Iz njenega pisanja je jasno razvidno, da gre za pomanjkanje komunikacije ali pa za to, da fantu ne more zaupati (v tem primeru se sicer sprašujem kaj še sploh počne z njim). Kakorkoli že, meni je dovolj zgovoren znak, da fant (še) ni pripravljen na resno zvezo, to, da izgled dekleta postavlja na prvo mesto in velja za "hard to get" tipa. Jaz bi na njenem mestu počakala na takega, ki ne rabi potrditve okolice, da je poseben in ki ne igra na karto zunanjega izgleda, ker v tem primeru rabi samo trofejo.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]