Je še prehitro??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kattka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2012
Pozdravljeni. Jst bom že zdaj 4 mesece v zvezi. Z fantom še nisva imela spolne odnose, ker jas še vedno odlašam. Res pa je da me že sedaj on, kar naprej sprašuje kdaj bova seksala. Zelo me je strah, da me bo po seksu pustil ali da ga nebom znala zadovoljiti. Je 4 mesece še prehitro za seks??
- kattka
- Sramežljivka
Sarissima napisal/-a:Ne pustit, da te nekdo sili v nekaj na kar nisi še pripravljena.
In glede na obliko tvojega posta sklepam, da nisi pripravljena na še marsikaj drugega, ne samo seks.
Sej me ne sili, ampak mi samo omenja. Na kaj še nebi bila pripravljena? mogoče sem res malo čudno napisala to pa je zato, ker še nisem imela spolnih odnosov, prav tako pa tudi malo resnih fantov.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Kar poslušaj sarissimo. Dokler nisi prpravljena in si tega sama zares ne želiš, se v seks ne spuščaj. Pol so pa živci, pa pritisk, pa boli, pa oh in sploh gre vse narobe. Sploh je pa brezveze gledat na to, kako dolgo sta skupaj preden skočita med rjuhe. Tvoj občutek je merilo, ne pa koledar
Zame recimo je bilo merilo občutek odgovornosti. Ko sem bila pripravljena sprejet vse posledice, pluse in minuse, sem se podala v ta čudoviti svet
Zame recimo je bilo merilo občutek odgovornosti. Ko sem bila pripravljena sprejet vse posledice, pluse in minuse, sem se podala v ta čudoviti svet
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Če še nisi imela spolnih odnosov in si želiš biti 100% za to, sedaj pa še nisi, je brez-veze silit v neko stvar, samo zato, ker to on hoče. če imata iskren odnos (si povesta take stvari in se o tem pogovarjata) mu lepo obrazloži vse, mogoče tudi to, da te je strah ...
če mu ravno ne zaupaš, s tem ko si rekla, da te je strah da bi te pustil nevem
poslušaj sebe! in tudi če ne bo vse ok nimaš potem kaj za obžalovat, v trenutku si pač tako čutila. če se boš silila v to zaradi nega, je druga stvar ...
če mu ravno ne zaupaš, s tem ko si rekla, da te je strah da bi te pustil nevem
poslušaj sebe! in tudi če ne bo vse ok nimaš potem kaj za obžalovat, v trenutku si pač tako čutila. če se boš silila v to zaradi nega, je druga stvar ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
katka kok si pa kej stara?
It was forever..but it didnt last long..
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Anjeske napisal/-a:
Se pravi je to bilo šele ko si bila finančno preskrbljena (ali vsaj končala s faksom)? Sprašujem zato, ker omenjaš morebitne posledice (nosečnost). Mislim, da tako dolgo ni treba čakati, ker jih velika večina začne že v sš (nekateri celo še prej, kar se meni osebno sicer zdi prehitro). Važno je samo, da se psihično počutiš pripravljena - da ne čutiš nobenega pritiska, ne s strani partnerja, okolice, let, pač pa se ravnaš po "just go with the flow" (seveda z zaščito) in se tega lotiš ko si resnično želiš poskusiti. To pa ni vse odvisno samo od tega, da je s pravo osebo, pač pa tudi kdaj si sama tako daleč, da je to tvoja želja.
Če ti bo kaj pomagalo ... Jaz sem relativno pozno začela z odkrivanjem seksa. Moje sošolke v sš so bile v tem "domače" ali vsaj poskusile s fantom že v 1. letniku gimnazije, ko sama še niti prav dobro nisem poljubila nobenega fanta. A nisem imela občutka, da karkoli zamujam. Pravzaprav sem brez občutka, da zaostajam za komerkoli, kot velikokrat čutijo najstnice, poslušala zgodbe o tem in onem dekletu, o katerem so se take zadeve širile po šoli in okolici s svetlobno histrostjo, saj so me takrat zanimale druge stvari. Šele na začetku 4. letnika oz. poletje pred zadnjim letnikom sem spoznala fanta, s katerim je bil moj prvič. Bil je tudi 5 let starejši in bolj tak umirjen, zato sem mu zaupala brez, da bi mi rabil zatrjevati, da me ne želi izkoristiti. Se spomnim, da se je zelo potrudil, da sem se počutila ok in nama je bilo obema lepo, tako da je moj spomin nanj zelo lep.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz bi rekla, da se ne sprašuj ali je prezgodaj po štirih mesecih, vprašaj se, ali si tega želiš.
Če je tvoj odgovor nevem ali celo ne, potem definitivno nisi pripravljena za ta korak. V takem primeru bi se ti sex lahko še zameril. In ne se silit samo zato, ker bi si on želel.
Fantu naslednjič, ko te bo vprašal, lepo razloži tako kot je, da je to pač zate prvič in si malo živčna in nisi sigurna itd. Če te bo razumel ok, če ne potem pač veš kje si.
Mislim pa, da je sploh neumnost, da te fant sprašuje, kdaj bosta sexala. Spontano je najlepše in najblj sproščeno. Če je vzdušje pravo in fant pravi, potem bo tudi ženska (ki še ni imela sexa) bolj sproščena in prej "pripravljena".
Če je tvoj odgovor nevem ali celo ne, potem definitivno nisi pripravljena za ta korak. V takem primeru bi se ti sex lahko še zameril. In ne se silit samo zato, ker bi si on želel.
Fantu naslednjič, ko te bo vprašal, lepo razloži tako kot je, da je to pač zate prvič in si malo živčna in nisi sigurna itd. Če te bo razumel ok, če ne potem pač veš kje si.
Mislim pa, da je sploh neumnost, da te fant sprašuje, kdaj bosta sexala. Spontano je najlepše in najblj sproščeno. Če je vzdušje pravo in fant pravi, potem bo tudi ženska (ki še ni imela sexa) bolj sproščena in prej "pripravljena".
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Leonessa: sem bila študentka Finančno se pa sama še vedno ne morem lih preskrbet. Če bi imela v sš otroka, bi se mi verjetno svet podrl. Pol pa mal čustveno odrasteš, predvsem pa srečaš tisto osebo, ki se zanaseš nanjo, jo imaš res rad... In si pač rečeš d je zdj taprav moment. Vsega po mal. Pa zmer sem si govorila, da bom poslušala svoj filing in ne okolice, ki je veselo seksala že od začetka srednje šole.
- kattka
- Sramežljivka
Leonessa napisal/-a:Anjeske napisal/-a:
Se pravi je to bilo šele ko si bila finančno preskrbljena (ali vsaj končala s faksom)? Sprašujem zato, ker omenjaš morebitne posledice (nosečnost). Mislim, da tako dolgo ni treba čakati, ker jih velika večina začne že v sš (nekateri celo še prej, kar se meni osebno sicer zdi prehitro). Važno je samo, da se psihično počutiš pripravljena - da ne čutiš nobenega pritiska, ne s strani partnerja, okolice, let, pač pa se ravnaš po "just go with the flow" (seveda z zaščito) in se tega lotiš ko si resnično želiš poskusiti. To pa ni vse odvisno samo od tega, da je s pravo osebo, pač pa tudi kdaj si sama tako daleč, da je to tvoja želja.
Če ti bo kaj pomagalo ... Jaz sem relativno pozno začela z odkrivanjem seksa. Moje sošolke v sš so bile v tem "domače" ali vsaj poskusile s fantom že v 1. letniku gimnazije, ko sama še niti prav dobro nisem poljubila nobenega fanta. A nisem imela občutka, da karkoli zamujam. Pravzaprav sem brez občutka, da zaostajam za komerkoli, kot velikokrat čutijo najstnice, poslušala zgodbe o tem in onem dekletu, o katerem so se take zadeve širile po šoli in okolici s svetlobno histrostjo, saj so me takrat zanimale druge stvari. Šele na začetku 4. letnika oz. poletje pred zadnjim letnikom sem spoznala fanta, s katerim je bil moj prvič. Bil je tudi 5 let starejši in bolj tak umirjen, zato sem mu zaupala brez, da bi mi rabil zatrjevati, da me ne želi izkoristiti. Se spomnim, da se je zelo potrudil, da sem se počutila ok in nama je bilo obema lepo, tako da je moj spomin nanj zelo lep.
Točno to je tisto, vse punce se hvalijo kok so že one seksale..pa si mislim ali sem res edina, ki še tega nisem izkusila..po eni strani mi je nerodno tudi zaradi njih, saj ko načnejo temo seks in se vse hvalijo sem jas edina ki samo posluša in sem tiho, ker nimam nič za povedat, ker nimam izkušenj. Sicer imava z fantom super odnos in se pogovarjava o tem, velikokrat mi pripoveduje zgodbe o njegovih prijateljih in njihovem spolnem življenju, to mi da vedeti, da si že on tudi želi, a kaj ko me je strah da me bo po seksu pustil. Ker je zelo zgovoren in popularen v šoli me je še strah da bo potem po celi šoli govoril kako zanič sem bila ali kaj takega...,imam ga rada ampak mogoče dvomim vanj, ker se je že veliko mojim prijateljicam zgodilo, da so jih fantje po seksu pustili.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- kattka
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Mogoče pa nimaš brez razloga pomislekov. Včasih bi se morali bolj poslušat in upoštevat. Tole je precej mimo, da te sprašuje kdaj bosta in da ti razlaga o spolnem življenju drugih. Sploh to, da si prijatelji o intimnih stvareh, ki se tičejo le njih in njihovega partnerja, med seboj poročajo, kaže na precejšnjo nezrelost. Tako kot on marsikaj izve od prijateljev, ni dvakrat za reč, da njegovi prijatelji ne bodo od njega.
V bistvu on še ni pripravljen na zvezo in seks v pravem pomenu besede. Ti pa nisi pripravljena na seks s takšnim bulekom.
Na žalost je res tako, da so fantje mojih let res otročji in nezreli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov