Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 23. Maj. 2010 13:49

Moja prijateljica je spoznala fanta s katerim sta oddaljena 50km. In sedaj je vsa v skrbeh kako se bo to obneslo. Skrbi jo, ker ji je fant čista neznanka, ker ga prej ni poznala. Poleg tega se skoraj nikoli ne vidita čez vikend. Vedno ima neke dvome kaj, če se še s katero dobiva, ker ima tako malo časa. Sicer naj bi bil po cele dneve v službi. Torej vedno je v dvomih, jaz pa ne vem kako naj jo tolažim. Ko sta skupaj ponavadi gresta najprej na pijačo, v kino in potem domov.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 23. Maj. 2010 14:20

Meni ne bi bil noben problem furat razmerja z razdaljo 35km, če bi imela svoj avto in svoje prihodke. Tako pa trpijo starši, kakorkoli že, vlak je 10€, bencin pa pride tudi nekaj takega. Študentskega dela se pa poslužujem samo ob počitnicah, ker se reden študent s skoraj vsako tedenskimi kolokviji, zagovori itd.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 23. Maj. 2010 14:23

Poleg tega pa nisem vedela, da vas ima toliko te zveze na "razdaljo". Sem mislila, da bom skoraj izjema pa očitno ni tako :cool:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 23. Maj. 2010 14:33

Jaz tudi nisem mislila, da je toliko vez na takšnih razdaljah. No me veseli, da se imate radi :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Maj. 2010 14:46

Marichuy90 napisal/-a:Meni ne bi bil noben problem furat razmerja z razdaljo 35km, če bi imela svoj avto in svoje prihodke. Tako pa trpijo starši, kakorkoli že, vlak je 10€, bencin pa pride tudi nekaj takega. Študentskega dela se pa poslužujem samo ob počitnicah, ker se reden študent s skoraj vsako tedenskimi kolokviji, zagovori itd.
Če je res velika ljubezen, se bo že mal stisnilo zobe in potrpelo, da se doštudira/najde službo/preseli skupaj..
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 23. Maj. 2010 15:06

Jah, takole na začetku ne morem kar vedet ali je to taprava ljubezen ali ne. Pač neko tveganje je vedno. Človeka se spozna v parih letih ali pa še to ne... Očitno bo treba tvegat, mal več financ vložit pa kar bo bo! Upam le, da mi starši ne bodo predstavljali prevelike ovire, ker jim je že zdaj težko dati avto za 30 km.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 23. Maj. 2010 16:36

Ne sme bit ovira, ker bosta itak nekoč skupaj, če bo prav.
Ni važno kolikšna je razdalja, ampak koliko je časa in truda za premagovanje razdalje.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Maj. 2010 17:25

Ženske! na prvi strani so prijazne deklice dale že link o temi, ljubezen na razdaljo! :D Pište tja! Babe! :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 24. Maj. 2010 9:06

mene pa zanima še nekaj. Tiste, ki pravite, da s partnerjem živite daleč narazen, kako planirate prihodnost? Velja pač za tiste, ki so že malo dalj časa v zvezi in je ta zveza bolj trdna. Planirata življenje skupaj? Kje si nameravate čez par let ustvarit skupni dom?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 24. Maj. 2010 10:08

Pri njemu doma. On že ima svoje stanovanje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Maj. 2010 10:49

Vem, da zgoraj piše, da naj gremo v drugo temo, ampak meni se zdi to malo nesmiselno, glede na to, da se je tu razvila že cela debata. Poleg tega pa ne mislim postov drugih forumašic kopirat drugam in jim tam odgovarjat.

kalanhoja napisal/-a:Nekateri pravite, da bi za ljubezen vse storili,.......
Torej koliko vas je tistih, ki bi vstrajali v vezi, da sta fant in punca oddaljena 50 km, videvata se 1x tedensko za 3 ure. Več ne znese zaradi razdalje, službenih obveznosti,......

Meni je to malo čudno. 50 km vseeno ni toliko, da se ne bi dalo zmenit vsaj za kakšno popoldne + večer, vikend v dvoje,... Če je služba, je verjetno tudi denar za bencin, torej je to samo vprašanje časa.
Pri ljudeh, ki so tako zasedeni, da si lahko za partnerja vzamejo čas samo 1x tedensko, mi ni jasno, kako mislijo to v bodoče furat.
Sicer pa ne vem, če bi vztrajala v tem. Konec koncev nimam fanta samo zato, da ga pač imam. Če bi šlo tu samo za prehodno obdobje, ok. Da bi pa na dolgi rok furala tako zvezo, pa dvomim.

Ravno včeraj sem v eni drugi temi brala, kako ena pogreša fanta, ki ga praktično ne vidi, ob nedeljah pa ni ne duha ne sluha o njem. Tukaj se celo moja paranoična žilica, ki sicer večino časa mirno počiva, zbudi.
Kaj pravzaprav veste o človeku, ki živi par deset kilometrov stran in ga vidite 1x tedensko za 3 ure? Saj ne trdim, da je tu ziher kaj narobe, ampak jaz bi bila ekstra previdna.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Maj. 2010 10:55

Na smeh mi gre, ko pišete o resnih zvezah, kjersta dva celo 100 ali več 100 (sosednje države) km narazen.Kako dobro sploh poznaš človeka, ki ga vidiš ob vikendih, ali še redkeje? Tako pogosto pa res lahkočisto vsak igra popolneža.

Na dolgi rok se veza na daljavo ne obnese oz. se obnese samo, če se en preseli v kraj drugega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Maj. 2010 11:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 24. Maj. 2010 11:43

jullia_ napisal/-a:Meni je to malo čudno. 50 km vseeno ni toliko, da se ne bi dalo zmenit vsaj za kakšno popoldne + večer, vikend v dvoje,... Če je služba, je verjetno tudi denar za bencin, torej je to samo vprašanje časa.
Pri ljudeh, ki so tako zasedeni, da si lahko za partnerja vzamejo čas samo 1x tedensko, mi ni jasno, kako mislijo to v bodoče furat.
Sicer pa ne vem, če bi vztrajala v tem. Konec koncev nimam fanta samo zato, da ga pač imam. Če bi šlo tu samo za prehodno obdobje, ok. Da bi pa na dolgi rok furala tako zvezo, pa dvomim.

Ravno včeraj sem v eni drugi temi brala, kako ena pogreša fanta, ki ga praktično ne vidi, ob nedeljah pa ni ne duha ne sluha o njem. Tukaj se celo moja paranoična žilica, ki sicer večino časa mirno počiva, zbudi.
Kaj pravzaprav veste o človeku, ki živi par deset kilometrov stran in ga vidite 1x tedensko za 3 ure? Saj ne trdim, da je tu ziher kaj narobe, ampak jaz bi bila ekstra previdna.

50km tudi zame ni ne vem kaj. Recimo ura vožnje. Lahko se dobita nekje na pol poti.

Je pa problem ja, če si cel dan v službi in se ti potem najbrž ne da vozit uro daleč, da bosta potem eno uro skupaj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Maj. 2010 12:09

Ja, to je res. Ampak verjetno se da tako dogovorit, da kdaj oba ob neki človeški uri zaključita s službo in se recimo dobita že ob 6ih. Če sta potem skupaj do 10ih, 11ih, se pa to pomoje že splača.
Seveda to pomeni, da tisti dan nisi nič doma, da si naslednji dan v službi malo utrujen,... če se ti to ne zdi vredno, potem pač ne greš v to, ampak poiščeš tipa med sosedi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov