Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 27. Jun. 2009 19:59

^^ eh, sj svoje mnenje lahko napišem. v svojem prvem postu v tej temi, sm napisala tudi mnenje o vezah na daljavo, poleg tega komentarja. se opravičujem, če je neumestno...:)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Jun. 2009 13:20

Midva sva narazen mal več kot 70km in včasih ko še nisem imela izpita za avto se mi je to zdele ogromna razdalja, ker sem za pot do njega porabla 2 ure pa pol (avtobus+vlak). Zdej ko mam pa že 2 leti izpit za avto, se mi pa sploh ne zdi veliko, lepo se vsedem v avto in grem :D .

Pa tud ne razumem punc, ki majo vezo na daljavo (oziroma so jo imele) v Sloveniji in jamrajo, da se to ne da, ma dej no, če si zaljubljen pa če veš da je to to, ti ena mejhna Slovenija ne bo ovira. Jst sm se 2 leti vsak vikend vozila k mojmu z vlakom, in on k men, in verjemte se da, to zdej govorim o Sloveniji.

Druga pesem so pa zveze na daljavo, kjer par prihaja iz različnih držav/kontonentov, to pa prov spoštujem in temu res lahko rečemo zveza na daljavo. Jst priznam, da ne vem če bi mi uspel.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 28. Jun. 2009 15:51

ŽuŽa napisal/-a:Midva sva narazen mal več kot 70km in včasih ko še nisem imela izpita za avto se mi je to zdele ogromna razdalja, ker sem za pot do njega porabla 2 ure pa pol (avtobus+vlak). Zdej ko mam pa že 2 leti izpit za avto, se mi pa sploh ne zdi veliko, lepo se vsedem v avto in grem :D .

Pa tud ne razumem punc, ki majo vezo na daljavo (oziroma so jo imele) v Sloveniji in jamrajo, da se to ne da, ma dej no, če si zaljubljen pa če veš da je to to, ti ena mejhna Slovenija ne bo ovira. Jst sm se 2 leti vsak vikend vozila k mojmu z vlakom, in on k men, in verjemte se da, to zdej govorim o Sloveniji.
Se strinjam. Js mam 23, ona 20, pa sva zaenkrat oba brez avta, pa nama kljub temu laufa (vlak.) Bi pa rekel, da je težje tistim, ki živijo nekje bogu za hrbtom in imajo do nabližjega javnega prevoza recimo 20 km. Če nimaš avta, je pomoje skoraj nemogoče furat zvezo v takih pogojih. Da o zvezi na relaciji Slo - Avstralija niti ne govorim.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Jun. 2009 15:59

^^ no, js sm recimo da bolj bogu za leđima. bus fura minimalno in ko še nism mela avta, se je blo res težava dobit s tipom, pa čeprou je blo razdalaje do 30 km, kar v km ni velik.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 28. Jun. 2009 16:58

študent_p napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Midva sva narazen mal več kot 70km in včasih ko še nisem imela izpita za avto se mi je to zdele ogromna razdalja, ker sem za pot do njega porabla 2 ure pa pol (avtobus+vlak). Zdej ko mam pa že 2 leti izpit za avto, se mi pa sploh ne zdi veliko, lepo se vsedem v avto in grem :D .

Se strinjam. Js mam 23, ona 20, pa sva zaenkrat oba brez avta, pa nama kljub temu laufa (vlak.) Bi pa rekel, da je težje tistim, ki živijo nekje bogu za hrbtom in imajo do nabližjega javnega prevoza recimo 20 km. Če nimaš avta, je pomoje skoraj nemogoče furat zvezo v takih pogojih.

V takih primerih pa mal starši priskočijo na pomoč. :) Moj tut na začetku še ni imeu svojga avta, zato me je hodu na železniško postajo iskat z avtom od staršeu. Js sem pa tut vedno zrihtala, da sta ga šla moja mami al pa oči iskat, ker takrat še nisem imela izpita. Vse se da če se hoče, hehe. Zdej se pa tut meni ne zdi teh 120 km velik.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 28. Jun. 2009 18:28

no veze na daljavo..hmm.če je urejen prevoz potem ni problema.vendar imela sem fanta s katerim sva hodila v šolo na isti kraj, ko pa so se začele počitnice pa je šlo še samo navzdol , ker je bila razdalja med nama kar velika in komunikacija preko interneta ni prijetna..še posebaj če se ljubita.
ampak če imata voljo in ljubezen bi se lahko obneslo.je pa pri tem veliko ovir. :?
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 28. Jun. 2009 18:29

no veze na daljavo..hmm.če je urejen prevoz potem ni problema.vendar imela sem fanta s katerim sva hodila v šolo na isti kraj, ko pa so se začele počitnice pa je šlo še samo navzdol , ker je bila razdalja med nama kar velika in komunikacija preko interneta ni prijetna..še posebaj če se ljubita.
ampak če imata voljo in ljubezen bi se lahko obneslo.je pa pri tem veliko ovir. :?
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 28. Jun. 2009 18:29

snoopy.girl napisal/-a:no veze na daljavo..hmm.če je urejen prevoz potem ni problema.vendar imela sem fanta s katerim sva hodila v šolo na isti kraj, ko pa so se začele počitnice pa je šlo še samo navzdol , ker je bila razdalja med nama kar velika in komunikacija preko interneta ni prijetna..še posebaj če se ljubita.

oops. :oops: 2X sem po pomoti.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 03. Jul. 2009 17:56

*hox* napisal/-a:
študent_p napisal/-a:

Se strinjam. Js mam 23, ona 20, pa sva zaenkrat oba brez avta, pa nama kljub temu laufa (vlak.) Bi pa rekel, da je težje tistim, ki živijo nekje bogu za hrbtom in imajo do nabližjega javnega prevoza recimo 20 km. Če nimaš avta, je pomoje skoraj nemogoče furat zvezo v takih pogojih.

V takih primerih pa mal starši priskočijo na pomoč. :) Moj tut na začetku še ni imeu svojga avta, zato me je hodu na železniško postajo iskat z avtom od staršeu. Js sem pa tut vedno zrihtala, da sta ga šla moja mami al pa oči iskat, ker takrat še nisem imela izpita. Vse se da če se hoče, hehe. Zdej se pa tut meni ne zdi teh 120 km velik.
No, tukaj se zatakne. Namreč moji starši nimajo avtomobila.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 09. Jul. 2009 22:01

ok,jst sm se pa vrgla v računanje kilometrine,češ...saj tamau tudi hod k punci 60km stran...malo me je stisnilo,ko je meni vrglo ven cifro 135km v eno smer... :roll:
Haaaaa...da me infarkt...se bi bilo lažje preseliti k njemu...ampak prvo je treba izpit pa avto an?
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 09. Jul. 2009 22:01

2x :oops:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 20:49

če je kakšen moški tu gor me zanima kako gleda na te stvari
ali lahko one night stand postane resna zveza?

- kako negovati zvezo (če do nje pride) glede na to da tokrat resnično govorimo o zvezi na daljavo ?
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 19. Feb. 2016 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 20:50

aja pa se opravičujem da sem bila dolga pa da sem združila več tem v eno...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2009 21:16

^^Brez zamere, sam mene je pa mal zmotila tale povezava "Kanada..pred nekaj meseci (zima? ali veliko več/manj meseci in bila jesen/pomlad?)..ljubljenje na plaži" - men se zdi Kanada premrzla za tak podvig. :)

Sicer pa, on topic..
-če ve, da si bila s tistim drugim, isti večer ko si njega čakala, se mu po vsej verjetnosti res zdiš lahka, žal. :( Grdo, sam tko nekateri (ne vsi) fantje gledajo na stvar. Še bolj grdo se mi zdi, da te je sploh pustil takole čakat (upam, da ti je vsaj dal kakšen plausible razlog)
-glede relacije pa...uhh, težka. Ampak verjamem pa, pa naj bo še tok zlajnano, "kjer je volja, je moč" - velik bit v kontaktih prek telefona, mejlov, pa kar je še tega. In imeti ooogroooomno mero zaupanja.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 21:39

purple_rain napisal/-a:^^Brez zamere, sam mene je pa mal zmotila tale povezava "Kanada..pred nekaj meseci (zima? ali veliko več/manj meseci in bila jesen/pomlad?)..ljubljenje na plaži" - men se zdi Kanada premrzla za tak podvig. :)

Sicer pa, on topic..
-če ve, da si bila s tistim drugim, isti večer ko si njega čakala, se mu po vsej verjetnosti res zdiš lahka, žal. :( Grdo, sam tko nekateri (ne vsi) fantje gledajo na stvar. Še bolj grdo se mi zdi, da te je sploh pustil takole čakat (upam, da ti je vsaj dal kakšen plausible razlog)
-glede relacije pa...uhh, težka. Ampak verjamem pa, pa naj bo še tok zlajnano, "kjer je volja, je moč" - velik bit v kontaktih prek telefona, mejlov, pa kar je še tega. In imeti ooogroooomno mero zaupanja.

Kar se tiče Kanade - bilo je maja in res je bil podvig - ampak kot si rekla kjer je volja je tudi moč (in veliko popitega alkohola - ampak to ljubljenje si ne predstavljaj filmsko je kar nekaj obleke ostalo na telesu..:P)

Glede čakanja ni potreboval posebnega razloga ker sva se dogovorila bolj v stilu da se pač dobimo zvečer v tem lokalu, saj nisem bila sama, es pa je da je očitno prišel v lokal zelooo pozno.

Pri zaupanju pa se zatakne tako pri meni kot tudi pri njemu. Mislim da je trenutno največji problem ravno to da on misli da sem 'lahka' in ravno zaradi razdalje ga bom zelo težko prepričala da ni tako... Definitivno vem da sem naredila napako, ampak takrat mi ni pomenil nič in mi je bilo popolnoma vseno zanj, saj ga sploh nisem poznala.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov