Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 26. Jun. 2009 18:38

Midva sva furala na razdalji 45km 2 meseca...zdaj se on seli v Novo Gorico in je razdalja precej večja...in sva rekla,da brez veze,da sploh probavava nekaj,ker ne jaz ne on v tem ne vidiva smisla.
Ja še naprej najbolša prijatelja in vse ampak,da bi bila pa par pa ne...čeprav naju vsi prepričujejo,da se vse da in blablabla...
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 26. Jun. 2009 18:38

Midva sva furala na razdalji 45km 2 meseca...zdaj se on seli v Novo Gorico in je razdalja precej večja...in sva rekla,da brez veze,da sploh probavava nekaj,ker ne jaz ne on v tem ne vidiva smisla.
Ja še naprej najbolša prijatelja in vse ampak,da bi bila pa par pa ne...čeprav naju vsi prepričujejo,da se vse da in blablabla...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Jun. 2009 18:44

Iz kje si pa ti, da je razdalja tako velika?

Slovenija je tko majhna država, da niti razdalja Koper-Lendava ni velika. In ja, use se da, če se hoče.
U bistvu js zveze, kjer je eden na enem in drugi na drugem koncu Slovenije, sploh ne jemljem za zvezo na daljavo... Js pod zveze na daljvo štejem zveze, kjer sta partnerja iz različnih držav (in to ni mišljeno Nova Gorica-Gorizia).
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Jun. 2009 18:46

^^RoNcoLiNo zakaj se pa seli? :gruebel: js si sploh ne predstavljam da bi iz tega razloga nekdo koncal resno zvezo, s clovekom s katerim se vidi v prihodnosti... :nixweiss:

drugace pa se mi zdi to nekaj groznega - veza na daljavo - ce bi se dalo izognit, bi se ze preventivno - se sploh ne bi upala zblizevat s takim clovekom, od dalec...ampak se lahko zgodi ane :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Jun. 2009 18:53

Red_rose.. 2 mesca :) očitno pač ni resna zveza, prvo s tega razloga, drugo pa s tega, da "nevidita smisla".
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 26. Jun. 2009 19:01

Jaz sem s štajerske---Vransko.
Malo je problem,ker ne jaz ne on še nimava izpita...on je 2 leti živel v Ljubljani zarad osebnih problemov in pravi da ne zdrži,da mora nazaj domov. Kar se seljenja tiče ga popolnoma razume in podpiram,ker vem da je to edin način da se zopet spravi skupaj in zaživi tako kot je prej.

Ubistvu je bilo tako,da sva oba vedela da on s koncem šolskega leta gre. Zdaj samo še prekladava ta odhod in on konstantno podalšuje najemnino stanovanja...in to pač ne bo šlo v nedogled.
Ubistvu sploh ne obžalujem ničesar...bila sva prej 2 leti najboljša prijatelja in sva se proti koncu zapletla,zdaj pa stvar lepo razpletava in nadaljujeva na nivoju kot sva začela.veliko lažje imam najboljšega prijatelja na drugem koncu,kot pa partnerja.
Mislim,meni je ok...brez veze se mi je nekaj mučiti z nekom,ki ga bi mogoče videla 1x na mesec...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Jun. 2009 19:07

hm, js sicer z mojim nism tolk narazen (cirka 25 km), kar meni (njemu) z avtom vzame cirka 20 min. sam useen se večinoma videvava za vikende, med tednom pa bolj ne. vsaj zdej, ko je biu še fax sva zadevo tko furala, ker sva nekje ob začetku faxa tudi začela vezo, kako bo pa poleti pa bomo vidl, sam pomoje približno isto, ker pač nameravava delat. no, sj bo pa na morju tolk lepše.

priznam, da bi mi včasih pasalo več njegove bližine kot sam tiste 1-2x na teden, sam pač časa preprosto zmanjka. sej če bi se hotla bi se že za urco dobila, sam to pol spet pripelje do izgube cajta zarad vožne in pol ne narediš tolk k bi mogu. učasih si mislm, sej če se loh po več k pol ure zvečer pogovarjava, potem bi se loh nmest tega dobila, sam tuki pač ne zgubiš časa za vožnjo. js se ga nism naveličala po 8 mescih, ker takrt ko sva skupi sva za dlje časa in se mava fajn.

sm pa prepričana, da veza, v kateri bi bil tip res zelo oddaljen, tko d se še tolk ne bi mogu vidt, pr men ne bi funkcionirala. sej zdržim en tedn brez njega, d bi mogla pa stalno več kot to pa neb šlo pomoje. sej obstajajo ljudje, ki bi zdržal, js pač vrjetno ne.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Jun. 2009 19:11

25 min vožnje za kako uro skupno je izguba cajta :S..3ure vožje so izgube cajta za eno skupno uro ne pa to..25min se zapeljem do frendice najmn 3x na tedn kaj šele do fanta...
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 26. Jun. 2009 19:38

25min vožnje k fantu izguba cajta :eek: :lol:
nam, ki smo kdaj v življenju imeli zvezo na 100+km (kaj šele tistim, ki furajo partnerstvo na resnično dolge razdalje) se ta izjava zdi totalno mimo!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 26. Jun. 2009 20:43

snezinka* 25km je minimum vožnje. 20minutk se pelat pa ja ni nič! dečva si ti prepričana, da se nisi svojega dečkota naveličala? ne bi rekla, da se morš več kot uro peljat npr. 90km, 100km (tud tako razdaljo se eni peljemo pa kaj). vazn je, da vidis svojo drago osebo :wink:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jun. 2009 21:07

Slovenija sploh ni tko velika, sam nbom glede tega pametovala kr si lahko mislim kko je če je tvoja ljubezn že 50 km stran, kaj šele več

pomoje razdalja (govorim za slovenske razdalje) ni pomembna če se gre res za ljubezn in si pripravljena nrdit vse in še več.. :wink:
(čene pa ta Gorica se mi je do konca zamerla k je res v PM! :D)
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 26. Jun. 2009 21:10

[vanessa] napisal/-a:pomoje razdalja (govorim za slovenske razdalje) ni pomembna če se gre res za ljubezn in si pripravljena nrdit vse in še več.. :wink:
Se strinjam.
[vanessa] napisal/-a:(čene pa ta Gorica se mi je do konca zamerla k je res v PM! :D)
Men pa je Nova Gorica ostala v najlepšem spominu. :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jun. 2009 21:16

^^ ja, če sta oba s primorske je itak najboljše, kr je vse relativno blizu.. ok npr. razdalja bovec in koper ne lih, sam se definitivno sliši boljše kot 300 km :(
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Jun. 2009 21:31

Jaz pa priznam, da sem, kar se razdalje tiče, kar precej razvajena. Še nikoli nisem imela fanta, ki bi bil več kot 15 km stran doma in verjetno bi mi to predstavljalo problem, če bi se morala 100 km vozit do njega.
Najbrž bi se jaz tudi spraševala, če se mi sploh splača v to spuščat, da bo vsak zmenek en tak mali projekt, ki mi bo vzel vsaj celo popoldne.
Je en čar v tem, da se s tipom na horuk zmeniš za kavo in čez 10 minut že sediš v kafiču. :)

Saj ne, da je nemogoče furat zvezo na taki daljavi, je pa sigurno težje. Mene bi to utesnjevalo, stoposto, ker potem je v bistvu zveza večje "breme" in moraš ostale stvari v življenju bolj prilagodit dejstvu, da imaš zdaj tipa, h kateremu se boš selila vsak drugi vikend. Saj pravim, razvajenost :)
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Jun. 2009 21:47

anoyel napisal/-a:snezinka* 25km je minimum vožnje. 20minutk se pelat pa ja ni nič! dečva si ti prepričana, da se nisi svojega dečkota naveličala? ne bi rekla, da se morš več kot uro peljat npr. 90km, 100km (tud tako razdaljo se eni peljemo pa kaj). vazn je, da vidis svojo drago osebo :wink:

eh ne ne, nič se ga nism naveličala, ni treba nč enih predvidevanj zdej kle not metat. verjetno je velik tut na tem, d sm precej svobodna oseba, rabm dost časa zase, tko d mi zadeva odgovarja. sej pravm, kdaj bi si zaželela še več bližine, sam mam tok enih aktivnosti poleg faxa, da se v bistvu vsaka ura pozna. sej se čist strinjam, d v bistvu 20-25 min ni velik, sam če zračunaš še pot nazaj je to že skor ena ura. pa potem če gremo v skrajnosti tudi bencin ni zaston. ne me zdej narobe razumet, kakšna sm, ker se spuščam v take skrajnosti, sam pač meni in njemu to odgovarja pa to ne pomeni, da sva se en drugega naveličala oz. se ohladila en do drugega.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]