Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js imam "vezo" z enim, s katerim se res skoraj nič ne vidiva, si pa vsak dan dopisujeva in samo upava, sanjava in si želiva, da bova enkrat skupaj. Se mi včasih zazdi, da nama ni usojeno biti skupaj, po drugi strani pa si mislim, da je treba premagati vse ovire. Nisva par... Nočeva pa kar odnehati, čeprav je skoraj nemogoče, da bi nama uspelo. Dostikrat jočem in dvomim... Pa vendar me še nekaj zadržuje, da vztrajam. Kmalu bo 3 mesece, odkar sva se nazadnje videla. Groza. Tolikokrat mi je tako težko, ker nimam nikogar, ker mi ni dovolj samo dopisovanje... Včasih sem res obupana, da želim pustiti vse za sabo, potem pa mi on spet s svojo vero v naju vrne upanje.
Worship me or walk away.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Miss September napisal/-a:Js imam "vezo" z enim, s katerim se res skoraj nič ne vidiva, si pa vsak dan dopisujeva in samo upava, sanjava in si želiva, da bova enkrat skupaj. Se mi včasih zazdi, da nama ni usojeno biti skupaj, po drugi strani pa si mislim, da je treba premagati vse ovire. Nisva par... Nočeva pa kar odnehati, čeprav je skoraj nemogoče, da bi nama uspelo. Dostikrat jočem in dvomim... Pa vendar me še nekaj zadržuje, da vztrajam. Kmalu bo 3 mesece, odkar sva se nazadnje videla. Groza. Tolikokrat mi je tako težko, ker nimam nikogar, ker mi ni dovolj samo dopisovanje... Včasih sem res obupana, da želim pustiti vse za sabo, potem pa mi on spet s svojo vero v naju vrne upanje.
kruto!!kaj takega si js ne znam predstavljat..svaka ti cast da vztrajas..
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
tudi nama je blo ful težko...začela sva lani oktobra, nisva vedla al se bova sploh kej vidla al ne....ko sva se prvič vidla sva se zacopala en v druzga, pol pa pač bla skup, ker sva si želela.njemu ni bil problem it v lj, meni pa ker sem mela težave z matematiko in so mi doma težili, nisem šla velikrat v lj, bila pa je to najidealnejša možnost.potem pa je kupil avto, doma sem direkt povedala da sva skupaj(ja, res sem zbrala ves pogum kukr sm ga premogla), prišel je na obisk zadnjega decembra, vse spoznal in me vzel s seboj na praznovanje, potem pa so itak vedl pa so mi nekak dovolil da grem ven ko je pršu v moje mesto.ker ni mel dohodkov, doma pa ni hotu težit za denar(bencin) sva se res malkrat vidla, sva pa ves čas upala da on naredi še en predmet na maturi, da gre na fax in d jz zdelam letnik, nrdim maturo in grem na fax....in zdej nama je uspel in bova končno lahko skupej, edina ovira je še ta da nima stanovanja v lj in da se bo mogu vozt...okej, se bova pa vsaj vidla vsak dan al pa vsaj parkrat na teden!ne vem, če dost globoko verjameš in nrdiš vse, kar se le da, potem ti nekako lahko uspe...in vesela sem da je on verjel, vlival upanje tut men in da je uspelo.po enem letu bova končno skupaj!v bistvu ko sm zdej kar sem napisala prebrala še enkrat mi gre kr na jok...splača se trudit
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva sva se sedaj tudi že skoraj cel mesec narazen, ker je on službeno na Kosovu. na začetku je res grozno, sedaj se mi pa fajn zdi, ko si rečem: waw, 1 mesec sva pa že preživela, še 5 mesecov do konca in še 6 tednov, da pride na 10-dnevni dopust!
po dveletni zvezi sva seveda trdno odločena, da zvezo nadaljujeva. pač, takšno je življenje in njegova služba. je treba sprejeti. je pa fajn, ker se vsak dan tipkava na msnju ali pa se celo prek skajpa slišiva in vidiva.
po dveletni zvezi sva seveda trdno odločena, da zvezo nadaljujeva. pač, takšno je življenje in njegova služba. je treba sprejeti. je pa fajn, ker se vsak dan tipkava na msnju ali pa se celo prek skajpa slišiva in vidiva.
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
Ma kr zavidam vam vsem ki vvam to funkcionira... Js sm letos poleti spoznala enga kul dečkota, no mal starejšega dečkota, ko sm bla pr sorodnikih, pa sva mal bluzila in sm mislla da je itak sama zajebancija vse skupej, ko sm domov pršla in sva se vsak dan slišala sm pa ugotovila da ga u bistvu ful pogrešam... In sm bla septembra spet tam in sva bla spet skupej in zdej sm spet doma in ugotavlam da ga skos bl pogrešam in da bi mi blo z njim res kul... Ampak ta razdalja med nama me ubija...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:( Tud mene; oz. name vedno bolj deluje "daleč od oči, daleč od srca" (pišuka, tko sem včasih srečno prebolevala bivše, a zdej pa nej mam enga tkole! ) In pol še zarad časovne razlike se zelo težko uskladiva za srečanje na netu in več al manj si pač mejle piševa.. In je res težko..pol me pa še dvomi dajejo ..beretta napisal/-a:Ampak ta razdalja med nama me ubija...
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
purple_rain napisal/-a::( Tud mene; oz. name vedno bolj deluje "daleč od oči, daleč od srca" (pišuka, tko sem včasih srečno prebolevala bivše, a zdej pa nej mam enga tkole! ) In pol še zarad časovne razlike se zelo težko uskladiva za srečanje na netu in več al manj si pač mejle piševa.. In je res težko..pol me pa še dvomi dajejo ..beretta napisal/-a:Ampak ta razdalja med nama me ubija...
pr men pa še interneta nima...
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
[She.] napisal/-a:Fain da so že tko hitro skupej.
Jst vem da moji starši tega nebi tolerirali.
Jaz pa sama ne, ker bi se mi bilo nerodno čez par mesecev vrniti nazaj domov, če npr. fant ne bi bil pravi zame. Ker v 3 mseceih tega najbrž ne bi mogla ugotovit.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ampak če živiš tako daleč narazen in se le poredko vidiš, na splošno to težko ugotoviš.
Ravno zato sprašujem, kakšne imajo načrte punce v takih zvezah. Midva s fantom sva skupaj 3 leta. Ker živiva par minut narazen, v bistvu nimam kakšne posebne želje ali potrebe po skupnem življenju.
V primeru, da bi bil doma z drugega konca države, bi pa verjetno po vsem tem času občasnega dobivanja in vnaprejšnjega načrtovanja vsakega skupnega dneva že pričela počasi razmišljat, kam vse to pelje in če bo kdaj sploh drugače.
Ravno zato sprašujem, kakšne imajo načrte punce v takih zvezah. Midva s fantom sva skupaj 3 leta. Ker živiva par minut narazen, v bistvu nimam kakšne posebne želje ali potrebe po skupnem življenju.
V primeru, da bi bil doma z drugega konca države, bi pa verjetno po vsem tem času občasnega dobivanja in vnaprejšnjega načrtovanja vsakega skupnega dneva že pričela počasi razmišljat, kam vse to pelje in če bo kdaj sploh drugače.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, saj za naju je bilo tole tudi ful šok, ker sva 5 min narazen. samo tako je pač prišlo, služba je služba. to morava dati skozi pa je. pa se bova potem imela veliko bolj fajn. na srečo vmes pride 2x domov za 10 dni.
priporočam pa tistim, katere imate možnost, da prek skajpa ohranjate stike, je ful lažje, ker se slišiš in še vidiš. je le drugače. vsaj nama se to ful pozna.
priporočam pa tistim, katere imate možnost, da prek skajpa ohranjate stike, je ful lažje, ker se slišiš in še vidiš. je le drugače. vsaj nama se to ful pozna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov