Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj take pod 100km sploh pišete v to temo?
Če lahko kadarkol na avtobus skočte, se vozte 10, 30, 60min in se vidte 4x tedensko najmanj to NI zveza na razdaljo
In mislim, da se ta vprašalnik tud nanaša na dolge razdalje(kar jih je dejansko prvih pet, k so odgovorile), če ne pa nevem kaj dela v tej temi.
Če ciljaš na moja vprašanja, potem so dobrodošli odgovori vseh, ker me na splošno zanima koliko so oddaljene, da vidim ali so zelo, ali malo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Potem pa bi bla pametnejša nova tema..
It was forever..but it didnt last long..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
..Evelyn.. napisal/-a:In pika. Živiš v pragozdu?
Ne, v džungli. Oprosti, ampak glede na to kaj pišeš, bi rekla, da si iz mesta, kjerj maš na voljo 100000 vrst prevozov. Lahko, da se motim.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
no, jz mislm d je tko:
če ma nekdo velik problem s prevozom je težavna zveza na 15km ni pa to zveza na daljavo, pa brez zamere vse ki to preživljate....ker na 15km lahko pride tip k punci ali obratno ko se odločita.
zveza ki je na razdalji okoli 100km je težavna, če je vmes ljubljana kjer morš prestopit in čakat in zadnji vlak za domov spelje iz lj tri minute preden prideš ti tja....so neznanski problemi...in če se odločta zdej se bova pa vidla traja vsaj eno uro d en pride k drugmu in pol d se splača morta bit vsaj par ur skupej in pol ma en še eno uro vožnje domov.in vsak zmenek je podvig, ker je treba vsaj pol dneva obveznosti sprostit...
obstaja pa še tretja plat, ko sta narazen recimo 40, 50km pa je cesta ful slaba in mata isto eno uro vožnje...ker sta oba doma nekje bogu za hrbtom...
in ziher obstaja še sto tisoč variant vez....
za vsakega se zdi njegovo težavno dogovarjanje okol zmenkov najtežje, tako tut men, ko se stalno vlačm po vlakih in čakam...na železniški v lj bi si lahko najela sobo, če bi jih le oddajali...(in blo bi zelo fino ker bi velik večkrat pršla domou takrat ko so moji "tastari" želeli in bi se manjkrat doma skregali...)
če ma nekdo velik problem s prevozom je težavna zveza na 15km ni pa to zveza na daljavo, pa brez zamere vse ki to preživljate....ker na 15km lahko pride tip k punci ali obratno ko se odločita.
zveza ki je na razdalji okoli 100km je težavna, če je vmes ljubljana kjer morš prestopit in čakat in zadnji vlak za domov spelje iz lj tri minute preden prideš ti tja....so neznanski problemi...in če se odločta zdej se bova pa vidla traja vsaj eno uro d en pride k drugmu in pol d se splača morta bit vsaj par ur skupej in pol ma en še eno uro vožnje domov.in vsak zmenek je podvig, ker je treba vsaj pol dneva obveznosti sprostit...
obstaja pa še tretja plat, ko sta narazen recimo 40, 50km pa je cesta ful slaba in mata isto eno uro vožnje...ker sta oba doma nekje bogu za hrbtom...
za vsakega se zdi njegovo težavno dogovarjanje okol zmenkov najtežje, tako tut men, ko se stalno vlačm po vlakih in čakam...na železniški v lj bi si lahko najela sobo, če bi jih le oddajali...(in blo bi zelo fino ker bi velik večkrat pršla domou takrat ko so moji "tastari" želeli in bi se manjkrat doma skregali...)
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
_vampirk'ca napisal/-a:no, jz mislm d je tko:
Ahaha lahko bi jo skp najele . Jst se učasih počutm k en klošar k tm na potovalki sedim na busni pa čakam.
-
_vampirk'ca - Debatorica
jz sm tkoj za! no sej od oktobra k bom zart faxa mela stanovanje u lj bom vsaj mela kam it počakat.pa še on bo spet sposoben avto vozit....drgač pa bi nekdo končno že lahko predlagal to nekomu k bi predlog resno vzel
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
ŽuŽa napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:no, jz mislm d je tko:
Ahaha lahko bi jo skp najele . Jst se učasih počutm k en klošar k tm na potovalki sedim na busni pa čakam.
Tako sem se včasih počutla ja... Do njega z vlakom, vsaj 2 uri. Pa še to, če grem iz Celja proti Sevnici in od tam do okolice Novega mesta. Že do Celja imam zelo slabe veze (v soboto celo 2 vlaka čez cel dan, v nedeljo pa nobenega!). Slaba povezava je tudi med Sevnico in Trebnjem (med tednom nekje 5 ali 6 vlakov, čez vikend še manj). Da pa bi šla na Ljubljano... ajoj... iz Celja do Lj urco in pol, še enkrat toliko pa iz Lj do njegovega kraja. Na rečo sem diplomirala in mi je ati kupil starejši avto. Tako imam do njega sedaj urco in pol po avtocesti . Je pa kriza ja, to čakanje na eni postaji, pa potem na drugi in spet in spet... Samo se splača .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
_vampirk'ca - Debatorica
ja, jz sm s Trebnjega, res vsi ki grejo proti Sevnici majo tri vlake čez dan, res je bedno...še sreča d grem zmer proti Lj.To si mela še večje probleme...srečo imaš, da si dobila avto
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
_vampirk'ca napisal/-a:ja, jz sm s Trebnjega, res vsi ki grejo proti Sevnici majo tri vlake čez dan, res je bedno...še sreča d grem zmer proti Lj.To si mela še večje probleme...srečo imaš, da si dobila avto
Ahaha moj tip je iz Trebnjega . Prov smešn da se kle menmo pol pa govorimo o istih krajih.
-
_vampirk'ca - Debatorica
ko je mel nogo celo na tri, štiri dni...včasih po sedmih dneh, odvisno...zdej pa precej manj, bo pa bolš od srede naprej, ko bova oba na faxu v lj =)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A pa tiste, ki furate res zveze na daljavo (pa pri tem ne mislim nujno transkontinentalnih zvez, ampak recimo, da se ne vidite več kot 2x mesečno) kaj resno razmišljate o skupni selitvi, ki bi stvar olajšala, a vam tako stanje odgovarja?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov