Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Sep. 2008 17:04

..Evelyn.. napisal/-a:Avtobus? :)

Jz sm recimo od od avtobusne postaje oddaljena 15 km. In če ni auta doma, da bi šla z nim, kko nej pridem do busa ? :D

Dej, končava ta OT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:08

Ja pa dejansko primerjate zveze na daljavo, ko ti gre samo za pot do dragega ful časa, ko avtobusi na tej relaciji vozijo 1 dnevno(to so zdj razdalje tm 80-150km) in sta skupej lahko 3 ure potem pa nazaj na avtobus in domov, ker drugega prevoza ni zrd razdalje , kaj šele zveze, k majo razdalje čez 250km ko ni opcije sploh, da se vidta, razen če gresta za par dni drug k drugmu s tem, da mate med sabo 50km ali manj, kar rabiš 1urico vožnje na avtobusu, ki vozi 10x dnevno in tudi ob kasnejših, večernih urah. In boste vse metale v koš "zveza na razdaljo"? In dejasko stokale, da je tko grozno hudo, ker ga nemorte vidt vsako sekundo, ko pač hočte, temveč se morate CEEELOO UROOO vozit?
Ni primerjave, ni šans.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:11

ŽuŽa napisal/-a:Avtobus..nimam direktne povezave sploh. Uzel bi mi 2ure zihr v ene smer.

2uri ni nič.
Fural se je k meni vsak vikend 3.5ure, bila sva skupi celih osem ur in potem je moral it nazaj domov- aja btw, od mene do njega pa sploh ni peljal razen zvečer, ko se je vračal tja.
Negre primerjat no takih jebenih malih razdalj z ogromnimi.

In pika, do prve postaje(ne glavne, nasplošno avtobusne, ki bi te peljala do postaje, kjer bi ti šla na bus do fanta) imaš 15km? Te potem peljejo vsak dan v šolo/službo in nazaj? Nekako dvomim. Živiš v pragozdu?
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 18. Sep. 2008 17:16, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 17:12

^^^Na kero tole sploh leti?
Pač usaka ma svoje predstave kaj je to zveza na daljavo. Npr. ena je bla navajena met fanta ful bliz, zdej ga ma pa 50km stran pa itak da ji je to velika razdalja. :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:15

Ja, vsaka ima svoje predstave.. ampak so milo rečeno neumne.
Še posebej tiste na prejšnjih straneh, k majo razdaljo 15km in rečejo "ah bova že.." :P
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 17:15

..Evelyn.. napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Avtobus..nimam direktne povezave sploh. Uzel bi mi 2ure zihr v ene smer.

2uri ni nič.
Fural se je k meni vsak vikend 3.5ure, bila sva skupi celih osem ur in potem je moral it nazaj domov.
Negre primerjat no takih jebenih malih razdalj z ogromnimi.

Jebene male razdalje :roll:. A dej ženska čist v vsaki temi maš take izjave da sam gledam.
Lej zame je 90 km velika razdalja trenutno, ko bom mela enkat svoj avto mi pa najbrž ne bo. Pika.

Pa še to: sm napisala par postov nazaj da ločm dve vrsti zvez na daljavo in da vem da so zveze z nekaj sto kilometri al pa 1000km čist neki druzga kot npr. 100km.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:18

Ej ti pa si zanimiva ženska, jasno pišem o primeru, k mata 50km vmes torej mal manj kot eno uro vožnje, pol greš pa ti skakat notr s svojo zvezo, ko maš 90km, za kar sem prej jasno napisala, da spada še pod zvezo na razdaljo, ker so avtobusne povezave slabe.
Dej, razmisl čemu odgovarjaš sploh.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 17:19

..Evelyn.. napisal/-a:Ja, vsaka ima svoje predstave.. ampak so milo rečeno neumne.
Še posebej tiste na prejšnjih straneh, k majo razdaljo 15km in rečejo "ah bova že.." :P

No ja to je res mal smešn :D .
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:21

Sicer pa tud jaz, ko sva narazen čez 100km ne štejem pod neko ogromno razdaljo, brez skrbi, samo veliko raje bi imela 50km vmes, kot punca, ki je prej pisala, da je zveza na razdaljo, če nmorta bit skupaj, ko si v isti sekundi zaželita, ker bi potem se najmanj 2x tedensko lahko vidla, če je pot avtomatično 2x krajša, torej tudi avtobus vozi večkrat..
:wink:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 17:21

..Evelyn.. napisal/-a:Ej ti pa si zanimiva ženska, jasno pišem o primeru, k mata 50km vmes torej mal manj kot eno uro vožnje, pol greš pa ti skakat notr s svojo zvezo, ko maš 90km, za kar sem prej jasno napisala, da spada še pod zvezo na razdaljo, ker so avtobusne povezave slabe.
Dej, razmisl čemu odgovarjaš sploh.

O tem da sm napisala da bi mi zihr 2 ure (najmanj) v eno smer uzel pa si ti napisala da 2 ure nista nič. Zato sm mogla neki napisat :P . Zdej pa dost men se ne da več kregat ker nism tak tip človeka. :wink:
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 18. Sep. 2008 17:22

Ma, da se vam da kregat :eek: Za 15-letnico je lahko že 15km velika razdalja, ker nima lastnega prevoza, ker jo starši nočejo vozit, ker so slabe avtobusne povezave ipd. Res, da to potem ne spada v temo veza na razdaljo, samo vseeno. Jaz imam fanta 80km stran in to mogoče ni tako ogromno kot 300km, samo je zame vseeno veza na razdaljo, ker jo tako jaz občutim. Ker vem, da se je težko skoordinirat in skočit drug drugemu za par dni ob vseh obveznostih. Na srečo med letom tako ali tako živiva skupaj v študentskem stanovanju, med poletjem pa je to veza na razdaljo. Pa če se zdaj še tako kregate in primerajate kilometre :roll:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:24

Hja, sej 2uri res nista nič, če bi avtobus lepo zjutrej vozil tja in zvečer ob pozni uri šel nazaj :D ampak tega pač ni, sicer je pa več al manj letel vse na prejšnjo dečvo, ki ma 2x manj km od tebe do fanta.
In jaz se ne kregam, jaz na primerni (internetni)jakostni stopnji komuniciram :D
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 18. Sep. 2008 17:47

hmm... ja vsaka ma svojo predstavo o temu kaj je daleč an.. nevem se mi zdi da tm do 50km bi še nekak šlo, več pa nevem težko.. jst ne bi mogla, najbrž zato ker nimam izkušn z zvezami na daljavo je bla pa moja frendica s tipom ki živi 250km, če ne več stran pa sta bla skupi več kt 1 leto.. je pa res da je meu on auto
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

hmm... ja vsaka ma svojo predstavo o temu kaj je daleč an.. nevem se mi zdi da tm do 50km bi še nekak šlo, več pa nevem težko.. jst ne bi mogla, najbrž zato ker nimam izkušn z zvezami na daljavo je bla pa moja frendica s tipom ki živi 250km, če ne več stran pa sta bla skupi več kt 1 leto.. je pa res da je meu on auto
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

joj.. se oproščam napisal mi je da ni blo oddan sm pa tokrt kopirala.. :?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]