Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 17. Sep. 2008 11:46

kalanhoja napisal/-a:Da ne bom odpirala nove teme, bom tukaj vprašala, ker se mi zdi, da to sodi v to temo.
Koliko ste po km oddaljen od partnerja? Kdo prihaja h komu domov, ali mogoče se kje drugje dobivate? Kako pogosto se srečujete tisti, ki ste bolj oddaljeni? Kako bo potem, ko boste živeli skupaj, oz. že živite-kdo se je h komu preselil, oz. ali sta si najela skupno stanovanje v vašem-njegovem kraju, ali nekje vmes? Kako je bilo s službo, če ste se selili v drug kraj?

Oddaljena sva ene pol ure pes, 5 minut z avtom.

ce se dobivava v najinem kraju, sem vecinoma jaz pri njemu

skupaj ziviva v stanovanju v mestu najinega studija (no letos zacenjava, pa lani sva en mesec konec solskega leta)

ne vem se kako bo v prihodnosti, sigurno pa na svojem!
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 17. Sep. 2008 11:57

mi2 sva en od drugega oddaljena ene slabe pou urce z avtom.
ponavadi jst pri njemu spim, ko le lahko, ker pri meni ni tolk placa.
zdej se bova itak šolala naprej, jst grem v lj, on še ne ve, tako da boma vidla kako bo naprej.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Sep. 2008 12:30

Zakaj take pod 100km sploh pišete v to temo? :roll:
Če lahko kadarkol na avtobus skočte, se vozte 10, 30, 60min in se vidte 4x tedensko najmanj to NI zveza na razdaljo :roll:
In mislim, da se ta vprašalnik tud nanaša na dolge razdalje(kar jih je dejansko prvih pet, k so odgovorile), če ne pa nevem kaj dela v tej temi.
It was forever..but it didnt last long..
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 17. Sep. 2008 13:21

No da vam še jaz povem svojo zgodbo.

S fantom sem že 5 let, od svojega 15 leta starosti. Do marca letos sva bila oddaljena 1000km ampak vseeno nisva obupala nad najino vezo saj sva nekako čutila, da sva si usojena. Res je, da brez težav ni šlo, vendar kadar je ljubezen prava je mogoče premostiti prav vse.

Tako da ne smete že takoj obupat in zvezo na začetku obsodit na propad, saj je vse možno, le voljo je potrebno imeti. Nama se je splačalo, saj sedaj živiva skupaj in sva bolj srečna kot kadarkoli:).
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 17. Sep. 2008 13:21

No da vam še jaz povem svojo zgodbo.

S fantom sem že 5 let, od svojega 15 leta starosti. Do marca letos sva bila oddaljena 1000km ampak vseeno nisva obupala nad najino vezo saj sva nekako čutila, da sva si usojena. Res je, da brez težav ni šlo, vendar kadar je ljubezen prava je mogoče premostiti prav vse.

Tako da ne smete že takoj obupat in zvezo na začetku obsodit na propad, saj je vse možno, le voljo je potrebno imeti. Nama se je splačalo, saj sedaj živiva skupaj in sva bolj srečna kot kadarkoli:).
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 17. Sep. 2008 13:25

Koliko ste po km oddaljen od partnerja?

V bistvu nimam kaj dobrih izkušenj iz zvez na daljavo, ampak menim, da se vse da rešit. Trenutno nisva oddaljena dosti- cca. 16 km, kar je 15 min. vožnje z avtom. Situacija se bo spremenila, ko grem jaz študirat v Koper, sam pa je iz okolice Ptuja. Torej bo razdalja občutno večja. (ne vem natančno kolk je razdalja Ptuj-Koper?) Sicer bo menda imel opravke v Lj, tako da bo razdalja (mogoče) manjša. Se bova morala prilagajat.

Kdo prihaja h komu domov, ali mogoče se kje drugje dobivate?

Ker je zveza še na sveža, je odvisno od situacije. Včasih, ko sem sama doma, pride on k meni, včasih jaz k njemu. Zaenkrat nočem starše še vpletat v to, dokler ga bolje ne spoznam. Drugače pa se najdejo tudi zelo lepi kraji v mestu in izzven. :)

Kako pogosto se srečujete tisti, ki ste bolj oddaljeni?

Še bomo videli, kako bo s časom in obveznostmi.

Kako bo potem, ko boste živeli skupaj, oz. že živite-kdo se je h komu preselil, oz. ali sta si najela skupno stanovanje v vašem-njegovem kraju, ali nekje vmes?

Bomo videli čez čas. Ampak definitivno ne bova živela pri njihovih in ne pri mojih-ko dobima službo, čimprej na stanovanje, če je le možno. Kasneje (enkrat v prihodnosti) pa tudi hiška. :D

Kako je bilo s službo, če ste se selili v drug kraj?

O tem pa kdaj naslednjič, ko bo vse takom daleč. :P Sem pa mnenja, da se vse da porihtat. Tudi moja mama se je preselila v Novo Gorico in tako dolgo grabila in iskala službo, dokler ji ni uspelo. Nekje je treba začet.[/quote]
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 17. Sep. 2008 13:25

Koliko ste po km oddaljen od partnerja?

V bistvu nimam kaj dobrih izkušenj iz zvez na daljavo, ampak menim, da se vse da rešit. Trenutno nisva oddaljena dosti- cca. 16 km, kar je 15 min. vožnje z avtom. Situacija se bo spremenila, ko grem jaz študirat v Koper, sam pa je iz okolice Ptuja. Torej bo razdalja občutno večja. (ne vem natančno kolk je razdalja Ptuj-Koper?) Sicer bo menda imel opravke v Lj, tako da bo razdalja (mogoče) manjša. Se bova morala prilagajat.

Kdo prihaja h komu domov, ali mogoče se kje drugje dobivate?

Ker je zveza še na sveža, je odvisno od situacije. Včasih, ko sem sama doma, pride on k meni, včasih jaz k njemu. Zaenkrat nočem starše še vpletat v to, dokler ga bolje ne spoznam. Drugače pa se najdejo tudi zelo lepi kraji v mestu in izzven. :)

Kako pogosto se srečujete tisti, ki ste bolj oddaljeni?

Še bomo videli, kako bo s časom in obveznostmi.

Kako bo potem, ko boste živeli skupaj, oz. že živite-kdo se je h komu preselil, oz. ali sta si najela skupno stanovanje v vašem-njegovem kraju, ali nekje vmes?

Bomo videli čez čas. Ampak definitivno ne bova živela pri njihovih in ne pri mojih-ko dobima službo, čimprej na stanovanje, če je le možno. Kasneje (enkrat v prihodnosti) pa tudi hiška. :D

Kako je bilo s službo, če ste se selili v drug kraj?

O tem pa kdaj naslednjič, ko bo vse takom daleč. :P Sem pa mnenja, da se vse da porihtat. Tudi moja mama se je preselila v Novo Gorico in tako dolgo grabila in iskala službo, dokler ji ni uspelo. Nekje je treba začet.
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 17. Sep. 2008 20:12

..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj take pod 100km sploh pišete v to temo? :roll:
Če lahko kadarkol na avtobus skočte, se vozte 10, 30, 60min in se vidte 4x tedensko najmanj to NI zveza na razdaljo :roll:
In mislim, da se ta vprašalnik tud nanaša na dolge razdalje(kar jih je dejansko prvih pet, k so odgovorile), če ne pa nevem kaj dela v tej temi.

se podpišem pod to. Smešno, da nekatere, ki so oddaljene s svojim samo 5 kilometrov pišejo kot da je to res ne vem kera razdalja. Mislim da je ta tema mišljena kot zveza z nekom iz tujine. Kjer so res razdalje velike..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Sep. 2008 23:37

Tudi Lendava-Portorož je recimo lahko že kar razdalja. :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 5:54

Ja seveda, da je :P npr. par, ki bo mel tako razdaljo se bo videl kvečjemu 1x tedensko pa še to mogoče ne..in to je že zveza na razdaljo, samo te brezpomenski(ja imava 20km drug do druzga :cry: moram pretegnit svoje noge, da stopim na avtobus in potem pol ure sedim, da pridem do njega, zato se vidiva samo 4x na teden.. :cry: ) odgovori, k ne spadajo sm.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 18. Sep. 2008 9:31

..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj take pod 100km sploh pišete v to temo? :roll:

Zato, ker je včasih tudi 90km velika razdalja. ;)

Z mojim sva se prve par let videvala samo ob vikendih, pa še to ne vsak vikend. Hvala klincu za internet, irc in msn. :D
Avtobusne linije ni bilo, z vlakom tudi nisem mogla do njega.
Če sem imela srečo in si sposodla od mame avto, sem bla v uri in pol pri njemu, sicer sem večino časa štopala.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 9:43

^^ Mi2 sva tud ene 90km oddaljena. In ja ko še nism mela izpita za avto je blo dost težko za videvat (najprej pol ure do Lj, pol pa še 1,5ure do njega z vlakom). In to ti uzame kr dost časa, če prišteješ zravn še čakanje na vlak, bus po pol urce al pa včasih še več. In to je bil zame usak teden nov projekt heh :) . No ja včasih se nisva vidla tud po 3 tedne ker so bli možni sam vikendi in sva mela takt druge obveznosti.
Zdj k je izpit je ful bolš, čeprov še nimam svojga avta in še zmer nism čist mobilna.

Drgač pa ja jst ločm dve vrsti zveze na daljavo: tiste ki so v sloveniji, in tiste ko sta doma iz različnih držav. Oboje je zveza na daljavo, sam ne morš pa glih primerjat, ker če ssta oba v SLO je veliko več možnosti za videvanje.
Na živce mi pa gre pametvanje od enih da tist kr je v SLO ni veza na daljavo, je jst mislm da je...ok ena razdalja more bit a ne. Sam se pa zelo razlikuje al sta dva doma 30km narazn al pa 90km.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2008 11:04

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 18. Sep. 2008 11:21

se strinjam z ~NIO~.Če se odločiš za tako zvezo je po mojem mnenju edina perspektiva ta,da se že na začetku odločiš čez npr.1 leto se bom preselila k njemu (ali on k tebi).Vse ostalo se mi zdi brezveze,ker v bistvu živiš sam,srečaš se s "partnerjem" nekajkrat na leto in ga v tem času ne moreš spoznati v realni luči.pa bogve kaj on še počne daleč stran od tebe.To seveda govorim za zveze,kjer sta patrnerja iz različnih držav ali celo kontinentov.
Drugo pa je,če gre eden od partnerjev (ko sta že dlje časa skupaj ali poročena) v tujino v službo ali kaj podobnega,čeprav bi jaz to težko prenašala.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 18. Sep. 2008 11:21

...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov