Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 27. Avg. 2008 8:53

^^ Če ti napiše un error al debug mode (krkol že :oops: ) pol je post usejen poslan.
amalilai
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a amalilai » 30. Avg. 2008 22:13

sunnydayka napisal/-a:js zei mam neki z enim fantom iz opčin (to je takj za slovensko mejo u italiji) in dela u trstu...in res mi pomen ful...zdj gre pa za tri mesce u polinezijo...in nevem al bo to ostal pr summer romance al bo iz tega se dal kej narest...glede na to da js žvim bliz lj in nimam izpita za avto...
je pa on res tisto k sm si kot 5-10 letna punčka predstavlala da je princ na belm konju....

ja vse je odvisno od tega kok sta bla zdaj skup pa kok sta stara. Dobr bi blo naredit izpit za avto. je pa čudno da gre v polinezijo.
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 31. Avg. 2008 10:44

js sm stara 17 on pa 20. nisva mela tko kej preveč sam pč uno lupčki pa flirt...

da gre u polinezijo je blo načrtvan že prej, pa tud karto ma že kupleno doug.
amalilai
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a amalilai » 31. Avg. 2008 15:10

bo vse ok, bo pršu tut iz polinezije nazaj ti boš pa počasi tud izpit imela, nč skrbet
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 31. Avg. 2008 15:40

jullia_ napisal/-a:Nisem o takšnih primerih pisala. Če sta dva stalno 80 km narazen, je to za moje pojme že res zveza na daljavo. Moj post je letel na small_star in njeno kolonijsko preizkušnjo :)

Med nama je nekaj čez 100km, če smo že pri tem. On opravlja 4 izmensko delo in se zaradi tega vi2 1-2x na teden. Že tako morava skupne dneve dobesedno načrtovat. Ko pa sem bila v koloniji, pa je to dosti težje. Ker tiste dneve, ko je bil on prost, nisva mogla preživet skupaj. Pač se imava zelo rada in je že kar težko zdržat do takrat, ko se dobiva. Če bi bila bližje doma in bi se lahko pogosteje videvala, bi dosti lažje zdržala mojo kolonijo. Še tako si nisva mogla stečt takoj v objem, ko sem se vrnila (šele naslednji dan). A sva vseeno zdržala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2008 18:33

ga)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 01. Sep. 2008 18:40

Pa da vam še jaz mal zamorim.. Sama do nadaljnega nisem mela nikakršnih izkušen s tem, zadne čase pa ne spim ravno zaradi premlevanja ali ja ali ne. Zavedam se, da mora bit to prava muka. Po eni stran mi je škoda vsega časa, ker vem, da bi se ful presekirala.. Po drugi strani me je pa tipo z morja čist zmešal.. Kr je čist vse kar sm si kdaj želela.. Ma sploh si nisem misla, da obstaja tak tip. In me preganja točno to, ker vem, da mi zdej noben ne bo dost dobr (kr je res neverjeten) in resno dvomim, da mi bo še kdo tko uredi.. V treh dneh na morju sem se bol ljubljeno počutla k prej 3 leta z bivšim.. :( Dilema.. :oops:[/quote]

iz kje pa je lizy?
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 01. Sep. 2008 19:32

buubbika napisal/-a:Midva furava na razdaljo kkšnih 250 km, pa se mava vsak dan bolj rada. Se pač morš trudit in vztrajat ter živet za dni, ko sva skupaj.
Zdaj hmal se bo razdalja zmanjšala, in nama laufa vedno na boljše. Slika

pr nama je tud tko, p se nch n prtozujeva. se p veseliva naslednih mescov d bova bl skp :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 01. Sep. 2008 19:40

To je ovisno od tega, kakšen človek si. Če nekomu popolnoma zaupaš, pomojem lahko dolgo vztrajaš v zvezi na daljavo... Če pa si bolj leteče narave in se obrneš za vsakim vetrom, pa ne gre ravno. :P

Ko sem bla stara 14 let, mi je bla zveza na daljavo že to, da je bil moj "fant" iz lj, jaz pa iz spodnjega konca dolenjske. :D In se nikakor nisva mogla uskladit; v pol letni zvezi sva se videla mislm da 5krat :lol: Drugače sva pa hodila preko irca. :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 02. Sep. 2008 14:02

Če spada tud to :
u 5 razredu sm hodila z sošolcm, govorila sva sam po tlelefonu in prek sms-ou. . u razredu je blo pa samo OJ :)
ja. . . tko je :D :lol:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 02. Sep. 2008 17:49

midva imava sedaj zvezo na daljavo. je šel na kosovo za pol leta, službena obveznost pač. 2x vmes pride domov za 10 dni. sva pa na vezi vsak dan večkrat po telefonu. sedaj bo kmalu imel tudi dostop do interneta, tako da bosta skype in msn z videokamero in slušalkami tudi lavfala.

drugače pa upam, da bom tole sfurala s čim manj psihiranja, jokanja ... ker preprosto, je ful težko, ker sva drugače doma iz istega kraja in sva bila zdaj praktično vsak dan veliko skupaj.
edino med študijskim letom sem jaz med tednom v lj.
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 02. Sep. 2008 17:55

Midva živiva okrog 80km narazen in je malo težko med poletjem. Med letom pa tako ali tako živiva skupaj v Ljubljani, tako da se da. Bi pa bilo, zame skorajda nemogoče, da bi tako funkcionirala skozi vse leto, ker jaz rabim ljubljenega ob sebi, da se k njemu stisnem in ga poljubim.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Sep. 2008 16:53

že po 11 dneh ga tooook pogrešam. ne vem, kako bom še zdržala 2 meseca, ko pride na dopust za 10 dni :cry: :cry:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 07. Sep. 2008 17:02

rammsteingirl napisal/-a:že po 11 dneh ga tooook pogrešam. ne vem, kako bom še zdržala 2 meseca, ko pride na dopust za 10 dni :cry: :cry:

bos vidla da bo hiter minlo :) midva sva bla zdej narazen 3 mesce pa pou, pa se mi je vmes vcasih zazdelo da je cela vecnost, ampak ce tko zdej pogledam (V PETEK GREM DOMOV :D :D :D :D :D :D :D :D :D ) se mi zdi da je pa tut kr hitr minlo!

ZAMOTI SE !

potem se bosta mela se bolj rada! je vrednO! :!:

srecno :D

(ampak priznam da ne bi cist prostovoljno dala se enkrat tega skoz ) :oops:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Sep. 2008 20:13

ja, saj vem, zamotiti se moram in čim manj misliti na to, koliko časa ga ne bo.

nimaš kaj, tako službo ima, da ga pol leta ne bo, vmes pa pride 2x domov po 10 dni. prvič tam začetek novembra pa potem še 1x januarja. je pa verjetno na začetku najtežje.

red_rose: hvala za vzpodbudne besede :bussi: in ja, verjamem, da ne bi še 1x dala tega skozi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov