Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah tako kot sem že rekla. Veliko je na zauopanju. Če si partnerja med sabo zaupati je potem vredu. Da ne varata en drugega. Jaz ga imam Približn 100km proč od sebe. Tržič-Žalec.
Kruto je kruto. Najprej je bilo da sva se videvala na 14dni sedaj pa kar vsak vikend.
Veliko srečće vsem, ki imate partnerja daleč od sebe.!!!!!
Držte se!!!!
Kruto je kruto. Najprej je bilo da sva se videvala na 14dni sedaj pa kar vsak vikend.
Veliko srečće vsem, ki imate partnerja daleč od sebe.!!!!!
Držte se!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *Lizika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Midva sva že 3 lete skupi, razdalja lj- velenje. Zaenkrat morem rečt, da ni blo nobenih težav. Oba dva si morta zaupat, velik komunikacije pa je. K pa pride konec tedna je pa žur! Je pa res da med tednom ko si tko osamljen, pa ko recimo nimaš kej za delat tud pomisliš, če se splača, daje te ljubosumje, itd. Sam k se pa vidita na vse to takoj pozabiš, ker se splača mal počakat.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
*Lizika* napisal/-a:Midva sva že 3 lete skupi, razdalja lj- velenje. Zaenkrat morem rečt, da ni blo nobenih težav. Oba dva si morta zaupat, velik komunikacije pa je. K pa pride konec tedna je pa žur! Je pa res da med tednom ko si tko osamljen, pa ko recimo nimaš kej za delat tud pomisliš, če se splača, daje te ljubosumje, itd. Sam k se pa vidita na vse to takoj pozabiš, ker se splača mal počakat.
Se popolnoma strinjam. Med tednoma totalna osamljenost. Sam je pa na sceni VEGA da ni prevelikega računa.
Lizika: "so fajni štajerci kaj?"
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
C_r_N_a - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
LP!
S fantom sva skupaj že 16 mesecev,zdaj pa se je zgodilo to, da bova zelo oddaljena drug od drugega Oba greva namreč študirat in sicer jaz v lj, on v portorož!Ali mislite da se bo zveza obnesla??Ima katera kakšne izkušnje??Zelo ga imam rada in res me skrbi, da se bo najina zveza ohladila:(
S fantom sva skupaj že 16 mesecev,zdaj pa se je zgodilo to, da bova zelo oddaljena drug od drugega Oba greva namreč študirat in sicer jaz v lj, on v portorož!Ali mislite da se bo zveza obnesla??Ima katera kakšne izkušnje??Zelo ga imam rada in res me skrbi, da se bo najina zveza ohladila:(
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
C_r_N_a napisal/-a:LP!
AC ti omogoča hitro povezavo med LJ in KP ... tko da, ko vama bo dolgčas, se lahko dobita v Postojni, ki je v sredi ... moj kolega študira kle, punco ma v Logatcu, pa veza supr šiba ... če mu zaupaš, pa če sta nora en na druzga, bosta tole sfurala ... kaj pa gre v porotož študirat?
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Saj ni tako daleč, če se imata zdauj super imata odlične pogoje za vnaprej.
Bosta pa skup za vikende, počitnice. Pa še kdaj vmes, ko ima kdo prost dan prileti k drugemu in sta skupaj popoldan.
Saj ne bosta celo življenje študirala.
Bosta pa skup za vikende, počitnice. Pa še kdaj vmes, ko ima kdo prost dan prileti k drugemu in sta skupaj popoldan.
Saj ne bosta celo življenje študirala.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj Slovenija je pa res tolk mejhna, da je beseda razdalja kr mal napačen izraz Če se imata rada in nimata problemov z dobivanjem (kak zatežen atek al pa mamica), pa da ima eden avto...razdalje praktično ni...Res ne bosta mogla bit skupaj kot do sedaj, ampak če si bosta malo bolj organizirala dneve, ne bi smelo biti problema...
...morata pa se zavedat, da bo študij, novi ljudje, novo okolje in podobni faktorji vplivalo na vaju kot posameznika in se bosta morala kot posameznika borit proti spremembam in skušnjavam, da bosta lahko normalno funkcionirala kot par.
...morata pa se zavedat, da bo študij, novi ljudje, novo okolje in podobni faktorji vplivalo na vaju kot posameznika in se bosta morala kot posameznika borit proti spremembam in skušnjavam, da bosta lahko normalno funkcionirala kot par.
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
Midva se tud vidva samo za vikend pa gre, tko da če se razumeta, bo vse vredu še naprej...
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Nočem ti zbujat pesimizma, toda veliko zvez gre narazen ravno zaradi razdalje....
Saj pravim, nič ni potrjeno.....Saj veš, če si zaupata in se imata res rada ne bi smelo biti težav!
Za pravo ljubezen je pa tako ali tako vredno malo potrpeti!!!!
Držim pesti in vama želim veliko ljubezni!
Saj pravim, nič ni potrjeno.....Saj veš, če si zaupata in se imata res rada ne bi smelo biti težav!
Za pravo ljubezen je pa tako ali tako vredno malo potrpeti!!!!
Držim pesti in vama želim veliko ljubezni!
-
TrIxI - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: ...
uff joj mene tudi to ful sekira..jst sm u KP se na sredni soli, fant pa gre letos u LJ studirat...res da sva ze kr en cajt skupi in je med nama velika ljubezen, ampak mene to full skrbi
no need to run and cry
it's a wonderful, wonderful life
it's a wonderful, wonderful life
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
itaq da boš mela dost časa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]