Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Pussy_ka_ napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Kaj mislite o zvezah na daljino? Jst živim v Ljubljani ona pa je na Dunaju... A ima kdo kakšne izkušnje s tem? A se je obneslo? Če ni, zakaj ne?
zdaj sicer ne wem kolko km je že zveza na daljavo, ampak mi2 sma z mojim narazen 90km, pa sma skupi že 2 leti.. med šolo se vidima vsaki dan + vikendi na 14 dni, zdaj med počitnicami pa grem ponavadi jaz k njemu vsaki teden za kake 3 dni.. se obdrži
Ja če študirata/hodta v šolo v istem kraju pol je ful fajn ker se vidta usak dan .
Med nama je tud 90km (tm nekje) in se vidva sam med vikendi (on hod v nm v šolo, jst pa kamnik)...no ja ampak zdej oktobra greva itak na faks in on pride najbrž v lj tko da komikomikomi čakam da se bova videvala mal večkat. Skupi sva pa 3 leta že . Zdele se tud mi2 ne bova vidla mal več kot 2 tedna in mi je že tko dolgčas po njemu...ampak dobr se potrpi .
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
ŽuŽa napisal/-a:Zdele se tud mi2 ne bova vidla mal več kot 2 tedna in mi je že tko dolgčas po njemu...ampak dobr se potrpi .
Itak, da se da potrpet. Poznam kako je to... Sem bila 10 dni v koloniji in se nisva videla. Pa še v tujini sem bila. Takrat sem nama je zdelo, da se že celo večnost nisva videla. Po 3 dneh sem dobila njegov sms v tem smislu: ne vem kako bom zdržal brez tebe še 1 teden... Ampak se je dalo. Res je bil malo višji račun za mobitel, a sva potrpela.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ga šele oktobra spet vidim.
Ampak..ne vem, sej se da z vso to novo tehnologijo, ja, webkamera - in pol se še na računu za telefon prišpara , sam valda ni to isto kot met nekoga za objet in polupčkat.
Pa, se strinjam, čeprav je čist zlajanano že, ampak resnično - se da, če se hoče.
Ampak..ne vem, sej se da z vso to novo tehnologijo, ja, webkamera - in pol se še na računu za telefon prišpara , sam valda ni to isto kot met nekoga za objet in polupčkat.
Pa, se strinjam, čeprav je čist zlajanano že, ampak resnično - se da, če se hoče.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
To imaš drugače čisto prav .
Ampak ko imaš fanta 80 km daleč, je že to zadosti, da ga noro pogrešaš, se ti zdi ful daleč ... In se sploh ne zavedaš, da obstaja še kaj "hujšega", še večje razdalje ... Potem pa doživiš polletno odsotnost fanta ... pa tudi preživiš, heh.
Sicer pa res svaka čast vsem, ki laufate res ta prave zveze na daljavo; ko se vidite le nekajkrat na leto; jaz nevem, če bi zmogla. Meni se "že" po 3 mesecih trga ... in komaj čakam, da se vrne!
Ampak ko imaš fanta 80 km daleč, je že to zadosti, da ga noro pogrešaš, se ti zdi ful daleč ... In se sploh ne zavedaš, da obstaja še kaj "hujšega", še večje razdalje ... Potem pa doživiš polletno odsotnost fanta ... pa tudi preživiš, heh.
Sicer pa res svaka čast vsem, ki laufate res ta prave zveze na daljavo; ko se vidite le nekajkrat na leto; jaz nevem, če bi zmogla. Meni se "že" po 3 mesecih trga ... in komaj čakam, da se vrne!
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
jullia_ napisal/-a:Tale tema je postala smešna. Punce imajo fante razpršene po celi Evropi, temu se res lahko reče zveza na daljavo. Potem pa ena vmes ponosno pove, da sta s fantom ceeeelih 10 dni zdržala narazen. Bravo, oba si zaslužita piškot
haha to me je pej nasmejalo
jst sicer zveze na daljavo (še ) nism mela...ma pa moja naj kolegica fanta iz Milana in res jima kr laufa...na začetku valda da je blo ful teško in tui jst sm mogla marsikej prenašat.... zdej sta se pa navadla in maksimalno probata iskoristit momente k jih masta samo zase...
pomoje da laufa taka zveza...sam malčk več truda je treba uložit not
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
js zei mam neki z enim fantom iz opčin (to je takj za slovensko mejo u italiji) in dela u trstu...in res mi pomen ful...zdj gre pa za tri mesce u polinezijo...in nevem al bo to ostal pr summer romance al bo iz tega se dal kej narest...glede na to da js žvim bliz lj in nimam izpita za avto...
je pa on res tisto k sm si kot 5-10 letna punčka predstavlala da je princ na belm konju....
je pa on res tisto k sm si kot 5-10 letna punčka predstavlala da je princ na belm konju....
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
js zei mam neki z enim fantom iz opčin (to je takj za slovensko mejo u italiji) in dela u trstu...in res mi pomen ful...zdj gre pa za tri mesce u polinezijo...in nevem al bo to ostal pr summer romance al bo iz tega se dal kej narest...glede na to da js žvim bliz lj in nimam izpita za avto...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj zveza na daljavo je tudi to, da sta partnerja narazen čez teden (po možnosti še več vikendov zapored) in je eden na enem koncu Slovenije, drugi pa na drugem. Takšne zveze so prav tako na preizkušnji, ker se pač ne moreta dobiti kadar si eden izmisli. Ni zveza na daljavo samo primer, ko je boljša polovica na drugem koncu Evrope ali bog ne daj celo na drugem koncu sveta. Je pa res, da je primer od small_star bolj mile oblike in se temu ne more ravno reči zveza na daljavo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja saj to je res ja, da če se partnerja ne vidita na 14 dni, to še ni zveza na daljavo ampak pač neugoden splet okoliščin...
-
lizy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2008
Ja, sem se jaz tud kar lepo nasmejala pri tistileh dveh tednih.
Pa da vam še jaz mal zamorim.. Sama do nadaljnega nisem mela nikakršnih izkušen s tem, zadne čase pa ne spim ravno zaradi premlevanja ali ja ali ne. Zavedam se, da mora bit to prava muka. Po eni stran mi je škoda vsega časa, ker vem, da bi se ful presekirala.. Po drugi strani me je pa tipo z morja čist zmešal.. Kr je čist vse kar sm si kdaj želela.. Ma sploh si nisem misla, da obstaja tak tip. In me preganja točno to, ker vem, da mi zdej noben ne bo dost dobr (kr je res neverjeten) in resno dvomim, da mi bo še kdo tko uredi.. V treh dneh na morju sem se bol ljubljeno počutla k prej 3 leta z bivšim.. Dilema..
Pa da vam še jaz mal zamorim.. Sama do nadaljnega nisem mela nikakršnih izkušen s tem, zadne čase pa ne spim ravno zaradi premlevanja ali ja ali ne. Zavedam se, da mora bit to prava muka. Po eni stran mi je škoda vsega časa, ker vem, da bi se ful presekirala.. Po drugi strani me je pa tipo z morja čist zmešal.. Kr je čist vse kar sm si kdaj želela.. Ma sploh si nisem misla, da obstaja tak tip. In me preganja točno to, ker vem, da mi zdej noben ne bo dost dobr (kr je res neverjeten) in resno dvomim, da mi bo še kdo tko uredi.. V treh dneh na morju sem se bol ljubljeno počutla k prej 3 leta z bivšim.. Dilema..
-
lizy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2008
Ja, sem se jaz tud kar lepo nasmejala pri tistileh dveh tednih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov