Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 12. Jun. 2008 21:43

In kaj bosta? Si dopisovala vsak dan in se enkrat na 3 mesece mogoče videla?

Zakaj ti je že žal da si ga spoznala in zakaj ne moreš prekiniti stikov?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*PumPkin*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *PumPkin* » 12. Jun. 2008 22:01

Sicer niso to moje izkušnje, ampak so izkušnje moje sorodnice.
Preko interneta je spoznala fanta iz Amerike, s katerim sta si najprej dolgo dopisovala in počasi se je navezovala na njega..nato je šla v Ameriko za 2 meseca, prišla nazaj in se po pol leta spet vrnila v Ameriko.
Tako da po mojem mnenju deluje taka veza, ampak vsekakor ne tako, da se vidita za dan ali dva. Mogoče bi bilo dobro (če bi se dalo seveda), da pride recimo on k tebi za 14 dni ali več..in pa ti k njemu. Da dejansko vidita, če se ujameta ali ne.
Poskusiti ni greh! Vso srečo!
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 12. Jun. 2008 22:06

uff zveze na daljavo...težko je reči ali bo to uspelo ali ne. odvisno od para do para...kako močno si želita zvezo ohraniti, kolikokrat se lahko vidita...
osebno pa sem mnenja, da je tako zvezo zelo težko dolgoročno ohraniti. jaz potrebujem dotike, poljube pogosto in ne vem kako bi zdržala brez tega nekaj tednov, mesecev :eek: ponavadi pri takih zvezah sčasoma pride do tega, da se čustva ohladijo, ljudje prevarajo ali se zaljubijo v nekoga drugega. sicer pa nikoli ne veš...vsak je drugačen in tako je prav :wink:
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 12. Jun. 2008 22:14

g00fy_qa napisal/-a:In kaj bosta? Si dopisovala vsak dan in se enkrat na 3 mesece mogoče videla?

vem, da bi se zlo mal vidla in vrjamm da bom čustveno čist na konc. Že zdaj mam kdaj obdobja, ko ga preveč hočm ob seb. Ampak sm trnutno pripravljena sprejet to. Posebn mi je. Ko si enkrat sam v tem je zlo težko. Lahko drugmu govoriš, da ti pa ne bi nikol bil z nekom v zvezi, ki živi tko deleč ampak, ko se to zgodi teb...težko je kr pustit.

Hvala pumpkin, maš prav da poskusiti ni greh in tud ne bom pustila brez da ne bi vsaj probala.

Ali ima zvončiča podoben problem?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Jun. 2008 22:19

moja sošolka že več kot 2 leti zelo uspešno fura zvezo slovenija - avstralija :) tak da po moje je mogoče.. morš pa met hudo dobre živce :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 12. Jun. 2008 22:24

^^ oz. bit neki zlo posebnga. :D No ne vem js pač mislim da če te je fant z nevemkje pripravljen čakat celo večnost in sprejet to da se bosta vidla 1x na par mescev medtem ko ma tam morje ful fajnih punc s kterimi bil lahk mel "normalno" zvezo, mu morš res bit FUL posebna, drugač se mu bo slej ko prej začelo zdet brezveze in si bo rajš doma ktero poiskal.

Mogoč je pa to res tista prava ljubezen, pol mogoč rata. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 12. Jun. 2008 23:12

ja jaz poznam en primer!
poznam punco, ki je šla v ameriko na izmenjavo, tam bla ene pol leta, spoznala enga fanta, pol je domov pršla!in sta si potem pisala vsak dan preko interneta, po ne vem kolk ur, potem je on pršu čez neki časa v slovenijo, bil tuki ene 14 dni in spoznal še njene starše. pol se je on vrnu v ameriko in spet sta si samo dopisovala ful časa, pol je ona šla k njemu in takrat jo je zaprosu, tko da se bosta poročila, ona je šla ravno pred kratkim k njemu! tko da mora še vse urihtat in se bo preselila v ameriko in se poročila.

meni osebno je to zelo nenormalno, kako lahko spoznaš človeka preko dopisovanja, glede na to da sta bla zlo malokrat konkretno skupi, .....pa kr se poročit in preselit zelo daleč proč... ne vem no! sploh še ne poznata navad drug drugega,....ne vem no sej verjetno me boste obsojale ampak tako je moje mnenje :nixweiss:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 13. Jun. 2008 0:22

poznam zvezo Slovenija - Kitajska, spoznala sta se, ko je bil on tukaj na izmenjavi, zdaj pa ona živi na Kitajskem :D vse se da, če se hoče
Houd de wereld tegen
element10
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a element10 » 13. Jun. 2008 0:38

Vse se da, če se hoče, samo zadeva je taka, da morata biti oba čustveno izredno močna. Ne poslušaj ljudi, ki pravijo, da to ne gre... Je pa ful težko in ne zdržijo vsi... žal:(
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Jun. 2008 8:47

butterfly_87 napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:In kaj bosta? Si dopisovala vsak dan in se enkrat na 3 mesece mogoče videla?

vem, da bi se zlo mal vidla in vrjamm da bom čustveno čist na konc. Že zdaj mam kdaj obdobja, ko ga preveč hočm ob seb. Ampak sm trnutno pripravljena sprejet to. Posebn mi je. Ko si enkrat sam v tem je zlo težko. Lahko drugmu govoriš, da ti pa ne bi nikol bil z nekom v zvezi, ki živi tko deleč ampak, ko se to zgodi teb...težko je kr pustit.

No jaz ne pravim, da ne bi bila nikoli v oddaljeni zvezi, ker nikoli ne veš. Ampak vseeno moraš racionalno pretehtati koliko je takšna zveza realna. Mu sploh lahko popolnoma zaupaš? In če bosta 'za vedno' skupaj, potem se bosta morala preseliti skupaj. Kdo bo šel kam? Imata sploh podobne poglede na življenje in podobne cilje v življenju?
Zveza je že sama po sebi težka, ker je potrebno v njo veliko vlagati, če želiš, da je uspešna. Z zvezo na daljavo pa je še veliko težje, ker ni tistega blažilnega učinka, ki ga dvema zaljubljencema daje bližina.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 13. Jun. 2008 8:52

Je že res, da se vse da če se hoče, sam tud če ti še nevemkak hočeš in si se pripravljen žrtvovat in vztrajat, nikol ne veš kdaj bo tistega drugega prijelo da se njemu ne da več tak in da ni vredno. No sej to se lahk isto zgodi če maš za fanta soseda, sam pomoje je pri zvezah na daljavo še velik več možnosti. Pa tist rek "daleč od oči, daleč od srca" - tud na tem je neki ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Jun. 2008 9:51

jaz poznam eno zgodbico, sicer ni tako velika razdalja.. ampak sta vsak iz svojega konca slovenije.. zveza pa gre zelo proti koncu, zaradi ljubosumja in zato ker se moja prijateljica ni pripravljena seliti k fantu in pustiti svojega življenja za sabo.. lahko uspe, lahko pa ne.. kakorkoli, je pa tko ko je že ena povedala, potrebno veliko več v to zvezo vlagat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 13. Jun. 2008 10:01

Ljubezen lahko premaga vse ovire ampak le če je obojestranska in močna. Sem že slišala nekaj primerov ki so podobni tvojemu.. Vedeti moraš da eden bo mogel it v drugo državo in se prilagodit... zveza na daljavo mislim da nima prihodnosti.
Vso srečo :wink:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 13. Jun. 2008 10:48

kolegica ma tipa iz londona, njena sestra iz portugalske in mislm d jim kr gre...enkrat boš pač ti šla k njemu pa on k teb...se da, sam velikrat boš resno in iz srca izjavla besedi pogrešam te ker je res mal težje tako zvezo met.ni pa pogoj d je iz iste države d bi lahko zveza uspela....če se mata rada bosta potrpela.bo pa tolk lepš k se bosta vidla...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 13. Jun. 2008 12:11

Moja dobra prijateljica ima tipa iz Potrugalske in živi pri njemu že 2 leti.
Razdalja ni ovira, če je podstrešje pospravljeno. ;)
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]