Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene pa zanima, tisti ki mate fante/punce iz drugih držav pa to, kak ste se spoznali? Ker kok se men zdi, večina takih zvez nastane tak - greš na morje al pa na kako potovanje, tam spoznaš nekoga iz bog ve kod, sta skup 1 tedn, 2, mogoč kakšn mesec, in pol že kr verjameš kak je to ljubezen tvojga življenja, da je vredno čakanja, mu/ji zaupaš in vse ... Men je to mal smešno. Sej verjamem da je možno da se na tak način ful zaljubiš, ampak za sebe vem, da v takem primeru ne bi mogla zaupat. Ker nikol ne bi mogla vedet, kaj pa on počne tam 1000km stran. Sej vem, če te nekdo hoče varat, te lahk vara tud če je tvoj sosed, sam vseen, ponavadi na tak način človeka ne morš tak zlo dobr spoznat, da bi pa kr vedu, da je vredn zaupanja. Tisto dopisovanje pol prek interneta je pa tak-tak - nikol ne morš vedet, da je vse pristno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mi2 sva narazen skor 2000km .. ampak k sreči mamo zdej te nizkocenovne prevozike in se da, sem ga obiskala spet ta teden za njegov rojstni dan.
Je pa res, so mi dogodki preteklega tedna dali vedet, da ni in verjetno ne bo vedno vse tako pravljično, kot bi hotela, ko se vidiva...sej mamo vsi kdaj slab dan/teden - škoda, da ravno takrat - ampak se še vseeno vse da, če se hoče, če se potrudita ..
Aja, spoznala sva se pa na netu , res dolg čvekala po več ur na dan(kljub 9 urni razliki med najinima krajema), potem se pa tud zares srečala..
Je pa res, so mi dogodki preteklega tedna dali vedet, da ni in verjetno ne bo vedno vse tako pravljično, kot bi hotela, ko se vidiva...sej mamo vsi kdaj slab dan/teden - škoda, da ravno takrat - ampak se še vseeno vse da, če se hoče, če se potrudita ..
Aja, spoznala sva se pa na netu , res dolg čvekala po več ur na dan(kljub 9 urni razliki med najinima krajema), potem se pa tud zares srečala..
-
cbr - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2006
jaz sem narazen s svojim tipom 100km in še to se mi zdi zellooooo dosti.vidiva se nekje 2-3x na mesec, včasih več včasih manj .
spoznala sem da ni vsakdo za tako zvezo in da rabiš velik potrplejenja in predvsem zaupanja. če bi me kdo vprašal kaj jaz svetujem, bi verjetno bil moj odgovor "ne se zaplest v to", kr sama pri sebi vidim kako je to težko. pač ni za vsakogar.
sprva je blo vse ok, živela sem pravljico, ki jo je blo enkrat tudi konec. nekje po 5-6 mesecih je začelo škripat in še zdaj po letu in pol ni še vse ok. pojavljajo se prepiri ki jih je zelo težko reševat po telefonu, a kaj ko ti ne preostane drugega.
Buubbika jaz ti želim da bi vajina zveza uspela in če misliš da ga ljubiš se tudi bori zanj. srečno!
spoznala sem da ni vsakdo za tako zvezo in da rabiš velik potrplejenja in predvsem zaupanja. če bi me kdo vprašal kaj jaz svetujem, bi verjetno bil moj odgovor "ne se zaplest v to", kr sama pri sebi vidim kako je to težko. pač ni za vsakogar.
sprva je blo vse ok, živela sem pravljico, ki jo je blo enkrat tudi konec. nekje po 5-6 mesecih je začelo škripat in še zdaj po letu in pol ni še vse ok. pojavljajo se prepiri ki jih je zelo težko reševat po telefonu, a kaj ko ti ne preostane drugega.
Buubbika jaz ti želim da bi vajina zveza uspela in če misliš da ga ljubiš se tudi bori zanj. srečno!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:Mi2 sva narazen skor 2000km .. ampak k sreči mamo zdej te nizkocenovne prevozike in se da, sem ga obiskala spet ta teden za njegov rojstni dan.
2000 km in 9 ur razlike... s kje pa je tvoj tip? ker tale kombinacija se mi ne zdi niti malo logična.
-
purple_rain - Cosmopsiho
:D Sori. To so bla različna obdobja letos; doma je sicer iz Z ZDA(kar je 9 različnih časovnih pasov vmes), trenutno pa na Irskem.jullia_ napisal/-a:2000 km in 9 ur razlike... s kje pa je tvoj tip? ker tale kombinacija se mi ne zdi niti malo logična.
-
purple_rain - Cosmopsiho
ja, verjetno nisem celotne "zgodbe" takoj razjasnila.jullia_ napisal/-a:ma ja, sej se mi je zdelo, da si že nekaj o irski pisala. zato mi pa ni bilo jasno, kako ti ure šteješ
*joj, kak ga pogrešam ..
- PASSION
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: LJ
no angel napisal/-a:Mene pa zanima, tisti ki mate fante/punce iz drugih držav pa to, kak ste se spoznali? Ker kok se men zdi, večina takih zvez nastane tak - greš na morje al pa na kako potovanje, tam spoznaš nekoga iz bog ve kod, sta skup 1 tedn, 2, mogoč kakšn mesec, in pol že kr verjameš kak je to ljubezen tvojga življenja, da je vredno čakanja, mu/ji zaupaš in vse ... Men je to mal smešno. Sej verjamem da je možno da se na tak način ful zaljubiš, ampak za sebe vem, da v takem primeru ne bi mogla zaupat. Ker nikol ne bi mogla vedet, kaj pa on počne tam 1000km stran. Sej vem, če te nekdo hoče varat, te lahk vara tud če je tvoj sosed, sam vseen, ponavadi na tak način človeka ne morš tak zlo dobr spoznat, da bi pa kr vedu, da je vredn zaupanja. Tisto dopisovanje pol prek interneta je pa tak-tak - nikol ne morš vedet, da je vse pristno.
no pa lepo po vrsti ...
spoznala sva se na morju
kaj pa vem, kako je to da začneš verjet, d aje to ljubezen tvojga življenja...
pomoje glih tko, kot tuki, ko vidte ženske svojga princa na belem konju je čis usen al je 1 km stran al pa 1000
in itak morš bit pazljiv, itak si zaljubljen na začetku čis na polno, sanjaš in je prelepo, tko kot tuki doma ane in šele potem vidiš, če se splača nadaljevat... ne vidm razloga, da bi bli za to prikrajšani..
itak pa je treba situacijo skoz spremljat, da vidš če je to to...
in še to, kot v vsaki zvezi, tuki ne gre brez zaupanja, edino to te lahko drži, da zaupaš osebi ne 100 ampak 1000%... in to je tisto, kar naju še po enem letu pa pol pelje dalje in tut to, da ko sva skupi je to res neki kar se ne da opisat
no si rekla, da ti n bi mogla zaupat... evo to je razlika, kar sm do zdj govoru... to je ključno pri vsem tem...
in tko kot sm reku, situacijo je treba spremljat, vidt, kašna je žnska/tip, kako se doma razumeš, z, v mojem primeru njenimi starši in morm rečt, da šele potem, ko vidiš, če se stvari ujemamjo, šele potem lahko zaupaš!
kle morš bit tut tip za to...
to nikakor ni za vsazga, pa js bi tut rekuz, kot ena že prej dol.. nasvet za tako zvezo?*... hm.. ja ne se spuščat v kej tazga ker ni lahko
to nikakor ni za človeka tipa, ki mu je prioriteta, da leti s cveta na cvet oz. pač ne zdrži brez seksa ... če si tak tip, potem se ne spuščaj v to, ker je brez pomena
glede dopisovanja prek neta... itak, d ane morš vedt, sam če enkrat spoznaš, pa vidš kašne stvari si si zaupal, potem lahko zaupaš, da so pristen zadeve...
nikakor pa kljub takem zaupanju ni neke garancije, da pa v prihodnosti ne more it kaj narobe...kaj veš... lahko dons pride kdo umes, al te nekej po glavi poč, pa ni več to kar hočeš... zato pač uživaš, kot v vsaki zvezi kolikor se le da...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst mam pa eno prošnjo.
Za faks bi rabla še dve punci, da mi odgovorita na vprašalnik o razmerju na daljavo (se pravi tiste, ki ste med sabo oddaljeni več od 50km).
Se toplo priporočam če bi katera hotla mi pomagat.
Za faks bi rabla še dve punci, da mi odgovorita na vprašalnik o razmerju na daljavo (se pravi tiste, ki ste med sabo oddaljeni več od 50km).
Se toplo priporočam če bi katera hotla mi pomagat.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja men lahk to posreduješ
LP
LP
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]