Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
*_nincy_* napisal/-a:tako zvezo bi jaz rabila da se vidiva 1x na let bi mi čist odgovarjal...pa to tako Slovenija Pakistan ali še kaj dalšega
to zdej mislš, sj sm jst tud sam k se boš enkrat ornk zaljubila, oz. ne samo zaljubila... boš vidla kakšno trpljenje bi to bilo
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
jozica1, dobra pesem, ja.
Js sm jo včasih ful poslušala, pa me je zmeri tak užalostila, ker sm bla zatrapana v enga ki je mel punco iz tujine ... in sm ful upala da bo le spoznal da tak ne gre in boma midva kej mela (ker sma se res fuuul štekala pa vse) ... no v glavnem in ta pesem ko o tem govori, vedno me je spominjala na njega in na to kar ma z njo. Onadva sta še zmeri skup (kmal bo leto pa pol), tak da ravno zarad njega verjamem da tud zveza na daljavo lahk uspe. Sam morš bit mal prtegnjen za tej takga. Pa ne govorim zdej o zvezah Ljubljana - Maribor, ampak tk, da je res ful razdalje vmes (npr. druga celina al pa neki).
Js sm jo včasih ful poslušala, pa me je zmeri tak užalostila, ker sm bla zatrapana v enga ki je mel punco iz tujine ... in sm ful upala da bo le spoznal da tak ne gre in boma midva kej mela (ker sma se res fuuul štekala pa vse) ... no v glavnem in ta pesem ko o tem govori, vedno me je spominjala na njega in na to kar ma z njo. Onadva sta še zmeri skup (kmal bo leto pa pol), tak da ravno zarad njega verjamem da tud zveza na daljavo lahk uspe. Sam morš bit mal prtegnjen za tej takga. Pa ne govorim zdej o zvezah Ljubljana - Maribor, ampak tk, da je res ful razdalje vmes (npr. druga celina al pa neki).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
No okej sej zdej odvisno za kakšno zvezo gre ... npr. da maš fanta iz Nemčije, Francije al pa kej takga (kar je znotraj Evrope recimo), to še gre in taki se mi ravno ne zdijo prtegnjeni no. Ampak fant/punca ki živi na drugi strani sveta (tak je blo oz. je pri tem mojem kolegu) ... To morta pa že oba bit mal out of mind, da vztrajata v čem takem in dejansko verjameta da bo uspelo. Sej pravim, verjamem da je tud taka zveza možna ker vidim pri svojem kolegu, ampak vprašanje kok časa se lahk obnese.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
glede na to, da sem to dala skozi ze in da je se sedaj tako, lahko recem, da gre, ce se razumeta fulll... ce si zaupata. ce je pa vedno kaj vmes, je pa tud zaupat tezko...
glede na to, da vem kako je, bi dvakrat premislila, ce bi se zelela taksno zvezo, ce se pa imata dva ful rada pa se da vse resiti... in tudi to preziveti.
glede na to, da vem kako je, bi dvakrat premislila, ce bi se zelela taksno zvezo, ce se pa imata dva ful rada pa se da vse resiti... in tudi to preziveti.
-
[marissa] - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2007
Res veliko pomeni zaupanje, ljubezen pa to, ampak mislim, da to počasi razpada, če ljubljene osebe ne videvaš redno. Ljubezen je treba negovati, ne samo čutiti. Kako te lahko fant/punca objame, če živi 1000 km stran od tebe, kako te lahko prime za roko? Pa seks? Seks je pa za moje pojme zelo pomemben del nekega razmerja.
Ne rečem, da ni možno in privoščim vsakemu, ki je v tem, da se bo tudi srečno nadaljevalo, ampak si pa preprosto ne morem predstavljati...
Sama bi tudi 2× prej premislila, če bi vztrajala v tem.
Ne rečem, da ni možno in privoščim vsakemu, ki je v tem, da se bo tudi srečno nadaljevalo, ampak si pa preprosto ne morem predstavljati...
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
midva z mojim mava tut hey there delilah za skupno.. enkrat mi je poslal delček iz te pesmce(A thousand miles seems pretty far ...) in takrat sem dobila solzne oči, ko sem pa pesmco poslušala sem pa še u jok planila..res lepa pesmca..
zase jaz vem, da nikoli več ne bi izbrala zveze na daljavo, ampak zdaj sem pa že tolko v tem, da ne morm pustit vsega niti nočem.. ker občutke ki jih dobivam ko ga po parih mescih vidim so neverjetni.. za nič na svetu ne bi zamenjala.. čeprav je na čase zelo težko.. ampak verjamem, da bova nekoč skupaj zaživela nekje in bom lahko zvezi na daljavo rekla konec
zase jaz vem, da nikoli več ne bi izbrala zveze na daljavo, ampak zdaj sem pa že tolko v tem, da ne morm pustit vsega niti nočem.. ker občutke ki jih dobivam ko ga po parih mescih vidim so neverjetni.. za nič na svetu ne bi zamenjala.. čeprav je na čase zelo težko.. ampak verjamem, da bova nekoč skupaj zaživela nekje in bom lahko zvezi na daljavo rekla konec
-
[marissa] napisal/-a:Res veliko pomeni zaupanje, ljubezen pa to, ampak mislim, da to počasi razpada, če ljubljene osebe ne videvaš redno. Ljubezen je treba negovati, ne samo čutiti. Kako te lahko fant/punca objame, če živi 1000 km stran od tebe, kako te lahko prime za roko? Pa seks? Seks je pa za moje pojme zelo pomemben del nekega razmerja.
se strinjam.. niti sama si nisem znala predstavlat.. samo ko imaš nekoga tako rad, dobiš moč da potrpiš tistih par mesecev(+dobiš voljo da narediš vse kar moreš, da to osebo čimprej vidiš..vsaj pri meni je tako) in se potem pocrkljaš še za vse mesece nazaj:) in takrat je občutek ko te objame še toliko lepši in jaz npr. to full bolj cenim tak objem, k vem da je iz ljubezni in da me je čakal tolko mescev da me lahko iskreno objame.. do zdaj pri zvezah ko sem fanta videvala vsak dan nisem dobivala občutka da je vse tako iskreno..preprosto zato, ker se vsak dan vidiš in veš da je blizu in se za stvar manj potrudiš kot pa če veš da je daleč stran.. no ne vem, to je moje mnenje..
no šibam v postlo zdaj:)
lahko noč vsem
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
buubbika napisal/-a:jozica1, jst sm mnenja da je ta pesem, ki si jo napisala na prejšnji strani nama napisana, saj je ful lep text le da bi mogla tam zamenjati "one more year and you've be done with school and.. " lalalaaaaaa
ful lep text, res
vrjetno si ti tudi mnenja da je vama napisana al pa kaj tazga
lucky 4 u !!!
jaaa... nekak me 'drži gor' k sm čist istega mnenja, oz. položaja... sploh kar se tega tiče tist del od frendov pa to... ne zastopš če nis u tem
- PASSION
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: LJ
poletje06 napisal/-a:midva z mojim mava tut hey there delilah za skupno.. enkrat mi je poslal delček iz te pesmce(A thousand miles seems pretty far ...) in takrat sem dobila solzne oči, ko sem pa pesmco poslušala sem pa še u jok planila..res lepa pesmca..
uhh kok lepo no mene pa mojo loči 1300 km
zakaj, ker sem v točno taki vezi kot ti...
isto, kot ti, nikoli več ne bi izbral veze na daljavo...
tko, kot ti, se temu ne mislim, odpovedat, ker občutki, k jih doživljava skupi po mescih, k se ne vidva, so nepoposini
tko kot je za nič na svetu ne bi zamenjal, tut če je še ne vem tako težko, ampak po letu in 4 mesecih je nekako lažje, pride v navado, ampak edino, kar je tuki je sam ljubezen ki te drži in pelje dalje...
in tko kot ti, oba verjameva, da bo enkrat lažje, da bo pršu ta dan, ko bo daljave konec
evo še ta dva tedna se potrpi, pa bova lepo preživela skupi vse praznike in bova vse zamujeno nadoknadila za nazaj in verjamem in vem, da bo kot u pravljici hehe
-
PASSION lepo je slišat, da si tako zelo zaljubljen.. tudi mene in mojo loči okoli 1300 km..ampak z ljubeznijo to razdaljo manjšava vsak dan..
želim vama lepe praznike in pa veeeeeeeeeeeeliko lepih skupnih trenutkov:)
lp
želim vama lepe praznike in pa veeeeeeeeeeeeliko lepih skupnih trenutkov:)
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov