Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Občudujem vse, ki imate zvezo na daljavo in vam res privoščim ogromno sreče!
Jaz tega ne poznam in ne vem kako je, tako da ne morem komentirati, ampak vem da če se midva kdaj samo 2 dni ne vidiva, sem potem spet tako srečna da vse pozabim
Jaz tega ne poznam in ne vem kako je, tako da ne morem komentirati, ampak vem da če se midva kdaj samo 2 dni ne vidiva, sem potem spet tako srečna da vse pozabim
-
jagoda - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
lei napisal/-a:js bom pa zdej mal mogoce offtopic, ampak vseeno. kolega nicolas prosi za cim vec spodbudnih besed, ker ima punco u buenos airesu on pa je na nizozemskem in je njej ful hudo. pa ji je zato sam naredu ta video, da jo potolazi in da vedt, da jo ima rad.
http://www.youtube.com/watch?v=AxYeReGEWDE#
Lp,
Lei :*
upam da ne smatrate tega kot spam, ce pa, pa lahko zbrisete.
Ta video mi je pa tok lep, da se ne da opisat z besedami. Vedno, ko ga gledam, mi solze zalijejo oci in me v srcu zaboli, saj tocno poznam te obcutke in vem, kako to je.
Veza na daljavo? Dajem ze drugo skozi; pri vsaki je bilo 1500 km vmes. Tezko je, ful tezko....
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Je res tezko, ce sta narazen, sama to vem kako je. Midva sva tudi bila narazen, a k sreci obstajajo kamere, msn.......tak da sva vsaki dan komunicirala prek msn-ja, se videla in se pogovarjala( skoda da se se ni dalo poljubit ali pa pobozat ). Tako da mi je blo lazje, cez teden, cez vikende pa je bil doma, vendar so nedelje bile vedno zalostne ko sem se zjutraj zbudila poleg njega in si mislila joj danes mi pa spet odide, so se mi samo solze vlile. Seveda sem ga zelo pogresala, se posebej ko sem bila sama ob vecerih, ali pa ko sem slisala kako pesem, ki sma jo plesala ali pela......Vendar sva zdrzala in zdaj si skupaj rihtava stanovanje :knuddel: lepo nama je!
- Looney
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Tudi jaz sem spoznala fanta iz drugega konca slovenije, pa se nama je obneslo. Zdaj načrtujeva poroko in si urejava stanovanje. Mislim da daljava ne bi smela biti prepreka za uspešno zvezo saj se slej ko prej odločita za skupno življenje če je seveda to to. Za takšno zvezo potrebno razumevanje in prilagajanje. Če imaš človeka resnično rad se da vse narediti tako, da je prav.
Jaz sem se po 4 mesecih zveze preselila k njemu, par pa sva že 4 leta. Tu sem si našla službo in dokončala študij.
Jaz sem se po 4 mesecih zveze preselila k njemu, par pa sva že 4 leta. Tu sem si našla službo in dokončala študij.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
jozica1 napisal/-a:Zdj sva se zalubila z enmu iz Turčije Res mava nekj posebnga in upam da nama zalaufa...
no pa vendarle nisem edina ki si je našla turka držim pesti da bo stvarca zalaufala tako kot more.
pa lp
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
No pri naju razdalja ni bila ne vem kako velika, Celje - Maribor pa se vseeno ni obneslo. Ko mi je hudo rabim ob sebi njega. Ne njegovih sms-ov, klicev ali mailov. Njega. Sm pač takšna oseba
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov