Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Jochie napisal/-a:anoyel napisal/-a:če gre študentka delat in pridno dela (kar veliko študetk počne) se dinarčki kmal naberejo tud za avto in 30km sploh ne predstavlja ovire.
pridno dela pa pridno študira pa pridno porabi 2 uri dnevno, da pride na zmenek in z zmenka, ter še nekaj ur, ki jih preživi s partnerjem...
samo za bencin porabi slabih 100€ na mesec, kajti mesečno naredi 1000km samo za na zmenek in nazaj, potem so tukaj redni servisi, gume, itd...verjetno tudi kakšna pijačka, večerja...
kapo dol, obvladate, ni kaj!!!
aja, nisem pomislil....tudi fantje kdaj plačajo...oz. pomagajo....
OT: pa dej malo manj kompliciraj.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lolitaa napisal/-a:Jochie napisal/-a:anoyel napisal/-a:če gre študentka delat in pridno dela (kar veliko študetk počne) se dinarčki kmal naberejo tud za avto in 30km sploh ne predstavlja ovire.
pridno dela pa pridno študira pa pridno porabi 2 uri dnevno, da pride na zmenek in z zmenka, ter še nekaj ur, ki jih preživi s partnerjem...
samo za bencin porabi slabih 100€ na mesec, kajti mesečno naredi 1000km samo za na zmenek in nazaj, potem so tukaj redni servisi, gume, itd...verjetno tudi kakšna pijačka, večerja...
kapo dol, obvladate, ni kaj!!!
aja, nisem pomislil....tudi fantje kdaj plačajo...oz. pomagajo....
OT: pa dej malo manj kompliciraj.
govorim dejstva, gospodična Pučnikova!
/OT
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Jochie napisal/-a:res je...za nekoga, ki ima redne prihodke...za kakšno študentko pa je to skoraj mission impossible...
Se strinjam z Jochijem...ceprav bi jaz pri zvezi "na daljavo" bolj upostevala casovno "razdaljo" med "zmenki". V smislu, da ce se par vidi 1x na dva tedna ali manj je potem to zveza na daljavo, pa ni vazno ce sta oddaljena 1000km ali 10km. Kaksne "sweet 16" simpatije so tako lahko hitro "zveze na daljavo".
-
Jochie - Cosmopsiho
KittyKiss napisal/-a:2 uri za 30km? 30km z busom pridš v največ 40min, če je grozna gužva, z avtom si tm v 20.
živiš na avtobusni postaji?
pojdi z avtom npr iz. LJ v KR v prometni konici....
lubica, če pridno študiraš in pridno delaš, verjetno porabiš tudi malo več kot 10min za urejanje pred odhodom...itd...
30km dnevno v eno smer zna biti lep zalogaj za pridno študentko, tako časovno kot stroškovno...
če pa vam to znese pa sem vesel za vas!
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Jochie napisal/-a:30km dnevno v eno smer zna biti lep zalogaj za pridno študentko, tako časovno kot stroškovno...
zakaj bi pa morala samo pridna študentka se voziti vsak dan gor in dol? gre lahko tudi za varianto en dan en, drug dan drug. sicr pa tud ni nujno, da se ravno vsak dan vidita mar ne? vsak drug dan in voila stroski so ze nizji
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Jochie - Cosmopsiho
lolitaa napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
30 km ni nič. pod veliko razdaljo si štej to kot npr. da je tvoj fant od tebe oddaljen vsaj 200 km. zarad tistih 30 km se lahko vidiš tut vsak dan.
tole je bila osnova za debato....
lahko se sicer menjata, ampak velikokrat v večini hodi le eden, ker je mesto drugega simpatičnejše, mogoče ima boljše pogoje za zmenek (npr. starše, ki dovolijo sestajanje v hiši), itd, itd....
ponavadi pa potuje tisti, ki ima avto oz. boljše prometne povezave oz. koneckoncev več denarja.......
Zadnjič spremenil Jochie, dne 16. Avg. 2007 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js se pa strinjam z Jochie-jem. Včasih je tudi 30km veliko. Pa ne pravim, da je to veza na daljavo, daleč od tega. Je pa še hujše vedeti, da je nekdo stran od tebe "samo" 30km, pa ne more do tebe, ker avtobus ne vozi niti približno v tej smeri, vlak pelje čist drugam, doma pa nočejo posodit avta. Taka je bila situacija pri meni, tako da lahko verjamete, da včasih tudi 30km ni kar tako.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
poletje06 napisal/-a:*kristinca* napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Midva sva pa 1000km narazen, pa se mava super!
Jst te pa premagam...sva namreč 1500 km narazen
Midva se mava tut res supr, še posebi zdej ko je poletje sva bla mal dle cajta skupi... Ravno dons se vrača na Nizozemsko
Pa 14. 8. sva mela 1 leto
jaz pa sem glih nekje med vama kar se kilometrine tiče.. 1300km približno in je tudi že 1 leto odkar vse skupaj traja..
no usaj vidm da nism edina
poletje06... od kod pa je tvoj dragi
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
-
poletje06 napisal/-a:*kristinca* : iz Carigrada
Ahaa... pol sam mal drgačna smer
Držim pesti za obedve, da se bo vse lepo izteklo
-
Lejla86 napisal/-a:Ojoj, jst bi bla pomoje cele dni objokana, če bi biu moj dragi tok deleč stran. Mam srečo, da sva sam 3 km narazen .
Sčasoma se nekak navadš na to da nisi skoz skupi... najtežje je tist ko se moraš poslovit in veš da ga ne boš neki cajta vidla... pol je pa msn pa telefon pa tko...
Nikol ne veš v koga se bo srček zapiču
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov