Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Moj bratranec, rojen v Sloveniji, zaposlen v Bruslju,živi v Bruslju, je spoznal žensko, rojeno v Angliji, dela v Angliji. Danes sta srečno poročen par, navkljub razdalji, ona pa trenutno živi z njim v Bruslju.
Poznam še en par, ona Slovenka, živeča v Sloveniji, on Libanonec, živeč v Libanonu.. Poročena sta že preko 30 let, v času, ko sta se spoznala, pa ni bilo ne interneta, ne mobitelov... Danes živita v Sloveniji, občasno sta v Libanonu in pa v Ameriki pri sinu.
Poznam še en par, ona Slovenka, živeča v Sloveniji, on Libanonec, živeč v Libanonu.. Poročena sta že preko 30 let, v času, ko sta se spoznala, pa ni bilo ne interneta, ne mobitelov... Danes živita v Sloveniji, občasno sta v Libanonu in pa v Ameriki pri sinu.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Tonja napisal/-a:Moj bratranec, rojen v Sloveniji, zaposlen v Bruslju,živi v Bruslju, je spoznal žensko, rojeno v Angliji, dela v Angliji. Danes sta srečno poročen par, navkljub razdalji, ona pa trenutno živi z njim v Bruslju.
Ti ljudje so vredni občudovanja! Svaka jim čast!
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
SIEENA napisal/-a:Midva sva pa 1000km narazen, pa se mava super!
Jst te pa premagam...sva namreč 1500 km narazen
Midva se mava tut res supr, še posebi zdej ko je poletje sva bla mal dle cajta skupi... Ravno dons se vrača na Nizozemsko
Pa 14. 8. sva mela 1 leto
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
*kristinca* napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Midva sva pa 1000km narazen, pa se mava super!
Jst te pa premagam...sva namreč 1500 km narazen
Midva se mava tut res supr, še posebi zdej ko je poletje sva bla mal dle cajta skupi... Ravno dons se vrača na Nizozemsko
Pa 14. 8. sva mela 1 leto
jaz pa sem glih nekje med vama kar se kilometrine tiče.. 1300km približno in je tudi že 1 leto odkar vse skupaj traja..
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Kaj ste smešne ene tukaj, ki si pod zvezo na daljavo predstavljate 30 km ... al pa 50
Zame vse, kar je v isti državi, ni nobena daljava (sploh Slovenija, k jo peš prehodiš). Enkrat sem bla z enim, ki je bil pol sveta stran. Ko je prišel v Evropo in sva bla celo na isti celini, se mi je zdel že za vogalom.
Zame vse, kar je v isti državi, ni nobena daljava (sploh Slovenija, k jo peš prehodiš). Enkrat sem bla z enim, ki je bil pol sveta stran. Ko je prišel v Evropo in sva bla celo na isti celini, se mi je zdel že za vogalom.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
pa ja sej to je res..use se da če se hoče..Men tut tisto folk-fak je daleč doma, sam sva res ogromno skupi..Tut jst sm prej dvomla u use skupi kako se bo obneslo..sam ful laufa-ni panike
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
30 km ni nič. pod veliko razdaljo si štej to kot npr. da je tvoj fant od tebe oddaljen vsaj 200 km. zarad tistih 30 km se lahko vidiš tut vsak dan.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lolitaa napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
30 km ni nič. pod veliko razdaljo si štej to kot npr. da je tvoj fant od tebe oddaljen vsaj 200 km. zarad tistih 30 km se lahko vidiš tut vsak dan.
res je...za nekoga, ki ima redne prihodke...za kakšno študentko pa je to skoraj mission impossible...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
30 km pa ja ni nič. Saj bistvo študentskega življenja je da si vedno brez denarja Pa saj večina študentov hodi na štop po Sloveniji. Tako, da 30 km se ne šteje za zvezo na daljavo...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
odvisno.
sem iz kranja, študiram v lj - to je približno 30km. zdej, če bi bil tip iz ljubljane, kjer itak visim praktično vsak dan med letom, ne bi bilo prevelike panike.
če bi šlo pa za 30 km v nasprotno smer, bi bil pa problem večji. jst bi resno premislila, če bi se mi dalo tako pogosto do bohinja vozit. sploh ker me je zdajšnji <3 tako razvadil, da me mora obvezno vsak dan crkljat, drugače ratam sitna
sem iz kranja, študiram v lj - to je približno 30km. zdej, če bi bil tip iz ljubljane, kjer itak visim praktično vsak dan med letom, ne bi bilo prevelike panike.
če bi šlo pa za 30 km v nasprotno smer, bi bil pa problem večji. jst bi resno premislila, če bi se mi dalo tako pogosto do bohinja vozit. sploh ker me je zdajšnji <3 tako razvadil, da me mora obvezno vsak dan crkljat, drugače ratam sitna
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Jochie je napisal/a:
res je...za nekoga, ki ima redne prihodke...za kakšno študentko pa je to skoraj mission impossible...
če gre študentka delat in pridno dela (kar veliko študetk počne) se euroti kmal naberejo tud za avto in 30km sploh ne predstavlja ovire.. tako, da niti ni mission impossible.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
anoyel napisal/-a:če gre študentka delat in pridno dela (kar veliko študetk počne) se dinarčki kmal naberejo tud za avto in 30km sploh ne predstavlja ovire.
pridno dela pa pridno študira pa pridno porabi 2 uri dnevno, da pride na zmenek in z zmenka, ter še nekaj ur, ki jih preživi s partnerjem...
samo za bencin porabi slabih 100€ na mesec, kajti mesečno naredi 1000km samo za na zmenek in nazaj, potem so tukaj redni servisi, gume, itd...verjetno tudi kakšna pijačka, večerja...
kapo dol, obvladate, ni kaj!!!
aja, nisem pomislil....tudi fantje kdaj plačajo...oz. pomagajo....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]