Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 24. Jan. 2007 23:01

punchka napisal/-a:samo je pa res, da kadar se po sili razmer vidiva manj, opažam, da mi zelo manjka. po nekem času postanem nekam preveč ravnodušna do njega :?

Js tut čudna ratam, če se ne vidva neki cajta. Dostkrat se nisva vidla tut po tedn, včasih še kšn dan več :( Pol mi pa prau, da se prehitr oddaljim od njega. Pa praujo,da dle k se ne vidš, bol se pogrešaš, pr men je pa lih obratn - če se večkrat vidva, ga hitrej začnem pogrešat, pa sej ne, da k se doug ne vidva, da ga ne pogrešam, ampak je drgač no...tko pač pr men je.. :roll:
Uporabniški avatar
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLLypoop=)) » 25. Jan. 2007 0:01

men je to kr neky,sploh zato kr neveš kaj se dogaja na njegovem koncu...neznam si predstavlat takšnega zaupanja.... :nixweiss: :roll:
...kar ne veš,ne boli.... :twisted:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Jan. 2007 10:19

muffin napisal/-a:
punchka napisal/-a:samo je pa res, da kadar se po sili razmer vidiva manj, opažam, da mi zelo manjka. po nekem času postanem nekam preveč ravnodušna do njega :?

Js tut čudna ratam, če se ne vidva neki cajta. Dostkrat se nisva vidla tut po tedn, včasih še kšn dan več :( Pol mi pa prau, da se prehitr oddaljim od njega. Pa praujo,da dle k se ne vidš, bol se pogrešaš, pr men je pa lih obratn - če se večkrat vidva, ga hitrej začnem pogrešat, pa sej ne, da k se doug ne vidva, da ga ne pogrešam, ampak je drgač no...tko pač pr men je.. :roll:

Midva sva tut mal več ko eno uro narazen, vidiva se večinoma za vikende, pa opažam isto. Če se slučajno kakšen vikend ne vidiva, gre proti koncu drugega tedna res vse narobe. Ponavadi. Mogoče pomanjkanje seksa, ker se slišiva večkrat na dan, tko da po moje komunikacija res ni problem;) Ampak ko sva spet skupaj je vse lepo :P
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Jan. 2007 10:21

LoLLypoop=)) napisal/-a:men je to kr neky,sploh zato kr neveš kaj se dogaja na njegovem koncu...neznam si predstavlat takšnega zaupanja.... :nixweiss: :roll:
...kar ne veš,ne boli.... :twisted:

Sej to si sam misliš. Ampak sčasoma spoznaš osebo in tudi če se slišiš samo po telefonu, takoj opaziš, če je kaj narobe. Sej drugače pa veš približno, kakšen urnik ima tvoj partner. Pač se ne spuščaš v vezo sploh, če misliš varat, po mojem mnenju. Itak pa to lahko počneš tut partnerju pred nosom, če nimata odkrite veze. Tko da razdalja tukaj po mojem mnenju res ni bistvena :?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Jan. 2007 11:11

midwa sva tud okol eno urco pa še mal narazn. Vidva se tud sam ob vikendih,in ja se strinjam s tem da še se kdai ne gre proti koncu druzga tenda že use narobe (ne preweč med nama, kot to da sm sama ful tečna, vse mi gre na živče, preveč ga pogrešam :( ) Glede zaupanja: osebi morš zaupat, jst svojmu zaupam in vem d me ma rad:) Sicer včasih res pomislm joj kaj če...sam se ne obremenjujem s tem, ker mu zaupam :) Drgač sva pa skupi že leto in pol :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jan. 2007 11:14

vo
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Jan. 2007 11:17

~NIA~ napisal/-a:js sm tut hodila z enim k sva bla 60km narazn, pa sva se vidla sam čez vikende pa počitnce. hodila sva en let, sam pol ti pa nekak dopizdi, noben vikend nemorš s frendi vn zato kr če greš vn in ne h njemu je takoj 14 dni ko se ne vidta kar je pa preveč.. oz.lahko greš ful redko :/

zdj mam pa tipa k sva narazn 4km pa se vidva usak dan in je čist luksuz, nebi mogla več na daljavo

Mi2 sva tko zmenena d en wikend sm jst pr njemu, nasledn pa pol on pr men :D Pa usejen hodmo vn pa to :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Jan. 2007 13:28

Nama pa laufa že več ko 4 leta :D Itak se navadš na vse. Men je čist fajn, mam čez teden čas za vse moje tečaje in to... Sej tedn ma 7 dni, valda da najdeš še kšn dan, da greš s frendi/cami kam ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Jan. 2007 15:22

muffin napisal/-a:

tole mi je pa ful neki znano. k sm jz bla z enim iz kranja (jz sm okolica lj) sm ga tut ful pgorešala, zmeir sm se ful veselila unga dneva in gdaj bo končno pršu da se vidva.. pol pa zmer je blo tko, da k je pršu tist dan sm pa čist ravnodušna ratala, dol mi je use padl, k sm ga vidla sm kr neki zamorjena ratala pa ful mi je moril.. sej pol k sva bla ceu dan skp je blo ql.. sam usakič k sva se vidla sm bla ful žiučna k da ga 1. vidm in da ga ne poznam.. in pol sm ugotovila da to ni zame spljoh :roll: :oops:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Jan. 2007 21:39

Tko je dokler se ne vidva. Ne tut pol, ko ga zagledam ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jan. 2007 21:59

o..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 25. Jan. 2007 22:06

no jst pa bivši sva oddaljena tm okol 60km :? pa tut vidla se skor nč nisva, sam med vikendi k smo šli skp žurat, al pa če sm šla kej v lj.. pa k je šu vn s kolegi sm mu zaupala, kr sva se pogovorila o tem tko da ni blo problema.k sva se dobila po dougm času sva pa itq vse nadoknadla vse za nazaj :D
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 26. Jan. 2007 11:23

Sem že bila v vezi na daljavo in je šlo 2 leti, pol sem "zgubla živce" in prekinila. Zame to ni to!
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 26. Jan. 2007 12:08

Ja verjetno je razlika al si star 17 ali pa 23...

Kr npr. v slednjem primeru lahko že začneš razmišljat o skupnem stanovanju in potem več ni razdalja problem :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 26. Jan. 2007 12:12

Ja je razlika, tud v tem d če si star 17 še izpita za avto nimaš in si dost več odvisn od svojih staršev... No jst sm stara 17 pa sm v vezi na delč sam razmišlam bl dolgoročno in nism krtko mal za brezveze v zvezi, mava pač neke cilje :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov