Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst mislim, da je to odvisno od posameznika. Eni zdržijo v takih zvezah, drugi pa ne. Men se zdi, da taka zveza uspe le, če imata dva pogoj oz. nek cilj, da se v prihodnosti zbližata. Ne verjamem pa, da bi zveza uspela brez kakršne perspektive za skupno prihodnost.
Jst recimo ne bi mogla met zveze na razdaljo, ker potrebujem precej pozornosti (vsaj na začetku) in če je tip daleč stran, je pač ne morem dobit ko jo rabim. Sicer nisem ljubosumna ampak se mi zdi, da se iz nezadovoljstva zaradi prevelike redkosti druženja, med parom, sčasoma razvije tudi nekakšno nezaupanje, nehoteno tuhtanje, kaj počne, kje je...
Pa tud ne bi hotla furat zveze, ki bi bla največ odvisna od telefonskih pogovorov, ker če mam tipa, potem rabim predvsem njegovo bližino in pogosto druženje. Videvanje 2x na teden ali 2x na mesec je zame absolutno premalo in bi se hitr odtujila od take osebe.
Jst recimo ne bi mogla met zveze na razdaljo, ker potrebujem precej pozornosti (vsaj na začetku) in če je tip daleč stran, je pač ne morem dobit ko jo rabim. Sicer nisem ljubosumna ampak se mi zdi, da se iz nezadovoljstva zaradi prevelike redkosti druženja, med parom, sčasoma razvije tudi nekakšno nezaupanje, nehoteno tuhtanje, kaj počne, kje je...
Pa tud ne bi hotla furat zveze, ki bi bla največ odvisna od telefonskih pogovorov, ker če mam tipa, potem rabim predvsem njegovo bližino in pogosto druženje. Videvanje 2x na teden ali 2x na mesec je zame absolutno premalo in bi se hitr odtujila od take osebe.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
no ja...pred enim tednom sva mela malo krizico, ker se je v zvezi pojavilo dolgocasje. kako sem se tega resil? jah nc, lepo sm spakerala kufre in ga cez par ur in 700 km vidla, njemu se pa niti sanjal ni da bom prsla da se popestrit in izbolsat stvari, samo ce hocs. in js mam mojga lubija zdj 300krat raj kt prej :knuddel:
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jooj bella kak dobro
ej, občudujem taka dejanja!!se je splačalo, ne, ko si vidla njegov izraz na obrazu?
no, to jaz vidim, kot delanje na tem, da zveza uspe!in ni vrag, da ta zveza ne bo uspešna!če je taki trud iz obeh strani, se sploh nimata kaj za bat!
ej, občudujem taka dejanja!!se je splačalo, ne, ko si vidla njegov izraz na obrazu?
no, to jaz vidim, kot delanje na tem, da zveza uspe!in ni vrag, da ta zveza ne bo uspešna!če je taki trud iz obeh strani, se sploh nimata kaj za bat!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
psenica napisal/-a:jooj bella kak dobro
ja... tole je pa čist res! če je tak zagon z obeh strani, ni bojazni! joj, kako fajn!!!!
My dreams are my reality...
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
iz srbije sj je ful tesko, pred enim tednom sploh nism vedla kaj bi, pol sm pa kr sla ja ja, njegov obrazk je kr zazareu k me je vidu res ga mam ful rada in to je se najmn kar lahko nrdim za najino zvezo, res pa je da se bo to dolgocasje vrnilo...se bom pa ksnga druzga presenecenja domisnla
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
Jst mislim da se veza na daljavo lahko obnese, sam ce si zelis in ce si res pripravljen na to. Midva se po 6 mesecev ne vidva, ko pride domov sva pa tiste 3 mesce skupaj in je res dobr. Na zacetku je res hudo, sam ga mam prevec rada in mi ni problem cakat.
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Veza na daljavo? Pomojem se da, če si v nekoga res zaljubljen in veš da je to to. Problem je samo finančni, vsaj pri nama je tako. Moja simpatija je iz Italije, pa sva oba še študenta in nama ne znese. Oba sva realna in veva, da dolgoročno nima smisla, čeprav jaz še vedno mislim, da se vse da če se hoče
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Js sm tud mela primer veze na daljavo... Oz.še mam,nevem kaj naj rečem. Zej se nisva videla že 2meseca in povem da je težko,počasi mineva. Sam ko se pa spet vidiva,pa me bo spet razganjalo in bom mesec dni v oblakih,pol pa spet enako... Nevem,če se splača,rada bi-pa ne bi. Še sama nevem!
- oliverka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
hmm.. pr meni se ni obneslo...sva bla pa narazen verjetno tm okol 150 km... najprej sva bla res ful zalublena pa tko, se mela fajn, vidla sva se vsake3 tedne, 14 dni, včasih tudi vsak vikend, oba (pre)mlada za take podvige.....
sam meni osebno je ful manjkalo pogovora, premal časa da bi se lohk kj konkretnga pomenla...
ma ne govorim da se ne da. če je prava ljubezen, pol je možno vse.
pr meni tega ni blo z obeh strani in sva pač končala. ampak sva hodila skori leto pa pol.
pol na konci sem ugotovila da sem v enem letu in pol zgubila celih 16 mescu.... dokler si mlad morš uživat, ne pa se spravlat u resne zveze....
pa nikol več se nebi spustila v kaj takega... ker nikol ne vem česa vsega sem zmožna
sam meni osebno je ful manjkalo pogovora, premal časa da bi se lohk kj konkretnga pomenla...
ma ne govorim da se ne da. če je prava ljubezen, pol je možno vse.
pr meni tega ni blo z obeh strani in sva pač končala. ampak sva hodila skori leto pa pol.
pol na konci sem ugotovila da sem v enem letu in pol zgubila celih 16 mescu.... dokler si mlad morš uživat, ne pa se spravlat u resne zveze....
pa nikol več se nebi spustila v kaj takega... ker nikol ne vem česa vsega sem zmožna
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
pomoje se pri 19.letih res ne obnese..in prej..ker si premlad...
ko pa si 1x starejši pa je vse drugače..gledaš na življenje drugače kot prej, ne sekiraš se več tolk kolk časa boš s fantom preživec pa to, ampak te bolj zanimajo pomembne življenske reči...
tak da pol bi že šlo nekak verjetno...
ko pa si 1x starejši pa je vse drugače..gledaš na življenje drugače kot prej, ne sekiraš se več tolk kolk časa boš s fantom preživec pa to, ampak te bolj zanimajo pomembne življenske reči...
tak da pol bi že šlo nekak verjetno...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]