Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Okt. 2006 22:26

-:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 09. Okt. 2006 15:53

no,hst sem pa glih zdj pr pobu,ka se pakira kr gr ev maribor,študirat...oa boma kr mal več kot 100 km narazen :? upam da bo zdržau pa da neoma šla narazen..
upam oz mislim da tut če je daleč se mama lahk rada pa mogoč pa je to to,pa morma sam neke ovire premagat ,pač te ovire so pa dolge več kot 100km pa vlekle se bo kr neki časa :? :? :? :?
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 09. Okt. 2006 16:07

šejla napisal/-a:To pa rada slišm. :wink: Kje sta se pa spoznala? Pa se pogost vidta?

A sta ti vprašanji namenjeni meni...?
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 09. Okt. 2006 20:19

Leann napisal/-a:
šejla napisal/-a:To pa rada slišm. :wink: Kje sta se pa spoznala? Pa se pogost vidta?

A sta ti vprašanji namenjeni meni...?

aha... :wink:
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 09. Okt. 2006 21:28

Aha, ok... :) Torej, jaz sem tega fanta spoznala kaka 4 leta nazaj, na forumu najine najljubše skupine. Pa sva si bila že tam všeč in sva si začela najprej nekaj mailat, potem še klepetat preko messengerja... Že takrat me je vabil, če pridem k njemu na obisk, da bi me rad tudi osebno spoznal... No, do tega ni prišlo. Kasneje sva še nekaj izgubila kontakt oziroma si le še občasno mailala, pred kakim letom in pol sva si pa začela pogosteje pisati, izmenjala sva si gsm številki in si tudi smsala, kasneje se tudi kdaj slišala... Zmenjena sva bila v bistvu že, da grem jaz k njemu na obisk lani septembra, pa sem imela prometno nesrečo in se mi je lajf za pol leta obrnil na glavo. No, letos septembra sem pa končno odpotovala na Nizozemsko in sva se dobesedno takoj zaljubila (čeprav sva imela nek crush drug na drugega že prej...). ... nadaljevanje zgodbe pa sledi... kdo ve, kaj bo, kaj se lahko zgodi... Verjamem v naju, oba imava voljo, željo in vse potrebno za dolgotrajno razmerje, čas bo pa pokazal svoje.
Če se pogosto vidiva?! Hja, zdaj sva preživela skupaj dva tedna, nekje do sredine septembra... Najina zveza je- kot sem že prej dejala- še na začetku, skupaj sva en dober mesec; bo pa sedaj on v kratkem prišel k meni... :razz:
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 10. Okt. 2006 18:24

veza na daljavo valda,da se obnese,saj leta in RAZDALJA, nista ovira mel sem 3 veze na daljavo pa so se obnesle,pač mam rad štajerke,so mi pri srcu,in tako tudi išem,mel sem pa tudi dekle iz studgarta pa nama je šlo zelo lepo žal naju je ločila usoda
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ajda* » 11. Okt. 2006 10:04

no jz pa lih zdj začenjam neki na daljavo...1000km in še mal.druga stran evrope :? in glede na to kaj sm tlle prebrala vidm davs je še kr neki k mate take izkušne na daljavo.jeej!
zdj mava stike čez msn sam pride čz kšn mesc obiskat nazaj u slo.in komi čakava to.jz upam da bom lah tud jz čez neki cajta tlle napisala da nama ratuje in da mava plane že za nprej.sam tko kt je nea rekla:uživam u tem trenutku in ne razmišlam naprej...bom tud jz tko delala,kr tale tipčk je res vredn tega da žrtvujm zanga kj in vem da bi on zame
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 11. Okt. 2006 19:54

Js vama želim velik sreče. :wink:
Upam da nam vsem uspe,js sm se res zalubla,v vseh pogledih si paševa,rada ga imam in ga nočm izgubit. Vem da ima on tud mene in če bova vztrajna,si zaupala,nama lahk rata. Tako kot vsem tle. Sam potrudit se je treba. :wink:
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ajda* » 14. Okt. 2006 17:56

mene je sam mičkn strah glede na to da je to še na začetju pa tko da bo tm spoznu kero bejbo pa se mu zdel brz veze se ukvarjat z eno k je tok delč...drgač mu čist zaupam sam pač začetna kriza pa tko :)
drgač mi pa folk ful govori da nau ratal sam kako pa nj oni vejo če še niso probal. sj nevejo kako je nama in kako se mi2 štekava...
drgač pa vsak dan četava na msnju tko da sva vs čs na vezi in se pogovarjava kt da med nama ni teh 1000 in več km.
upam da nama rata res...res res
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 14. Okt. 2006 22:18

kaj pa pravite na mojo zgodbo.... Medva sva narazen cca 70km, ker on študira v lj. Zdej med poletjem sva se ful videvala, res, skor vsak dan in je blo use super.... Zdej k se je pa začelo študijsko leto pa jst sm maturantka...in ne vem kako se bova videvala. Najbrž sam med vikendi pa še to se bo kdaj izjalovilo ker bo mel kdo od naju kako drugo neodolžljivo obveznost.
je pa še en problem...Nisva "uraden" par. Mah on se neki boji tega naziva, da bi bla medva fant pa punca. Pravi, da zdej k je med tednom u lj pa k se neb mogla videvat tko pogosto, da se mi zarad tega neb mogu tako zelo posvečat.. No, ok mau sm zakomplicirala :oops: No, naj še povem da se ful ujameva, počneva vse sorte skupej, sva si všeč, se mava res noro dobr.... sam ta njegova ideja, da ne morva bit par ker sva tok narazen al kaj že. Mislm wtf? :cry: :cry:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 15. Okt. 2006 11:36

Tami napisal/-a:kaj pa pravite na mojo zgodbo.... Medva sva narazen cca 70km, ker on študira v lj. Zdej med poletjem sva se ful videvala, res, skor vsak dan in je blo use super.... Zdej k se je pa začelo študijsko leto pa jst sm maturantka...in ne vem kako se bova videvala. Najbrž sam med vikendi pa še to se bo kdaj izjalovilo ker bo mel kdo od naju kako drugo neodolžljivo obveznost.
je pa še en problem...Nisva "uraden" par. Mah on se neki boji tega naziva, da bi bla medva fant pa punca. Pravi, da zdej k je med tednom u lj pa k se neb mogla videvat tko pogosto, da se mi zarad tega neb mogu tako zelo posvečat.. No, ok mau sm zakomplicirala :oops: No, naj še povem da se ful ujameva, počneva vse sorte skupej, sva si všeč, se mava res noro dobr.... sam ta njegova ideja, da ne morva bit par ker sva tok narazen al kaj že. Mislm wtf? :cry: :cry:

bedarija razdalja ni ovira jest sm mel punco iz celja pa je bila služba pa ona šola pa je vse šlo saj res da je po 1 letu prišla živet k meni,samo prej sm pa jaz dol hodu skor vsak dan v celje iz kranja.
Mislm,da ta tip nima vse pospravlen pod streho,če tako govori da navta fant pa punca pa take po drg stran pa uživata če sploh :!:
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 15. Okt. 2006 15:28

sj nevem ce je tak problem ze kera opisala, ampak res NUJNO rabm nasvet od tistih, ki res majo izkusnje v zvezi na daljavo. torej: a je kdo ze dozivel obcutek, ko te zveza dologocasi po parih letih? midva se pogovarjava tut 10ur na dan (prek neta) in zato je samoumevno da se ves cas pojavljajo ene in iste teme. ko sva skupaj je to cist nekaj druzga...vse je popolno, ko se razideva pa spet isto... :(

a ma kdo kaksno resitev? res ga mam rada in ni sans da greva narazn, ker drug brez druzga ne morva zivet
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 15. Okt. 2006 15:42

ja nevem naj pride živet k tebi
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 15. Okt. 2006 17:51

mal tezi, ker ni v sloveniji in koncuje fax v tujini...trenutno to ni mozno, ampak seveda planirava to cimprej
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neron » 15. Okt. 2006 18:05

ja če nav tam kakšno dobu pa se tam uženu v tujini je ti klke to se ne obnese kle ni zvestobe 100%ne
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov