Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Sep. 2006 15:38

šejla napisal/-a:Mas prav.. :ja: Zakaj bi se ze vnaprej obremenjevala? Sama seb probleme delam..
Hvala za vzpodbudo! :razz:

ni kej... js sm zmer znala drugim bolš svetovat kt pa sebi... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 13. Sep. 2006 17:10

firegirl napisal/-a:če mava ful obveznosti, se na hitr zmenva za kavo pa tri lupčke in se lažje potrpi ... :P

Evo točn to.
Midva sva narazen 20 km tko, da v bistvu ne morem govorit o neki razdalji sam mi pa ogromno pomeni ravno to, da tut če je en miljon stvari za nardit al pa pač pomanjkanje časa lah skočva magari za 20 min na kavo pa se jest že bolj počutim. Da bi pa skoz vikende čakala in kot je ena že omenila - nebi mogla za takrat nič drugega planirat, a-a... jest dvomim, da bi zmogla ne rečem pa, da je nemogoče. Če je ljubezen se vse da :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 05. Okt. 2006 20:25

No,moja zgodba z italijanom še kr traja. Zej sm bila js v italiji, in sva bila skupi,žal sam en dan. Super,res nepozabno je bilo. Da je nekdo lahko tak vredu... Moj bivši se lahk skrije pred njm. :wink:
No,in zej je on na vrsti da pride k men,sm mal razčistla pr seb. Sej nikol neveš kaj ti lahk živleje prinese,mogoč pa je to to. Mogoč ni. Bo pa sigurn ena izkušnja več. Bom se pustla presenetit. Vid se da se je res zlo zagrel zame,js zanj... Sam je razdalja,pa še jezik... Ne znam italijansko,se pa pogovarjava ang. Ampak ti km... :?
Je več primerov da takšne zveze propadejo kot pa da se obdržijo, a ne?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 05. Okt. 2006 22:06

aaaaaaaaaaa
šejla, ful sem vesela zate! da vama ratuje! da premagujeta ovire! mislim, da to vezo samo še bolj utrdi! samo zaupat si morta in verjet v to kar mata! js vsekakor držim pestke za vaju!!!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 05. Okt. 2006 22:36

šejla zelo lepo to da se bolj utrdita vezi ... no drugače pa poznam primere ki so bili zarad kilometrov se bolj povezani in so bolj zaupal drug v drugega in zveza se vedno traja ze kake 6 let ... vcasih take zveze bol laufajo kot tiste k sta tip pa punca skor soseda :)
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Okt. 2006 23:43

Jz pravem, daleč od oči, daleč od srca.

Jz ne poznam nikogar, ki bi se mu to obnesel na dolgi rok
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 06. Okt. 2006 9:03

jemina napisal/-a:Jz pravem, daleč od oči, daleč od srca.

Ja tud js sm vedno tko pravla,ampak ne premišljujem več tko,saj mi je res všeč. Sam voljo morš met in zaupanje. Po moje bi se lahk obneslo,če le js ne bom kej pokvarla,kot mi je v navadi. :oops:
Ne razmišljam pa daleč v prihodnost,mislim trenutno le na sedanjost. Kokr dolg bo trajal,pač bo. Ker tok kok mi je zravn njega lepo,mi še v živleju ni bilo. Vidi se da je dobra duša,pa njegove očke... :love:
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 06. Okt. 2006 9:12

jemina napisal/-a:Jz pravem, daleč od oči, daleč od srca.

Jz ne poznam nikogar, ki bi se mu to obnesel na dolgi rok

jst poznam pa vsaj ene 4 pare. ki jim ratuje že kar enepar let.. tko od 5 let naprej. če si to oba dovolj želita potem gre, je pa res treba veliko tolerance, prilagajanja, pač stvari so velik težje kt v "normalni" vezi
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Okt. 2006 19:13

no sj jz govorim tko, kot pač opazem :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 06. Okt. 2006 19:16

jst sem mnenja da veze na daljavo trpijo..saj pri men bi, k sm tak tip človeka da rabm nekog ob seb..in zdej je šu moj lubek v tujino za 3 tedne(no 1 teden je že skor minil) in jst bom znorela...skos nanga mislm, kaj dela, kje je, s kom je..prou strah mam...njegov kolega je pa vsako jutro v isti gostilni ku jst da vse čekira kje sem...čeprou vem da moj tip ni naroču nej me nadzoruje me mal preverja kolega...in nevem kako bi blo če bi bla najina veza take...k bi znorela...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 06. Okt. 2006 19:56

Ja, itak da zveze na daljavo trpijo... Jst mam lubita na drugem koncu slovenije...sam zdele študiram v ljubljani tko, da bo njemu lažje prit u ljubljano in se bova večkrat vidla...jeeeeeeeeeeeeej :D
Drgač sva pa mela učeraj 3.obletnico :love: 3 leta sva že skup...sicer z majhnimi presledki....ampak to ni važno :D važn je, da sva zdele skup
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 07. Okt. 2006 10:44

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 08. Okt. 2006 20:02

No, jaz pa nekako verjamem v to, da se zveze na daljavo lahko obnesejo, če si oba res želita biti skupaj, si zaupata, to tudi zmoreta... Moj fant prihaja iz Nizozemske. Sicer je najina zveza še bolj na začetku, skupaj sva šele en mesec, bomo videli, kaj bo...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 08. Okt. 2006 20:09

To pa rada slišm. :wink: Kje sta se pa spoznala? Pa se pogost vidta?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Okt. 2006 20:45

Leann napisal/-a:No, jaz pa nekako verjamem v to, da se zveze na daljavo lahko obnesejo, če si oba res želita biti skupaj, si zaupata, to tudi zmoreta... Moj fant prihaja iz Nizozemske. Sicer je najina zveza še bolj na začetku, skupaj sva šele en mesec, bomo videli, kaj bo...

js resnično upam, da vama rata... :D
My dreams are my reality...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov