Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 09. Sep. 2006 19:19

jst pa moj sva narazen več kot 30 km, če ne že okol45, pa se tut ne vidva vsak dan(sm ti dnevi da se ne so redki), pa glihtko zdrživa..ker je on pač študent, jst pa srednešolka, ki obiskuje šolo v njegovem kraju, je čist jasno kok sva med šlo skup..skor vsak dan se vidva, velikrat pr njem respim pa zutrej na brzino v šolo tečm ;D in tle km sploh niso ovire..je pa res da bi bla večja kriza, če bi bil on skos na faxu, in če ne bi jst tja v šlo hodila..važn da se saj tok vidva in da se mava rada...
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 10. Sep. 2006 0:44

**SiMoN@** napisal/-a:jst pa moj sva narazen več kot 30 km, če ne že okol45, pa se tut ne vidva vsak dan(sm ti dnevi da se ne so redki), pa glihtko zdrživa..ker je on pač študent, jst pa srednešolka, ki obiskuje šolo v njegovem kraju, je čist jasno kok sva med šlo skup..skor vsak dan se vidva, velikrat pr njem respim pa zutrej na brzino v šolo tečm ;D in tle km sploh niso ovire..je pa res da bi bla večja kriza, če bi bil on skos na faxu, in če ne bi jst tja v šlo hodila..važn da se saj tok vidva in da se mava rada...

No,vidis pr teb je neki srece v vsem..Ce pa ti neb tja hodila v sr.solo,pa ce bi on bil na faksu bi pa ti isti kilometri lahko postali dost velik problem...ne?
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Sep. 2006 17:22

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 10. Sep. 2006 17:24

~NIA~ napisal/-a:js pa tip sva narazn 50-60km, pa se vidva usak vikend (petk-nedelja) + med tednom na sred poti tok da greva na pjačo...
pa nima noben od naju avta, niti ispita še..
js štopam, on se voz z busom.. pa gre..
če bi pa mela tipa ka bi ga vidla 1x na 2 mesca se mi pa to sploh nebi zdela zveza.. brezveze bi mi blo to.. kr prek telefona, pisem, msnja.... se nemorš pogovarjat enako kot v živo.. :?

RES?Uuu...kera vztrajnost?Kaj pa obveznosti ...nc nimata?Sicer ful dobr,svaka cast!
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Sep. 2006 17:34

lubica23 napisal/-a:No,vidis pr teb je neki srece v vsem..Ce pa ti neb tja hodila v sr.solo,pa ce bi on bil na faksu bi pa ti isti kilometri lahko postali dost velik problem...ne?

Ni nujno, nekateri nismo navajeni s tipom viset skupaj vsak dan.
Midva z mojim prvim fantom sva kar več let furala tako vezo (60km narazen), ko sva se videvala samo čez vikende, kot je rekla tud Nia - pač en vikend sva bla pri njemu doma, drugega pri meni oz. večkrat sem bila jaz pri njemu.
In mi je bilo čist normalno, da je pač čez teden šola, pr njemu pol kmal služba in če nama je le ratal kakšen dan med tednom se videt, sva bla čist presrečna :razz:
Čez vikende sva se pa itak imela najlepš, ker sva bla pač doma in po eni strani mogoče boljš, kot če bi se čez teden dobivala tko za brezveze po enih pijačkah in visela kr tko nekje...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Sep. 2006 18:15

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 10. Sep. 2006 20:50

Midva sva tam malo manj kot 100 km narazen, pa med tednom imava vsak svoj faks + službo v različnih krajih, tko da se vidiva ponavadi 1X med tednom in za vikende zdaj že 4.5 leta.
Najprej sem bila mal v dvomih, kako bo to šlo, zdaj nama pa čist ustreza, si zaupava, pa še bolj izkoristiva čas, ko sva skupaj, kot pa bi ga, če bi se vsak dan vidla in TV skup gledala - kar ga pa praktično nikoli. Vmes pa se najde tudi čas za frende in osebne interese.

Priznam sicer, da bi včasih raje videla, da bi imel 15 minut vožnje do mene, ampak sej enkrat bo pa menda že drugač, ko se bova skup preselila. Zdajle bi bilo trenutno še precej zoprno se dnevno vozit iz službe na faks iz kraja v kraj, pol pa domov in obratno.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 11. Sep. 2006 8:25

Joj ta oddaljenost je res problem, sploh si ne predstavljam da bi bil moj ful delč stran..no drgač ma pa tako službo da se učash tut po en tedn ne vidva, pa jest sm tut čez tedn na faksu..tko da kr nekak gre, sam so pa pol res vikendi stokrat boljši :D

Use se da, če se hoče!
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 11. Sep. 2006 10:48

midva sva pa narazen 10 km :)

prej sm furala vezo "na daljavo" - bla sva narazen več kot 100 km, vidla sva se pa ponavad ob vikendih, na začetku ko sem bla še u srednji malo več, kasneje pa samo še za vikend. najprej sva hodila en k drugemu z vlakom, potem je on naredu izpit je blo lažje (pa po drugi strani dražje).
sam, mi taka veza ni več odgovarjala - js bi ga rabla tut med tednom, med vikendom bi pa kdaj tut kere druge plane mela oz sm se mogla učit.. dobr, ne bom rekla da sm zdej zarad te okoliščine nehala, sam pač povem.

pol sm začela pa s sedanjim, in mi je bil čisti luxuz ko sva se poklicala, in se zmenla za kavo-ok, čez 10 minutk :lol: prej pa sm se prejšn vikend menla, kakšni bodo plani za nasledn vikend..
tko da, trenutno mi je kr fajn met tolk blizu ga - če mava ful obveznosti, se na hitr zmenva za kavo pa tri lupčke in se lažje potrpi ... :P
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 11. Sep. 2006 18:34

moj mali gre pa zaj tud v LJ... iz mb... pa ne mislim,vem da boma zdržala... :oops: nevem,samo fejst fejst rada se mama; boma znala izkoristit tiste redke trenutke ko bova skupaj... pa reko je da ni šans da bi me za kako lublančanko zamenjal (brez zamere!) :D čez 2 leti pa grem tak jas k njemu v LJ, tak da bota ti dve leti minli 1,2,3... pa mene še matura čaka... tak da se nebo časa smilit sama sebi :)

res pa so zlo posebne zveze na daljavo (konkretno daljavo)... bravo punce ki vam je uspelo!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 13. Sep. 2006 10:55

nikoli nisem mela veze na daljavo in upam,da je nikoli ne bom...ker meni so telesni dotiki (pa ne samo seks) nekaj bistvenega za vezo...
veza na daljavo pa itak enkrat mora prerasti v vezo "na bližino" :D ali pa razpade.Nisem še nikoli slišala za kak par,ki bi bil poročen in imel zakon na daljavo (recimo 1000+ km)-no obstajajo pač kaka obdobja,ko se eden od zakoncev začasno preseli zaradi službe ali česa podobnega,ampak da bi pa tako kdo živel celo življenje pa pač ne gre
marjeticaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a marjeticaa » 13. Sep. 2006 14:05

Moja sestra ima fanta iz Nemčije.. čeprav se vidita vsak drugi mesec se mata full rada.. slišita se vsak dan po dve uri najmanj..skupaj sta eno leto in naslednjo leto marca se bo tud ona preselila k njemu.. tak da.. zveza na daljavo vsekakor lahko deluje, samo potrudit se je treba.
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 13. Sep. 2006 15:19

Js sm spoznala enga tipa na morju-italjan. Res je bilo super,carobno.. Najlepse kar se mi je v zivljenju zgodil.. Takoj k sva se zagledala,je preskocla iskrca. Zej mi je pa full hudo,nevem kaj nardit. Pogresam ga full,on tud mene,slisva se vsak dan,tud preko sms-ov in mailov. Rad bi prso k men,sam js sm pa v dvomih. :? Naj pride al ne??
Kaj ce se zalubim v njega? Ze zej mi je hudo,ce ga pa se 1x vidim,bo pa to pika na i.. Pa se nej zalubim,pol pa jokam,ne? Ker ne vrjamem,da bi ta veza zdrzala. 500km oddaljena en od druzga.. Mal prevec se mi zdi.. Strah me je da se zalubim,nocem vec trpet,dovolj je bilo :!:
Sam po drugi strani pa... Zelim si ga videt bolj kot vse na svetu! :oops:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Sep. 2006 15:23

šejla napisal/-a:Sam po drugi strani pa... Zelim si ga videt bolj kot vse na svetu! :oops:

ja no... in kaj ti pol še ni jasn?! :wink: Trpiš pa itak že zdej kokr pravš...
Kr pride nej, pa se bosta mela luštn! Prepust se, pol pa bo kr bo! :wink:
Always look on the bright side of life!
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 13. Sep. 2006 15:27

Mas prav.. :ja: Zakaj bi se ze vnaprej obremenjevala? Sama seb probleme delam..
Hvala za vzpodbudo! :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]