Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
rdecman napisal/-a:
am eni-k se pa vidjo na 1 alpa 2 mesca pa pravjo ko jim je dobr...taki nimajo zveze ampak sam tko mal enga/eno da se kao rece da sta skp-pa da majo feeling da niso sami...
totalno neumna izjava. kot prvo: ce bi bla osamljena si zihr ne bi zbrala enga tipa s katerim se vidm 1krat na mesc in kot drugo: nikol ne bi mela tipa sam zato da recm da mam tipa!!! mal bol logicno bi blo pol met enga k zivi blizu a ne??? a se ti ne zdi
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah ne sekiraj se zarad enga tepca... Če je on tok nesposoben prenest samo 2 mesca brez ene ženske, to samo nekaj pove o njem in tem, da je šibek karakter (za moje pojme to je). Trdim pa šibek karakter zarad tega, ker je očitno vedu, da ga sam par mescev ne bo doma (kaj hudiča bi blo, če bi bla cela leta?), pa je bla zveza že v celi krizi.
A se ti ne zdi to malo trapasto, Rdecman? Men se že in to zelo trapasto, ne sam mal.
A se ti ne zdi to malo trapasto, Rdecman? Men se že in to zelo trapasto, ne sam mal.
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Nočem nikogar užalit, ampak mi je kr mal smešno, ko rečete, da mate zvezo na daljavo, pol pa napišete, da je eden recimo iz LJ, drugi pa MB in se vidite za vikende. OK, če sta oba še v srednji šoli al pa študirata in nimata sredstev, da bi se videla vsak vikend, ampak vseeno so razdalje med slovenskimi kraji tako majhne, da bi jim komaj lahko rekli razdalje in tud če nimata avta, se da z vlakom kamorkoli v Slo prit v 3 urah. Sem bla tud sama v taki zvezi 3 leta, med nama je blo približno 180 km in se mi je takrat zdelo kot da sva pol sveta narazen. Šele zdaj, ko mam fanta, ki je stran 1000 km (oz. nekaj 1000 km trenutno) in iz druge države, vidim pomen zveze na daljavo. Če sta oba iz Slovenije in bosta ostala skupaj, ne bosta mela nobenih večjih problemov pri selitvi skupaj. Če pa sta iz različnih držav, verjemite, da je v taki zvezi malo težje. Prej ali slej se bosta morala dogovoriti kdo se bo preselil k drugemu v drugo državo, pa to je šele začetek. Ne pravim, da je vam lahko in meni 100x težje, ampak po mojem mnenju je težko govoriti o zvezi na daljavo znotraj tako majhne države kot je Slovenija.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Razumem kaj si misla povedat, pa vseeno ne morš govrit, da je razdalja med slovenskimi kraji mala malica za zvezo. Še vseeno to je zveza na daljavo pa četudi sta samo 80 km narazn.
Še vedno se pa lahko najde nekdo, ki bo reku, da se mu zdi, da je tvoja zveza pis of kejk.
Sicer pa... kakorkoli že je in če je miljarda kilometrov narazen je lahko ta ljubezen prav tako neprecenljiva, kot tista s sosedom. Odvisno je od posameznika, od tega koliko vlagata v zvezo, od tega kaj pričakujeta, koliko sta strpna in (najpomembnejše) zaljubljena. Pa je vsaka zveza nejlepša.
Še vedno se pa lahko najde nekdo, ki bo reku, da se mu zdi, da je tvoja zveza pis of kejk.
Sicer pa... kakorkoli že je in če je miljarda kilometrov narazen je lahko ta ljubezen prav tako neprecenljiva, kot tista s sosedom. Odvisno je od posameznika, od tega koliko vlagata v zvezo, od tega kaj pričakujeta, koliko sta strpna in (najpomembnejše) zaljubljena. Pa je vsaka zveza nejlepša.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ma ja sj zdj k mal pomislm...men se zdi 100km ful blizu k je tip pac 700km stran ampak ce pomislm...mogoce je to se clo tezi ker ves da je tip od tebe oddaljen samo 1uro pa se ne morta vidt sori k sm prej tist rekla da to ni nobena razdalja. sj nm bo uspel a ne
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
steLLcy, kot sm že rekla prej, nisem hotla nobene razdalje podcenjevat. Hotla sem samo povedat, da ste tiste, ki mate fanta npr. 100 km od sebe lahko vesele, da je samo 100 km stran, čeprav se vam mogoče ne zdi tako. Trust me Ker je bil moj bivši 180 km stran, zdajšnji pa je 1000, in bi vse dala, da bi bil samo 180. Drugače pa mi ni žal, da sem z njim, čeprav ga zelo malo vidim. Raje imam njega 1000 km stran, kot kogarkoli drugega, ki je vsak dan v moji bližini.
- speedyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
se ne dolgo nazaj sm trdila, da mi bo uspela zveza na daljavo ni tako vec...
punce sam povem vam, da v tem primeru je potrebno dvakratno zaupanje... velik se morta pogovarjat o vsem... tut kar se vama zgodilo cez dan, tut nepomembne stvari... kako pa se ne pogovarjata vec..bo pa slo vse slej ko prej po gobe verjemite..drzim pesti za tiste, ki jim to uspeva
punce sam povem vam, da v tem primeru je potrebno dvakratno zaupanje... velik se morta pogovarjat o vsem... tut kar se vama zgodilo cez dan, tut nepomembne stvari... kako pa se ne pogovarjata vec..bo pa slo vse slej ko prej po gobe verjemite..drzim pesti za tiste, ki jim to uspeva
moy hobi wsakdan
- ***mecena***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
recimo moja frendica ma tipa,k žvi v Lj,ona je pa 100km stran...zdj sta skup okol 20mescov,sam to da je ona stara 17,on pa mislim da 24 al 23...v glavnem..ona vsako priložnost,ki se pojavi da lahko gre v Lj izkoristti..sam da se vidi z njem,AMPAK on je biu mislim da sam dvakrat al trikarat pr njej,pa to je še paničaru kr je mogu peš 2km do želežniške postaje...mislim ..jst tega neb trpela,dab jst skos hodla 100km nekam,pa plačevala razne stvari,sam da njega vidim ,pol bi mi pa on celo leto tvezu kak je mogu peš na postajo,kr avtobusi niso vozli sploh pa jst neb zdržala v taki zvezi...
jst mam tipa 10mescov,ona pa 20,pa sem jst svojga vidla 3krat več ko ona svojga..ne vem no...jst ne vidim da bi pr men kakorkoli funkconiral...
ampak je drugač,če tip nek študira pa je iz tvojih krajev..to maš pa vikende skupi,pa itak ni mus da je ceu tedn gor...počitnce si lahk pr njem,on pr tep..mislim da tak se pa funkcionirat...
jst mam tipa 10mescov,ona pa 20,pa sem jst svojga vidla 3krat več ko ona svojga..ne vem no...jst ne vidim da bi pr men kakorkoli funkconiral...
ampak je drugač,če tip nek študira pa je iz tvojih krajev..to maš pa vikende skupi,pa itak ni mus da je ceu tedn gor...počitnce si lahk pr njem,on pr tep..mislim da tak se pa funkcionirat...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ma dej razdalje sux.. nč drugega nemorem rečt
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov