Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
hvala za zelje joj js mam mojga lubija toooook rada da ne morm bit brez njega :bussi: :knuddel:
drgac pa po pravic povedan...vsem mocno odsvetujem zvezo na daljavo ker je ful velik trpljenja, priznam. ce se z njim SLUCAJNO ne bo izslo (ker za nobeno stvar v zivljenju pac ne mors bit preprican), se bom z vsemi mocmi branila take zveze
drgac pa po pravic povedan...vsem mocno odsvetujem zvezo na daljavo ker je ful velik trpljenja, priznam. ce se z njim SLUCAJNO ne bo izslo (ker za nobeno stvar v zivljenju pac ne mors bit preprican), se bom z vsemi mocmi branila take zveze
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
bella_ napisal/-a:hvala za zelje joj js mam mojga lubija toooook rada da ne morm bit brez njega :bussi: :knuddel:
Spet se strinjam .Jst prov vem da če ta veza z zdejšnim fantom ne bo ratala,da nikol več u nobenem primeru ne bom z nekom k živi daleč stran od mene.Najlepši je občutek da maš nekoga k loh pride k teb pa te potolaži kadar to rabš,jst sm pa to zdej u slabem letu doživela sam dvakrat in res ni prijetno.Ampak še vedno bolš to kot pa nč
- speedyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
tut mene je doletela zveza na daljavo , no slabih 100km narazn... pa, zaenkrat gre. skup sma dva mesca. sam med tednom je res tezko, kr me vcasih ful prime in ga neznansko pogresam. je pa zato (kot vas pravi vecina) vikend boljsi sam trenutno je mal na bedaa, kr mam js se ful za ucit, pa on tut men noce bit u napoto, kao to on pravi..se pa zato vidma enkrt na tedn, da mam js mir drgac pa se skoz slisma in sma zmeraj na liniji...
res je tut, da me je marsiktera prjatlca cudn pogledla, sam kaj, ce ga mam rada... in se mi zdi, da daljava lahk nardi se bolj trdno vezo, kot pa tist, ce sedita vsak dan en pr drugemu...no, cist odvisno...pa ne mislt, da se sam zveze na daljavo koncajo hitr, se tut une, k so blizu
u glavnem..oba se trudima, da bi bla srecna
res je tut, da me je marsiktera prjatlca cudn pogledla, sam kaj, ce ga mam rada... in se mi zdi, da daljava lahk nardi se bolj trdno vezo, kot pa tist, ce sedita vsak dan en pr drugemu...no, cist odvisno...pa ne mislt, da se sam zveze na daljavo koncajo hitr, se tut une, k so blizu
u glavnem..oba se trudima, da bi bla srecna
moy hobi wsakdan
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
Moja zveza na daljavo se je končala učeri...Ne vem če je to samo zarad daljave ampak sigurno tud zarad tega.U to se ne mislim več spuščat ker je preveč trpljenja in usega.Sicer pa odvisn kakšn človk si pa kako to prenašaš.Usi k ste u taki zvezi držim pesti da vm bo ratal,men na žalost ni
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js sem pa v zvezi na daljavo že 4 leta zelo srečna! in tut js mislim da če je ljubezen prava,tut to daljavo premaga!res da je mal boleče,kadar nista en cajt skupi,sam je pa pol tolk lepš ko prideta skp.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men se zdi, da je tole vse skup dobilo izgled tekmovanja, ali so boljše ene ali druge veze oz. kateri se mamo rajši.
Jaz bi rekla mogoče tako... Da se veze na daljavo res ne obnesejo prav pogosto, ampak tiste, ki pa se, pa pol preživijo tut kaj drugega.
Medtem, ko je pa pri ostalih vezah tako, da se veliko prevečkrat (za moje pojme) zgodi, da na koncu človeka ostaneta skupaj samo iz navade. Seveda pa so tiste prave veze oboje enako vredne, a ne?
Jaz bi rekla mogoče tako... Da se veze na daljavo res ne obnesejo prav pogosto, ampak tiste, ki pa se, pa pol preživijo tut kaj drugega.
Medtem, ko je pa pri ostalih vezah tako, da se veliko prevečkrat (za moje pojme) zgodi, da na koncu človeka ostaneta skupaj samo iz navade. Seveda pa so tiste prave veze oboje enako vredne, a ne?
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:*PrInCeSsKa* napisal/-a:Moja zveza na daljavo se je končala učeri...Ne vem če je to samo zarad daljave ampak sigurno tud zarad tega.U to se ne mislim več spuščat ker je preveč trpljenja in usega.Sicer pa odvisn kakšn človk si pa kako to prenašaš.Usi k ste u taki zvezi držim pesti da vm bo ratal,men na žalost ni
sei ko boš dobila enga mal bližje boš vidla da je tko ful lepš!
Ja sej vem .Sej drugač sva se tok ful dost vidla pa use sam zadne čase ni šlo ker skos sam dela.In sm učer zvedla da bo od zdj naprej še ob nedeljah cele dneve delu in da gre pol kmal še u tujino..tist bi blo pa res preveč.Mogoče bi se še dal rešt sam k so pa še druge stvari umes pa žal ne.Bomo že prežvel,upam
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
joj joj *PrInCeSska* sj nevem kaj naj recm...mi je zou da se je tko koncal k si bla ena mojih najvecjih zagovornic joke sam res se ne vrnt k bivsmu ker ne obstaja razlog za neki tako groznega kot je nasilje v kaksrnikoli obliki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]