Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 31. Maj. 2006 10:01

~NIA~ napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:Sva pa mela v začetku maja 4 obletnico zveze. :hearts:

em.. in kokat sta se vidla v tem času.. sam tko informativno me zanima? alpa povprečno kolkrt se vidta..
pa še to.. kako lohk zdržiš (čeprov veš kaj čut do tebe in da je zvest pa to..) ampak da ga ni ob tep.. kaj počneš čez vikend, kdr ti je doukcajt, ko si žalostna? mislem sej loh da gre, teh iskušn nimam, sam zanima me.. je pa res.. če se masta ful rada pol se bo obnesl ;)

No ja, je iz Hrvaške, pa je tak srček, da se vsak vikend en dan pripelje do mene vsaj za par urc, drugač se pa kje sred poti dobiva za par urc. Je pa drugač iz bližine Poreča. Tok da gre. Ni to tista veza, kjer bi se vidla vsak mesec 1x al pa še to ne. :wink:
Drugač pa... H sreč nisem dostkrat žalostna, takrat ga res pogrešam... :?
Sem pa drugač bolj samosvoja oseba in niti ne rabim veliko družbe, niti je ne iščem ful... Dolgčas ne bi mogla rečt, da mi je kdaj, tut če v luft gledam in razmišljam o tem, kako je zanimiva tista čebela na rožci. :D
Jah kaj čmo, sej pravim, da moraš bit taprav tip človeka, drugač ziher ne zdržiš. :wink:

Tiste zveze na daljavo, kjer ga vidiš parkrat na leto... Mora bit pa po moje zelo veliko kontakta po telefonu oz. netu, pa še velik velik težje je verjetno. :/
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 31. Maj. 2006 10:29

Zdej sm se neki spomnla:
mam sodelavca k je meu bejbo iz Nemčije. On je šou enkrat slučajno tja na počitnice in sta se z Nadjo spoznala. Njena starša sta ločena..ona živi pri materi,oče je pa Slovenec zato zna ona tudi slovensko ker je že bila pri nas. In sta začela neki mutit sam je on itq mislu da se ne bosta ne vidla ne slišala več ker je kao prevelika razdalja. Sam sta se pol začela dopisovat prek msn-ja pa slišala sta se prek telefona. Pa ene parkrat je ona prišla k očetu v Slovenijo. In sta začela resno hodt. Videvala sta se pa tko...like med počitnicami pa kkšn vikend če ji je ratal pridt k nam. Tko sta furala ene pol leta. Septembra pa se je ona odločila za študij v Ljubljani in se je preselila k nam in sta zdej še vedno skp. Tko da vse se da če se hoče. Je pa res da se mata ful rada in se bosta baje tud poročila. Tko da očitno jima je ratal tud zarad tega. K jst ne vem če bi lohk furala zvezo na tako razdaljo. vsaka jima čast res!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _kocka_ » 31. Maj. 2006 10:45

Js se nism mela (resne) veze na daljavo, tko da nimam svojih lastnih izkušenj...

Sem bla pa blizu naslednji situaciji... Moja cimra je imela fanta iz Berlina (skupaj sta bila kake 4 leta)... Ona je bla fuuul posesivna in ljubosumna in mu je res non stop konkretno morila in ga izsiljevala z jokom ipd. Tip jo je mel očitno zelo rad in je to prenašal. Vidla sta se na mesec ali dva, mailala in telefonirala sta si skoraj vsak dan.
Potem se je ona preselila h njemu, skupaj sta živela 4 mesece (menda v čisti agoniji), končala vezo in se je ona preselila nazaj v Slovenijo.

Tko da js mislm tkole... Za vezo na daljavo morta bit res dva potrpežljiva in razumna človeka. Mora bit totalno zaupanje, ga je pa težko zgradit, če se vidiš enkrat na mesec ali več.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 31. Maj. 2006 12:19

se strinjam z vami sam drgac je to ce si posls 2sms na dan al pa ce si 24UR na dan na netu z njim. tko da...nevem kako bi loh kdo koga prevaru sploh mu pa ful zaupam in tut on men. to da sm pa zalostna vsak dan je pa res sam je vredn vsega tega trpljenja ker sem prepricana da bova enkrat skp za vedno
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 31. Maj. 2006 18:34

Zvezo na daljavo se da furat tud, če se ne slišta vsak dan pa vidta vsak mesec. Jst sm z mojim na daljavo 1 leto in pol in v zadnjega pol leta sva se videla samo enkrat za 12 dni, ker je službeno na Bližnjem Vzhodu in bo še pol leta. Slišiva se pa po telefonu in MSN-ju 1x na teden, drugače si pa piševa emaile med tednom (recimo 3x na teden), ker drugače pač ne gre. Pa nama gre čist v redu. Res, da je ful težko obema, ampak, ker se mava rada, bova tega pol leta pač še potrpela, potem se pa jst itak kmal selim k njemu.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 31. Maj. 2006 18:47

Jst pa moj živiva približno 100km narazen in to ni nikol predstavljal nobenga problema.Sploh prvih 7 mescev k sva bla res skos skup,tud usako noč če se je le dal.Pol je pa pršlo obdobje k je mogu on več delat in sva bla sam med vikendi skup pa je blo res ful težko,jst sm komi zdržala da nism obupala pa pustila vsega skup.Zdej se vidva kadar ma čas in ne dela,sam jst ob tem res ful trpim.Če je use uredu pol komot počakam cel tedn predn ga spet vidim,ker rajš njega čakam en mesec k da sm pa s kr enim do katerga mi ni.Zadne čase mam pa jst tako težavno obdobje k mi gre use narobe in bi dala use da bi bil loh ob men pa se vedno use zadni trenutek podre ker more delat.
Hotla sm sam povedat da tisti k mate res pravo vezo na daljavo pa se ful mal vidte ste dobri da zdržite ker men je že zdej k sploh ni take razdalje tok hudo.Je pa res da se splača čakat ne glede na vse,ker je pol tok lepš :)
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 31. Maj. 2006 19:01

mene je npr moja sestricna vprasala kako zmorm pa ce se sploh splaca in pol jo js tko vprasam ce je s svojim tipom k sta skp 2let in se vsak dan vidita srecna in prav da ne. :eek: HALOOO itak da mam pol raj enga k se vidva 1krat na mesc kokr pa da sm v taki zvezi, kar pa nazalost ni retkost, priznejte
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 31. Maj. 2006 20:13

bella_ napisal/-a:mene je npr moja sestricna vprasala kako zmorm pa ce se sploh splaca in pol jo js tko vprasam ce je s svojim tipom k sta skp 2let in se vsak dan vidita srecna in prav da ne. :eek: HALOOO itak da mam pol raj enga k se vidva 1krat na mesc kokr pa da sm v taki zvezi, kar pa nazalost ni retkost, priznejte

Ja se strinjam!Moja frendica ma tud tipa pa se čist usak dan vidta sam nikol nista sama,on jo sam sabo vleče k gre s frendi na pijačo,nikol se ne ukvarja kej preveč z njo in sta bl kot frenda...in učasih si želim da bi bla na njenem mestu,da bi svojga usak dan vidla...pol pa k pomislim kako se mava midva supr k sva skupi pa tud če sam en dan u tednu in takrt res vidm da se splača :)
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: na sončni strani alp

Neprebrana objavaNapisal/-a nora_ovca » 31. Maj. 2006 20:16

- ekj pr ns se glih neka romanca plete med enim kolegom pa nemko, pa bomo vidl kako se bo obneslo, js pravm da je use možno če je lubezn dost močna
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
sophonax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2006
Kraj: liubliana

Neprebrana objavaNapisal/-a sophonax » 01. Jun. 2006 16:37

js se strinjam s tabo. ubistvu se morem strinjat glede na to da sm v podobni situaciji od teh počitnc naprei. :D hm... najtežji so trenutki, ko te kr neki prime, in pomislš kok je pa to zdei nemogoče, in oh in sploh, da ti tega ne zmoreš... sam pol te mine. sije sonček, greš na sprehod, opazuješ mal okolico, se preluftaš in skuliraš.
men to pomaga.
vem da me skos minejo une nadležne misli, in si rečm da bo še use kool, ker mora bit, ker ga mam rada miljon in ga ne dam iz rok. :flower: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Jun. 2006 17:41

.....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 01. Jun. 2006 19:30

~NIA~ napisal/-a:svaka vam čast.. sploh se ne vidm v vas, al sm tok drgačn karakter sm preprost nebi zdržala!! oib vseh teh tipih pr nas.. bi kr pozabila da mam recimo v nemčiji pa tipa.. res.. nevrjetni ste!! :*

zanimivo...men je pa glih iz cist nasprotnega razloga lazje ker vidm da ni nobenga zate (ja sm zlo zbircna kar se tipov tice)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Jun. 2006 19:31

še dobr da smo si različni.. :)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 02. Jun. 2006 11:11

bella_ napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:svaka vam čast.. sploh se ne vidm v vas, al sm tok drgačn karakter sm preprost nebi zdržala!! oib vseh teh tipih pr nas.. bi kr pozabila da mam recimo v nemčiji pa tipa.. res.. nevrjetni ste!! :*

zanimivo...men je pa glih iz cist nasprotnega razloga lazje ker vidm da ni nobenga zate (ja sm zlo zbircna kar se tipov tice)

Me 2. :D
Sploh glede karakterja me tok hitro odbije, da mi je čist vseen, kakšen lepotec je. :wink:
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 03. Jun. 2006 14:11

NO, jaz sem pa do vceraj se imale vezo na daljavo ( ? ) sicer v Sloveniji, ampak oba studirava drugje, tudi domaca kraja sta oddaljena. Sem vedno govorila, da se da, da no way, da bi taka malenkost loh sparvla narazen dva, ki se imata rada. No pa naju je :( Ker mi je blo dovolj samo tistih vikendov.... Samo ok, pri nama je bil dodaten problem se denar, ker se ga nimas ,ti tudi tistih zastojnskih idej zmanjka. No kakorkoli... od zdaj naprej pazim, da ne bo predelec. Ali pa ce grem studirat v Lj in sem z njim ... hm :oops: No kakorkol, svaka vam cast, tisitm ki vam gre in naj vam gre se naprej. dont give up ;) ! aaaaaargh ...
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov