Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Maj. 2006 17:24

........
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 29. Maj. 2006 17:46

zato pa moraš bit karakter...in imeti glavo in srce na pravem mestu..pa vse gre....julija bo 4 leta..čeprav je zdaj ko živi v mb in se vozi 400 km na dan veliko lažje...pa tudi nisva vsak dan skupaj...ampak gre..vedno bolje... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Maj. 2006 17:47

sm vesela za vaju..
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 29. Maj. 2006 17:54

js se strinjam z nio da taka zveza ne more funkcionirat v nedogled...enkrat se pac more nekdo preselit. glede varanja pa - js prevaram lahko tuopa tud ce je iz istga mesta kt js in sm tud ga (vem ful sm svina sam pac-offtopic) za tegale deckota mojga iz druge drzave si pa niti predstavlat ne morm da bi ga prevarala. mors bit pac prav clovk za tako zvezo
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Maj. 2006 19:54

----------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 29. Maj. 2006 20:33

usoda..ja ja ja...to je to usojena sva si :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Maj. 2006 20:37

jst sm iz Ljubljane, mela sm pa tipa iz nove gorice. Neki časa je trajala sam pol sva pa raj prekinla ker sva se lahko ful malkrat vidla in sva se oba preveč pogrešala..in se pol ful stvari nabirajo...tko da sva se pol raj odločla da nehava pa bo za oba bolš!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Maj. 2006 20:42

---------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 30. Maj. 2006 5:55

~NIA~ napisal/-a:ja no.. sam more bit res 'usoda' da se srečata 2 z takim karakterjem da bosta zvezo obdržala s tko oddaljenih koncev..

Usoda ne vem, morata bit pa oba res fino zaljubljena, pravi karakter (da to zdržita) in res ful kompatibilna. A si še kej več želiš? Rajš počakam njega 5 let, kot pa najdem enga, ki ga nimam tok rada in nisva tok kompatibilna. :D
Da me je kdaj prevaral, si ne morem niti zamišljat, ker vem, kakšna so njegova čustva... Sva pa mela v začetku maja 4 obletnico zveze. :hearts:
Itak se je pa treba 1x preselt, sej tako je pa pri vsaki zvezi. V nedogled ne gre, se mora razvijat. :wink:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 30. Maj. 2006 5:57

Applebitecc napisal/-a:V nedogled ne gre, se mora razvijat. :wink:

True :zustimm:
Itak pa je vse v glavi ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 30. Maj. 2006 12:11

Rajš počakam njega 5 let, kot pa najdem enga, ki ga nimam tok rada in nisva tok kompatibilna.

:zustimm: se strinjam
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Maj. 2006 14:27

----------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Maj. 2006 14:42

Bom še jaz tole mal pokomentirala, saj sva tudi midva z bivšim dolga leta imela vezo na daljavo - zadnja dva letnika srednje šole in cel faks, v bistvu, pa sej niti nisva bila tolk narazen - 60km, ampak pač dost, da se nisva mogla vsak dan videvat in bit skupaj.

Ne vem, enostavno sem bila čez teden zaposlena s šolo, ampak sva pa bila skupaj cel vikend, al on pri meni doma ali obratno, med počitnicami isto.
Pa pol, ko je imel svoj avto, me je velikokrat tko presenertu in me pršu počakat po šoli, bil popoldne pr men in se zvečer odpeljal nazaj.. :)

Čez teden pa pač komaj čakaš, da se spet vidiš in je zato naslednjič spet toliko lepše. :razz:
Jaz se nisem s tem obremenjavala, da ga ni bilo vsak dan ob meni, ker sva pa recimo vikende potem dobesedno živela eden pri drugem.
Potem, z leti, so ti vikendi postajali vse daljši - od četrtka do ponedeljka, itd...

Odvisno, kako si navajen, kaj ti več pomeni.
Jaz prej tud nisem imela nobenga tipatko, da bi stalno skupaj visela in mi pač ta veza ni bila nekak slabša od kake druge, ampak sem jo sprejela tako, kot je bila. :)
In zato, če nisva bila doma iz istega kraja, nisem nič bolj dvomila vanj ali karkoli podobnega.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 30. Maj. 2006 17:15

~NIA~ napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:Sva pa mela v začetku maja 4 obletnico zveze. :hearts:

em.. in kokat sta se vidla v tem času.. sam tko informativno me zanima? alpa povprečno kolkrt se vidta..
pa še to.. kako lohk zdržiš (čeprov veš kaj čut do tebe in da je zvest pa to..) ampak da ga ni ob tep.. kaj počneš čez vikend, kdr ti je doukcajt, ko si žalostna? mislem sej loh da gre, teh iskušn nimam, sam zanima me.. je pa res.. če se masta ful rada pol se bo obnesl ;)

Applebitecc, ~NIA~: če ne zamerita, bom tudi jaz odgovorila na vprašanje. :)

Midva sva narazen samo 100km in se vidiva skoraj vsak vikend. Med tednom sva vsak zase, čez vikend skupaj.
Včasih se ne vidiva dva tedna, včasih več (največ mesec dni) včasih sva cel mesec skupaj (sem absolventka in si lahko privoščim da grem za cel mesec k njemu)
Kako zdržim, kaj počnem?
Sej ne rabim moškega, da se mam fino! :P
Grem s kolegicami ven, počnem kaj za fax. Nikdar se ne dolgočasim. Če ga res preveč pogrešam, se odpeljem k njemu. Ga malo presenetim.
Meni svoboda veliko pomeni: želim, da jo doživi tudi on. Zato se večkrat odločiva, da se čez vikend ne vidiva: on je lahko več s svojimi kolegi, lahko več postori doma - tako tudi jaz.
Mislim, da nama zato nič ne manjka. Je zato čas ki ga preživiva skupaj kvalitetnejši. ;)
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Maj. 2006 19:09

--------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]