Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sporty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
sama sem trenutno v podobni situacijji, le, da pri meni ni definirano kaj to je, romanca, zveza, zabava, poznanstvo ali kaj drugega... na zalost pa se mi vedno bolj dozdeva, da se vse skupaj ne bo izslo,... sploh nevem kaj naj storim, saj sem sama se vedno vsa zmesana... ima kdo kaksen nasvet?
lep pozdravcek vsem
lep pozdravcek vsem
- pikica20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2006
- Kraj: novo mesto
js bi tko rekla...sicer je v veliki meri odvisn od človeka,kako mu to odgovarja, pa skušnjave in podobno...js na primer vem, da ne bi zdržala in se zato raje na zapletam v take.
ampak v večini primerov mislim da ne uspe. kok pogosto se pa kej videvata?
ampak v večini primerov mislim da ne uspe. kok pogosto se pa kej videvata?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
sporty napisal/-a:sama sem trenutno v podobni situacijji, le, da pri meni ni definirano kaj to je, romanca, zveza, zabava, poznanstvo ali kaj drugega... na zalost pa se mi vedno bolj dozdeva, da se vse skupaj ne bo izslo,... sploh nevem kaj naj storim, saj sem sama se vedno vsa zmesana... ima kdo kaksen nasvet?
Očitno sploh ne veš točno, kaj si tip želi. Ne vem, mogoče bi blo najbolš, da ga kar direkt vprašaš. kaj pričakuje od vajine veze.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ok, my turn mam zvezo na daljavo ze 8 mescou in sm fuuuuuuuuul happy sploh si ne morm predstavlat kako bi loh zivela brez njega. Tip zvi 700km stran. js tut mislm da je to odvisn od cloveka...midva sva ceu dan (tut po 12ur skp na netu) in ne utihneva niti za sekundo pa nism nevem kaksna cveka sam pac tip je ful zanimiv. vem da je on pravi in u tej zvezi sm najsrecnejsi clovek na tem svetu, usaj men se tko zdi, njemu pa tut (sigurna sm v to). mela sm ze dost tipov k so bli 5minut stran od mene pa se z njim ne morjo primerjat. vidva se na 2mesca sam pac...drgac ne gre ceprou pa trpiva k nevem kaj...usak tednzihr ene 2krat zajokam ker ga tok pogresam pomoje za ljubezen NI MEJA vazn je sam to ce ti hocs bit z osebo pa ce ta oseba zvi na marsu al pa 3metre stran od tebe. uh kva sm se raspisala
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
trapa napisal/-a:Torej, punce ki ste dale (bolj ali manj uspešno) skozi vezo na daljavo....
povejte mi iz izkušejnj: ko se zadeve bolj zresnijo: kdo pri komu preživi več časa, kdo se preseli h komu?
Jaz sem bila ponavadi več vikendov pri bivšem, ker je že njegov kraj sam po sebi bolj zanimiv in ponuja več možnosti za zabijanje časa, hehe..pa nekak sem se jaz bolj zaštekala z njegovo družbo kot on z mojo.
Tko, za dalj časa sem bila več jaz pri njemu,
njemu pa recimo ni bil problem tko med tednom pršibat k men alpa me hodit iskat in vozit domov.
Pr nas doma je bil bolj dolgčas, no.
Ko sva pa skupaj začela živet, sva se pa preselila v en kraj, ki je med najinima domačima krajema. Tko, da nisva živela ne v bližini mojega ne njegovega doma.
Takrat sva pol največkrat šla čez vikend vsak mal na svoj dom pogledat, včasih pa tud oba skupaj enkrat tja, drugič tja.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ni ksnga pravila kdo se h komu preseli...npr zenska k tipu. normalno je da se bo preseliu tist k nima sluzbe,... pa tja kjer je leps. v mojm primeru js ne bom sla u nerazbito drzavo v kateri je on ker bi bla obsojena na propad oba. pa tut v sloveniji ne nacrtujeva ostt tko da bova vidla kam naju bo pot ponesla
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz ne bi posploševala. Pri nama bom šla verjetno tut jaz h njemu, tak je trenutni plan:
-ker bo gradil hišo
-ker je doma blizu morja
-ker ima službo, jaz pa bom ravno na prehodu iz faksa v službo
Samo ni pa nujno, da bova tam ostala. Vsaj moj je tak, da pušča vse možnosti odprte in lahko na koncu še kje pri men doma pristaneva, če bo tako najbolš delovalo.
-ker bo gradil hišo
-ker je doma blizu morja
-ker ima službo, jaz pa bom ravno na prehodu iz faksa v službo
Samo ni pa nujno, da bova tam ostala. Vsaj moj je tak, da pušča vse možnosti odprte in lahko na koncu še kje pri men doma pristaneva, če bo tako najbolš delovalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]