Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 13. Feb. 2006 1:49

V mojem primeru se ni izšlo, ker če nimam partnerja blizu me slej ali prej vse mine.
Je pa možno če je dovolj ljubezni.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 13. Feb. 2006 1:58

Ne ni to good, če je prevelika razdalja (No Way!) :D Npr več kot 50 al 100 km :D Moje mnenje je pač takšno, vsaj za kaj bolj resnega moreta bit skupaj :wink:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 13. Feb. 2006 9:19

*pupika* napisal/-a:Js pravim tk... more bit volja, ljubezen in ZAUPANJE (z obeh strani), pa se da vse, če se le hoče... tako da... js mam upanje in zaupanje, da se mi bo posrečlo in da bova preživela tudi to... konec koncev se mi zdi, da se veza na tak način tudi krepi....

Tako je in nič drugače :) volja mora bit in v takih vezah je razmišljanje v stilu "zakaj ne moreva biti več časa skupaj" popolnoma odveč, ker se je pač potrebno navaditi na tak način življenja, kot si ga lahko po najboljših močeh uredita.
Če pa te to obremenjuje i si vsa nesrečna, če ga nimaš vsak dan ob sebi, potem zate veza na daljavo res ni najboljša varianta.
petra1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Vipava

Neprebrana objavaNapisal/-a petra1 » 15. Feb. 2006 10:22

Ojla! Glede tega da ostajaš doma če ga ni se mi zdi brezzveze. Midva senva prej videla tudi po cel mesec a to še ni pomenilo da sem bila skozi doma. Saj imaš prijateljice. Tudi z njimi lahko uživaš. Jas sedaj včasih prav pogrešam ko nimam kakšen vikend zase da bi lahko šla sama s prijateljicami ven. Saj ni samo to problem problem je v tem na sem čez teden na fakwsu med vikendom pa sva vedno skupaj zunaj.

Ne obupa, ni vedno vse tako črno če da malo več časa ne vidiš. Včasih je to še boje vsaj veš kako zelo ga imaš rada.

Baj baj :)
petra1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Vipava

Neprebrana objavaNapisal/-a petra1 » 15. Feb. 2006 10:23

Prejšne sporočilo je bilo namenjeno Miss Angels
Uporabniški avatar
rit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a rit » 15. Feb. 2006 11:19

Jaz iz LJ, on iz MB ....... eno leto sva tako gurala, zdaj pa že tri leta živim v MB ....... pri nama se je obneslo!

lp
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 17. Feb. 2006 16:03

petra1 napisal/-a:Ojla! Glede tega da ostajaš doma če ga ni se mi zdi brezzveze. Midva senva prej videla tudi po cel mesec a to še ni pomenilo da sem bila skozi doma. Saj imaš prijateljice. Tudi z njimi lahko uživaš. Jas sedaj včasih prav pogrešam ko nimam kakšen vikend zase da bi lahko šla sama s prijateljicami ven. Saj ni samo to problem problem je v tem na sem čez teden na fakwsu med vikendom pa sva vedno skupaj zunaj.

Ne obupa, ni vedno vse tako črno če da malo več časa ne vidiš. Včasih je to še boje vsaj veš kako zelo ga imaš rada.

Baj baj :)

Ja sej vem da bi bla loh s prjatlcami zuni sam to tud ne gre k best frendica daleč od mene živi pa sva sam kdaj po pouku skup.Ne vem če bo use to ratal..zdej sva mela obletnco pa se nisva mogla vidt k se mu je avto pokvaru in dons pride pa bova mogoče (čeprov dvomim) cel vikend skupi pol pa spet ceu tedn ne :( to res ni zame tko da mu bom dons to razložila pa bomo vidl kako pa kaj drugač pa hvala za nasvet :oops:
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilika » 19. Feb. 2006 17:44

Midva zdaj ramišljama o tem, kako bo če grem jaz v Lj študirat. Jaz namreč ne verjamem v veze na razdaljo... Tako, d abi veliko raje videla da bi šel z mano... Zdaj sma v veliki debati o tem, če gre z mano ali ne.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Feb. 2006 21:00

Kaj bi pa on delal v Lj s tabo?

Men se pa zdi, da sva se ravno takrat začela z bivšim več videvat, ker sem jaz že ob četrtkih končala s predavanji in sem bila pol včasih lar cel vikend pri njem, do ponedeljka in je blo prov fino.
Tiste tri ali štiri dni v Lj pa že preživiš brez njega..
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 20. Feb. 2006 10:02

*pupika* napisal/-a:Js pravim tk... more bit volja, ljubezen in ZAUPANJE (z obeh strani), pa se da vse, če se le hoče... tako da... js mam upanje in zaupanje, da se mi bo posrečlo in da bova preživela tudi to... konec koncev se mi zdi, da se veza na tak način tudi krepi....
:gut: ti povem iz lastnih izkušenj,da je ravno tako,kot si povedala!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilika » 20. Feb. 2006 11:00

Mimi_M napisal/-a:Kaj bi pa on delal v Lj s tabo?

Men se pa zdi, da sva se ravno takrat začela z bivšim več videvat, ker sem jaz že ob četrtkih končala s predavanji in sem bila pol včasih lar cel vikend pri njem, do ponedeljka in je blo prov fino.
Tiste tri ali štiri dni v Lj pa že preživiš brez njega..

On pa bo delala v LJ. Tak bo zdaj počasi diplomo začel pisat, tak da... Zakaj ne bi šel z mano dol, pa v Lj delal?
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 02. Mar. 2006 12:43

Večina ljudi pravi, ko jih to vprašaš, da se veza na daljavo ne odnese, vendar sem prepričana, da je možna, če nekoga res ljubiš. Vse je možno, sam volja mora biti :)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 02. Mar. 2006 12:50

Seveda je možna... :apfel:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 02. Mar. 2006 13:10

jz vem da ne bi zdržala kr se niti ne morš nekak privadit na človeka ki je oddaljen ful (npr. mb-dunaj), ker si premalo z njim..nevem :) moje mnenje :wink: še huje pa je potem ko se že navadiš nanj (če se) pa ga nimaš ob sebi, pa so taki trenutki ko ga rabiš pa si ga želiš..pa tut potem greš dost kje brez partnerja pa te kam potegne..ni to za mene :) če jz dragega ne vidim 2 al pa 3 dni mi je že veliko :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 02. Mar. 2006 13:46

midva sva dala tri leta zveze na daljavo skozi..sicer se tud sedaj ne vidva dost...ampak je dovolj...če je srce in glava na pravem mestu...potem je vse mogoče...in nama je uspelo... :love:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov