Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
*pupika* :
Sem še ena ki ima vezo na daljavo in sicer kr precej,1300 km (Slovenija-Nizozemska)
Skupaj sva že dve leti in morem rečt da si ne predstavljam več življenja brez njega.Vidiva se tko..čez počitnice..učasih on pride sem,letos grem jas za 3 mesece gor,da se čim bolj naučim jezika,.. drugo leto pa bom začelo gor tudi študirat.
Tko da use se da če se hoče in je dost velika volja res pa je da mora čez čas en spakirat kovčke in it drugače ne gre.
[/quote]
Sem še ena ki ima vezo na daljavo in sicer kr precej,1300 km (Slovenija-Nizozemska)
Skupaj sva že dve leti in morem rečt da si ne predstavljam več življenja brez njega.Vidiva se tko..čez počitnice..učasih on pride sem,letos grem jas za 3 mesece gor,da se čim bolj naučim jezika,.. drugo leto pa bom začelo gor tudi študirat.
Tko da use se da če se hoče in je dost velika volja res pa je da mora čez čas en spakirat kovčke in it drugače ne gre.
[/quote]
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
nikita.. vesela sem, da ti je ratalo.. res bo vrjetno najboljše, da spakirat kovčke in it... ma ja... sem tudi js to razmišljala, ker je iz dneva v dan težje tako....
mah, bomo videli kaj prinese življenje!
ŽELIM TI VELIKO SREČE!!!! in pogumno!
mah, bomo videli kaj prinese življenje!
ŽELIM TI VELIKO SREČE!!!! in pogumno!
My dreams are my reality...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Punce VSO SREČO VAM ŽELIM. Vidim, da je kar nekaj deklet, ki imajo vezo na daljavo. No sama proti nekaterim nevem, če lahko rečem na daljavo Gorenjska - Dolenjska ampak vseeno je daljavo.
Tako, da veliko sreče, ljubezni in zaupanja.
Tako, da veliko sreče, ljubezni in zaupanja.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Tako se govori. No sej prej sm jst tud mela vezo na daljavo in sicer Gorenjska - Štajerska. Se je kr obdržal ampak predolgo sva bla skup (on je mlajši --> hotel vidt kako je še z drugimi ) Ampak mam zdej dolenca tako, da je zdej še bolje
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
po pravic: probala pa ni šlo... je pa res d če se zlo potrudš pa če maš namen vlagat velik časa pa dnarja pa odpovedvanja pa nevemčesa še vse bi lahko šlo... pa tut tipu morš zlo zaupat d ga nau drugje z drugimi sral...
ampak vseeno velik sreče vsm k se spuščate v to
ampak vseeno velik sreče vsm k se spuščate v to
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
- petra1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Vipava
Verjetno je res, da če je tip mlajši zveza na daljavo bolj težko gre. Pri meni je tako da je on osem let startejši. Morda je bolj pri pameti zaradi tega in mu ni le za eno.
Pa srečo vsem v ljubezni naj bo ta na daljavo ali pa ne važno je da se imaste radi.
Pa srečo vsem v ljubezni naj bo ta na daljavo ali pa ne važno je da se imaste radi.
-
Tigi - Cosmopsiho
saska1 napisal/-a:res pohvalno. ene mate ful velko razdaljo med vami pa lubijem. jaz pa se sekiram za ms-mb mam nekaj upanja več.
vso srečo vsem
Eh ti pa nimaš tako daleč Ampak tud to je dost kaj????
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
jaz sem imela eno razmerje na daljavo. trajalo je pol leta,vidla sva se pa vsak mesec po dobr teden.
pol sem se pa jaz čist zalubla v enega fanta tle v LJ, in je vse skupaj propadlo.
morš bit človek za taka razmerja - ne vem no, jaz imam ogromno potrebo po fizičnem kontaktu, pa je to problem pol
pol sem se pa jaz čist zalubla v enega fanta tle v LJ, in je vse skupaj propadlo.
morš bit človek za taka razmerja - ne vem no, jaz imam ogromno potrebo po fizičnem kontaktu, pa je to problem pol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov