Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Če se imata dva res rada bota tudi daljavo dala skozi.
Jaz sem imela fanta iz Celja jaz iz okolice Kranja in sva bla skupej dve leti in pol. Ampak sva bla premlada. Mogla sva se še mal zdivjat (tipova zamisel )
Sedaj imam pa fanta iz Krškega ampak je večinoma v Kranju tako, da je sedaj malo boljše. Zgleda da so mi veze na daljavo usojene.
Jaz sem imela fanta iz Celja jaz iz okolice Kranja in sva bla skupej dve leti in pol. Ampak sva bla premlada. Mogla sva se še mal zdivjat (tipova zamisel )
Sedaj imam pa fanta iz Krškega ampak je večinoma v Kranju tako, da je sedaj malo boljše. Zgleda da so mi veze na daljavo usojene.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
glamBABY napisal/-a:No men pa niso,mah men nobene veze niso usojene.
če je tipu težko enkrat na tedn prepelat okol 80km.. pol
smo si na jasnem kolk mu pomenm
Ej sej bo
No moj je pome pršu iz Krškega v okolico Kranja in me pelu k njemu domov. Je reku da bi me full rad ob sebi in je res pome pršu
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jst sm pa mela prej štajerca pa sploh ni zgledu štajerc ampak taprav gorenc.
pa sama sem gorenka
Ampak taki nas niso vredn Tko, da je bolje zamenjat
pa sama sem gorenka
Ampak taki nas niso vredn Tko, da je bolje zamenjat
- Bax
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
glamBABY napisal/-a:No men pa niso,mah men nobene veze niso usojene.
če je tipu težko enkrat na tedn prepelat okol 80km.. pol
smo si na jasnem kolk mu pomenm
In kolk on pomeni tebi, da mora (je moral) vedno on do tebe hodit???!
Razen, seveda če si pozabila dopisat, da si tudi ti prišla do njega?
-
Tigi - Cosmopsiho
Bax jst sem naprimer skos hodila k njemu on je bil pr men v dveh letih in pol pr men 4x jst pa pr nemu, da ne pomnem.
In kok sm mu pomenila???? Zgleda da bl mal , čeprav je govoru, da kdaj pridm.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Bax napisal/-a:
In kolk on pomeni tebi, da mora (je moral) vedno on do tebe hodit???!
Razen, seveda če si pozabila dopisat, da si tudi ti prišla do njega?
kaj pa če eni nimamo izpita za avto pa prevozne možnosti? on pa žvi v takih zabačenih krajjih tako da tut z vlakom do njega neb mogla pridt
itak ej pa zdej vseen k nisva več skup
- Bax
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hely_3 napisal/-a:Bax jst sem naprimer skos hodila k njemu on je bil pr men v dveh letih in pol pr men 4x jst pa pr nemu, da ne pomnem.
Respect.
Za glamBABY (ker ne znam citirat večih sporočil naenkrat):
No ja, ampak javni prevoz naj bi obstajal ravno s tem namenom, sej bi te on verjetno lahko prišel iskat do železniške postaje. Nima veze, ampak ne vem zakaj je treba potem pljuvat čez človeka, sploh če ni velik gotovine v roki je 80km kar strošek, potem pa konstantno vsak teden tolk in tolk keša gre samo za to... Ampak ok, itak nista več skupaj, mi je pa mimo ko preberem kakšne take variante, kjer so potem tipi kao škrti pa ne vem kaj.
Sej veš, kokr se mogoče sliš čudno, dnar je še zmer dnar...
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Men je bla prej zveza z mojim čist super ker se sploh ni opazl da je na daljavo (samo 100km) ker je prhaju usak dan u lj ker je tuki delu..zdej pa ne dela več u lj ampak tm bliz svojga kraja pa je ratal use bl bed.
Zdej sva skupi cele vikende med tednom pa tud več al manj skos ampak zdej mam spet stike z biušim (on je pa iz kopra) pa je zadne čase dost u lj in sm prou opazla da pogrešam to k bi rabla svojga lubija da bi ga poklicala da pride do mene,k mam slab dan da bi me potolažu...ja sej se da use prek mobitela zrihtat ampak hitr si lahko najdeš koga za tolažbo k je pač bliži pa te razume...Zdej ga pa spreletevajo dvomi zarad biušga ker je skos u lj pa se kdaj pa kdaj vidva in je reku da ga bom pustila k bom vidla da m je biuši skos na voljo in je loh skos ob men...tole na daljavo res ni kej preveč dobr ampak še vedno vrjamem da je lahko 100% uspešno če sta oba za to tko da usm k ste u tem želim velik sreče pa da bo ratal
Zdej sva skupi cele vikende med tednom pa tud več al manj skos ampak zdej mam spet stike z biušim (on je pa iz kopra) pa je zadne čase dost u lj in sm prou opazla da pogrešam to k bi rabla svojga lubija da bi ga poklicala da pride do mene,k mam slab dan da bi me potolažu...ja sej se da use prek mobitela zrihtat ampak hitr si lahko najdeš koga za tolažbo k je pač bliži pa te razume...Zdej ga pa spreletevajo dvomi zarad biušga ker je skos u lj pa se kdaj pa kdaj vidva in je reku da ga bom pustila k bom vidla da m je biuši skos na voljo in je loh skos ob men...tole na daljavo res ni kej preveč dobr ampak še vedno vrjamem da je lahko 100% uspešno če sta oba za to tko da usm k ste u tem želim velik sreče pa da bo ratal
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
včasih tudi sama obupujem in iščem odgovore na vprašanja... vse se je začelo, ko sva bila srednješolca.... najini šoli sta bili "pobrateni", kar pomeni, da smo se srečeli najmanj enkrat letno. slovenija-nemčija.... ja in tako sva se našla. on ja takrat imal dekle in jaz fanta... kdo bi si mislil, da se bo vse nadaljevalo... najin odnos je bil vedno pristnejši in vedno več sva si pomenila. pošiljala sva si pisma, maile, messenger...spoznavala sva se, si zaupala... pa se je nekako dalo vzdržati... SAMA NEVEM KAKO...
čez en mesec grem k njemu, poleti pride dol on... čez eno leto bo tu služil civilno vojsko, nato pa grem jaz za eno leto k njemu, kjer bom varuška(da se naučim jezika in da se še bolje spoznava)... kdo ve, kaj nama življenje prinese.... vem samo to, da so trenutki z njim vredni več, kot moje življenje in vem tudi to, da sedaj vem, kaj morem čutiti do moškega...
čez en mesec grem k njemu, poleti pride dol on... čez eno leto bo tu služil civilno vojsko, nato pa grem jaz za eno leto k njemu, kjer bom varuška(da se naučim jezika in da se še bolje spoznava)... kdo ve, kaj nama življenje prinese.... vem samo to, da so trenutki z njim vredni več, kot moje življenje in vem tudi to, da sedaj vem, kaj morem čutiti do moškega...
My dreams are my reality...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*pupika* napisal/-a:včasih tudi sama obupujem in iščem odgovore na vprašanja... vse se je začelo, ko sva bila srednješolca.... najini šoli sta bili "pobrateni", kar pomeni, da smo se srečeli najmanj enkrat letno. slovenija-nemčija.... ja in tako sva se našla. on ja takrat imal dekle in jaz fanta... kdo bi si mislil, da se bo vse nadaljevalo... najin odnos je bil vedno pristnejši in vedno več sva si pomenila. pošiljala sva si pisma, maile, messenger...spoznavala sva se, si zaupala... pa se je nekako dalo vzdržati... SAMA NEVEM KAKO...
zelim vama obilo lepih skupnih trenutkov!
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Govorim iz lastnih izkušenj.
Da se, seveda se da. Potrebno je le ogroooomno zaupanja in veliko komuniciranja. Nekaj časa. Potem pa, če je to res zveza na daljavo (pri meni 1400km) mora eden spakirat kufrčke in odromat k drugemu. Drugače ne gre.
Da se, seveda se da. Potrebno je le ogroooomno zaupanja in veliko komuniciranja. Nekaj časa. Potem pa, če je to res zveza na daljavo (pri meni 1400km) mora eden spakirat kufrčke in odromat k drugemu. Drugače ne gre.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
- petra1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Vipava
Še del moje zgodbe. S fantom sva skupi skoraj pet let od tega sva imela štiri leta zvezo na daljavo. On iz Novega mesta jaz iz primorske. Videla sva se vsak drug vikend saj je imel tak ritem dela, le za moje počitnice in njegov dopust sva bila resnično nonstop skupaj. Sedaj študiram v NM in živim pri njemu. Seveda je sedaj vse drugače a tista 4 leta je bilo bistvenega pomena da sva si zaupala in nisva obupala. Saj sedaj toliko bolj uživava.
Je pa res, da je težko imeti zvezo na daljavo. Več je kreganja in nikoli ne veš kaj se res dogaja pri njemu.
Nama kar uspeva tako, da definitivno verjamem v zvezo na dajlavo .
Je pa res, da je težko imeti zvezo na daljavo. Več je kreganja in nikoli ne veš kaj se res dogaja pri njemu.
Nama kar uspeva tako, da definitivno verjamem v zvezo na dajlavo .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]