Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Jan. 2006 13:39

midva sva ene 23km narazen pa se vidva 1x-2x na teden, tko da mam v bistvu skor zvezo na daljavo :wink:

vcasih je ful bedno, k ga ful pogresam, po drugi stvari sm pa vesela, k se se skoz ful veseliva k se vidva :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 21. Jan. 2006 13:45

Zvoncica napisal/-a:midva sva ene 23km narazen pa se vidva 1x-2x na teden, tko da mam v bistvu skor zvezo na daljavo :wink:

vcasih je ful bedno, k ga ful pogresam, po drugi stvari sm pa vesela, k se se skoz ful veseliva k se vidva :)

Oh to pa ja ni veza na daljavo :P ... midva sva tut tok narazen doma, 10 minut z avtom in če imava čas teh 20 km sploh ni problem - se lah tut po večkrat na dan vidva...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Jan. 2006 14:07

pr nama je relacija lj-kr... pride ene pol ure. po avtocesti se ne voziva k je ful draga cestnina. drugac je pa bl problem cas... k oba delava med tednom, vcasih dela on popoldne, tko da sva bl med vikendi skupi. glih dons pride k men, juhu :razz:
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 21. Jan. 2006 17:56

Možno je imeti zvezo na daljavo, vendar jo je zelo težko obdržati. :runningdog:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 21. Jan. 2006 22:34

Če bi res spoznala tapravega, bi se tut na konc sveta preselila zarad njega, sm pač taka, da veliko tvegam..še nikoli nisem imela zveze na daljavo, mogoče zato ker sem pač vedela, da meni ne bi ratalo, kot je sofia rekla, jst rabim nekoga da je tukaj z mano...
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 21. Jan. 2006 22:59

Sam zakaj bi se ti zarad njega? Zakaj se ne bi on zarad tebe?
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 21. Jan. 2006 23:04

Uh dobro vprašanje...kaj pa vem, brez razloga tko al tko se hočm preselit iz Slovenije :)
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 22. Jan. 2006 9:34

Kje pa on živi? :roll:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 22. Jan. 2006 10:03

Men se zdi, da Latte bolj hipotetično govori. :wink:

Drugač pa se bom jaz verjetno preselila h njemu...
On živi samo z mamo, oz. bo zdaj najbrž novo hišo delal in ima službo (jaz bom v kratkem faks zaključevala).
Čeprav bi bla jaz rajš doma, no... Pa sej nič ni še ziher, lahko se še vse obrne. :)
Sam on je itak tak, da bo tko naredu, da bo obema prav, oz. vedno gleda najprej name. :hearts: Tok da me ni strah in vem, da če mi bo res hudo tam in mu povem, bo naredu tako, da bo prav za oba. Pa sej se že skos tako muči, ko se vozi vsak teden iz Hrvaške, da me vidi, da se res lahko tut jaz čemu odpovem in potrudim za njega. :wink:
Zato mi je tut pol lažje... :wink:
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 22. Jan. 2006 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 22. Jan. 2006 10:07

Applebitecc napisal/-a:Men se zdi, da Latte bolj hipotetično govori. :wink:

:zustimm: ju ar rajt maj dir :D Govorim hipotetično, drugače imam fanta iz okolice Ljubljane tako da ni neke dileme :D
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 22. Jan. 2006 18:09

Jst sm mela tipa 60km stran. Dokler sva hodila v isti kraj v solo je vse stimal. Ko je on naredu solo (starejsi od mene), se je preselu nazaj domov. Pol sva pa nehala. Tko da zveza na daljavo doesn't work for me. Eno leto mogoce se gre pol je pa konc. Vsaj z mano je blo tko.
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 22. Jan. 2006 18:43

Ne verjamem preveč v to... Raje mam nekoga vedno blizu mene, če ne je preveč trpljenja :(
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 26. Jan. 2006 20:54

Nobenega trpljenja ni, veze na daljavo so lahko uspešne, moja 4,5-letna zveza je bila (končala se je zaradi drugih stvari, ne zaradi daljave ali kakšnega varanja)...samo več prilagajanja in zaupanja je potrebno...videla sva se vsak vikend, včasih še kakšen dan več, vse počitnice, celo poletje sva bila skupaj...na koncu ugotoviš da kaj več bi bila že skoraj težko skupaj, pač faks, delo,.... ti vzame ogromno časa, no nama je tako ustrezalo in vedno ko sva bila skupaj sva se imela noro dobro, samo žal se je končalo (ne bi pa rada pogrevala zadev, tako da o razlogih ne bom govorila, lahko pa zagotovim da ni bila kriva daljava)
brown_baby_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brown_baby_star » 26. Jan. 2006 21:04

Midva z mojim dragim sva tut iz ražličnih krejev in se morva eno uro vozit, da se vidiva. Trnutno oba študirava, tako da je lažje, drugač pa večino vikendov preživim pri njemu. Kilometri po mojem mnenju ni ovira, sploh če gre za pravo ljubezen.
Imam pa prijateljico, ki je po šestih mesecih veze na daljavo ugotovila, da ji je preveč hudo, če en teden/mesec, preživita skupaj in potem kar naenkrat en mesec nič, pa se je preselila k njemu in je srečna kot nikoli prej, trenutno je na obisku v Sloveniji in kar žari od sreče.
Tko, da moj zaključej je tak, če si se pripravljen prilagodit in če partnerju zaupaš potem lahko vsaka zveza uspe, če se le oba dovolj potrudita.
Sledi sanjam...
Sanjči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005
Kraj: dobova

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanjči » 29. Jan. 2006 17:49

čao, mislim, da to sploh ni pomembno kje t.ljubezen živi, če govorim iz svojih izkušenj sem bla 2leti s fantom iz Hrvaške- razdalje 300km, sedaj pa sem že...2leti in pol s svojim sedanjim fantom, ki je sicer iz Slovenije, a ne pretirano blizu (200km od mene- okolicaKKja-ŠK.LOKA)in se mava iz dnev v dan vse raje in sva res srečna:)

SREČNO TEBI IN TVOJI DRAGI:)

sanja
sanchy

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov