Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 24. Sep. 2005 21:17

no, veza na daljavo... recimo kaj za vas to sploh je? medkontinentalne relacije? meddržavne? medkrajevne? hmmm

no, moi je iz lj, jaz 40km stran. vidva se za vikende, ker je on v službi, jaz v šoli... včasih so tud vikendi rizični, ker se imam pač dost za učit :?
pa včasih je še tko da se ne slišva dost, ker je pač urnik tak.

ko takole razmišljam, šele ugotavljam kakšno razkošje je, da imaš nekoga skoz ob sebi. no, ne skoz, ampak da se lahko vidta ko se vama zahoče.. to je kar velik, ane?

tko da... zveze na daljavo... gre, ampak je dostkrat težko. tok lepše, ko sta skup, ampak pretežko ko treba spet narazen :(
....non sholae sed vitae discimus....
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Sep. 2005 6:53

-=beiba=- napisal/-a:no, veza na daljavo... recimo kaj za vas to sploh je? medkontinentalne relacije? meddržavne? medkrajevne? hmmm

Po moje čist odvisno od posameznika. Zame glede na to kakšno vezo mam zdaj to ne bi bla veza na daljavo. Za nekoga, ki ma svojega dragega na drugem kontinentu, pa mojih 200km in sosednja država ne bi bla. :wink:
Men 40 km ni tok velik, ker se vsak dan vozim 40 km na faks v Ljubljano. Komu, ki ni navajen vsak dan tako daleč se vozit oz. nima izpita za avto, pa je to ravno tako daleč kot meni moj tip. :D :wink:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 25. Sep. 2005 10:34

metulcica napisal/-a:js sm pa lih koncala 1let in 8 mesecev dolgo zvezno na daljavo... pa lahko recem ,da je blo sladko, dokler je blo loh.... AMPAK v zvezo je res treba vlagat in sicr more bit trud uložen iz dveh strni ne pa da se smo en trudi.... zarad takih zadev sva mi2 koncala.... pa mi je po en stran zal.... sam sm si pa najdla cukrcka zj v svojem kraju.... sicr je sele zacetek, ampak sm trenutno raj za to zvezo.... se mi ne da it (tip me je prosu ce pridem nazaj, ker sva pred kratkim nehala, pa zj prezivlja neke krize) se enkrat cez vso to psihranje in razne napore...
no sj to si bli najini notranji boji.... am se mi ni skoraj nic prilagajau....
vendar mu se vedno stojim trdno ob strani, slisva se pa vse....
ga mam se kr rada... ampak mam trenutno sebe rajs

tko da punce, za zvezo na daljavo je treba fante mal zdresirat :D

js pa koncala zvezo, k je trajala 1leto 11mesceu 20dni :)
In vse kar si napisala vela tut zame (razn tistga cukrcka v svojem kraju :p)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 25. Sep. 2005 10:37

nebi mela zveze na daljavo kr mam raje mojega fanta na razpolago vedno pa blizu mene da ga lahko vsak dan vidim...preveč bi ga pogrešala če bi bil daleč od mene doma
as if.
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 25. Sep. 2005 10:49

jst jo mam....on je iz mb-ja, pa jst sem iz mb-ja! sam razlika je v tem, da on študira v lj! tko, da se vidiva sam v petek pa soboto! pa učasih celo jaz pridem kdaj v lj, ko imam čas! pa še gre nekak......
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 28. Sep. 2005 20:31

Lisset napisal/-a:jst jo mam....on je iz mb-ja, pa jst sem iz mb-ja! sam razlika je v tem, da on študira v lj! tko, da se vidiva sam v petek pa soboto! pa učasih celo jaz pridem kdaj v lj, ko imam čas! pa še gre nekak......

Vidis, jaz jo bom pa se imela... Sicer sva ze zdej priblizno isto narazen, kot bova ( on je iz Lj, jaz z Radovljice, potem bom pa jaz studirala v Portorozu ).... Ljubezen potrebuje blizino, in ravno sedaj se pogovarjala, kako bova ta rek sesula :wink: Samo ne vem, toliko je v tem, da si ti vsakodnevne fore poves, da ves kje je partner, kaj dela, s cim se ukvarja...sedaj bo pa faks, dobro, saj bo zame isto kot zanj....samo...so novi ljudje, novi zuri in blabla...

naj mi en pove, da danes, ko takoalitako hitimo, ko se itak vse manj videvamo.... pa da je vse v glavi, da ce hoces - zmores...daj naj mi en rece, da to gre :roll: mislim, saj veeeeeem, da bo tezko, samo se tolazim, da sva se tudi zdaj bolj poredko videvala ... Pa konec koncev ni tako dalec. pa rada se mava, eno leto sva ap skupi .. To tudi nekaj pomeni ? ali pac ...
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 29. Sep. 2005 10:25

Ah, veza na daljavo sploh ni konec sveta.
No, je preizkus za zvezo, a ni tako hudo.

Ima nekaj prednosti: ko se z ljubljeno osebo vidiš, se je ne moreš naužiti.
Nikdar vama ni dolgčas.
In obstajajo vsi možni načini komuniciranja... MNS zvečer, SMSji, telefon... saj se včasih sploh ne zavedaš, da si daleč od ljubljene osebe. :P

BTW: furam razmerje na razdaljo že leto dni. Videvava se za vikende, včasih kak dan več, včasih grem k njemu za cel teden, včasih se tudi po 2 tedna ne vidiva... a gre.
Nama je prav lepo. ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Sep. 2005 10:54

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 01. Jan. 2009 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 29. Sep. 2005 16:48

kr.ena napisal/-a:Odvisno, kakšen človek si. Kaj ti je prioriteta. Midva sva že štiri leta na daljavo ( 200km ), pa nama je v redu. Se slišiva vsak dan in vidiva vsaj čez vikend ali pa še več, ker imam jaz bolj free službo. Saj včasih me prime, da bi živela skupaj, ampak potem mi je pa spet super, da imam svoje stanovanje in svoj mir. Imava se pa vedno rajši :)

kaj pa dolgoročno..ko si bosta ustvarla družino..enkrat bosta ogla skupi začet živet..al se bosta s tem pol ukvarjala ?:)
say it right..
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 29. Sep. 2005 20:05

am..ja jz pa moj mava tud nekak zvezo na daljavo sicer je sam 100 km umes sam tud to je dost :) drugač pa sploh ni problema k u lj dela pa se usak dan vozi sm pa tud usaj 4krat na tedn prespim pr njem in ni problemov.Drugač pa mislm da če se oba potrudta pa če je obema do tega da vama komot rata,pa velik sreče ti želim :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Sep. 2005 23:16

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 01. Jan. 2009 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 30. Sep. 2005 6:33

No midva pa mava in moj je že naredu plane za delat hišo. :D
Sam da jaz končam faks pa to, pol bo pa šlo počas... Pa sej se lahko vedno nekdo preseli. Sploh v mojem primeru npr. mi ne bo treba pustit službe ne nič. Samo z enim obdobjem bom končala in začela z drugim. Sam malo težko mi bo zapustit dom... :?
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 06. Okt. 2005 20:22

DA NE BOM ODPIRALA NOVE TEME VAS, KAR TUKAJ PROSIM ZA NASVET!
In sicer stvar je takšna, da je fant danes izvedel, da mora ( namesto čez nekaj mesecev) v sredo v Anglijo za najmanj 3 leta ( prej je bilo rečeno 2) zdaj pa sploh ne vem kako bom to vse skupaj sprejela oz. nikomur od naju se ne sanja kako bo vse skupaj šlo. Navajana sva, da se dosti vidiva in da so vikendi samo najini sedaj pa to ...On gre in vsaj 2 meseca ga ne bo v Slovenijo potem pa 1x na mesec ali pa morda 2x. Služba gor je zelo dobra in zato jo je tudi sprejel ( sveda ga nisem želela ovirati in mu tega nisem nasprotovala ). Men ni jasno kako bom brez njega in ali se še kljub močni ljubezni, ki jo oba čutiva razideva ali jo poskušava naprej negovati. Jaz samo jočem tako mi je hudo pol joče on in to traja že ves dan, čisto sem na tleh in ne vem kaj naj. ALI SE NAJ ZVEZA NADALJUJE ALI JE RAZDALJA PREVELIKA IN JE PAMETNEJE, DA SE KONČA? Čeprav ne želim konca ampak sploh ne vem kako bom brez njega... :cry: :(

PROSIM ZA NASVETE, KER SAMA NE ZNAM VEČ RAZMIŠLJATI!
HVALA!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Okt. 2005 20:40

Joj bogaaaa :bussi:
Ja za kok časa bo pa on prihajal v SLO?
Pomoje bolj, da pustita času čas, ki bo sam pokazal ali nej vztrajata al ne... brezveze zdej kr nehat, če se mata tok rada pa vama je kul sam zato k on gre... sj bo prihajal tut domov vrjetn (?) pa sej tut ti greš lahko k njemu za kak tedn...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 06. Okt. 2005 20:54

Zdej ga ne bo 2 meseca potem pa 1x ali 2x na mesec odviso kako bo lahko prišel dol. Ja o tem, da grem jaz gor sva že tudi govorila ampak zaenkrat sem še na faksu in med študijskimi počitnicami bi bila tako pri njem samo ne vem... Men se že meša pa še šel ni... Strah me je vsega trpim kot že dolgo ne in sploh ne vem... Ne vm nič več moje življenje je naenkrat postalo prava hudičeva jama. :cry:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov