Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

majaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a majaaa » 23. Avg. 2005 21:24

med nama je 60 km poleg tega ma on še tako službo da dela ponavad do petih ampak se potrud da se vidva vsaj enkrat med tednom pa seveda za vikende sva skupi.

vse skupi traja že več k dve leti. res da je blo na začetku teško ampak človek se navadi pa zarad tega tud mal račun od telefona trpi :D
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Uporabniški avatar
shiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva » 24. Avg. 2005 19:56

deluje ze dve leti in imam prijateljico, katere ista veza (torej dk-si) deluje ze vsaj toliko casa....

finta je v tem, da verjames...vanj in vase in v zvezo. jaz mu popolnoma zaupam in on ve, da lahko meni. vsi njegovi prijatelji vsakic ko me vidijo pravijo, da ne more nehat govorit o njem in jaz ne o njem.

1600km...se zdi veliko, ampak v resnici ni. se veliko slisiva (obstaja super software na netu imenovan skype, kjer se lahko pogovarjas zastonj) in hvala bogu za poceni letalske prevoznike...

vem samo, da taksnega fanta nisem se nikoli spoznala in ce govorim od sedaj, danes, vem da je edini s katerim hocem bit.

in seveda - ljubezen. brez nje se ne da nic.
rajsi imam stirinajst dni na dva meseca z njim, kot pa vsak dan z nekom, ki mi gre ze pocasi na zivce (kakrsna je bila veza prej)....

zato - ne obupat...ce je pravi / prava, bos ze vedel...

good luck! :lol:
arigato!
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 25. Avg. 2005 9:44

1600? kar veliko med mojim in mano je okol 400 in laufa...kot sm rekla že 1 leto...skp sva 1 tedn/2mesca in se strinjam, bolš to, kt pa da bi mi že najedu ker bi bla vsak dan skp
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 25. Avg. 2005 9:46

Jest pa ne bi mogla bit v taki vezi, ker tipa potrebujem ob sebi, drugače je vseno če sm samska. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 25. Avg. 2005 9:51

Nikol ne bi... če se bo dal, he, he, se ne bom zaljubila v kšnga tujca... po moje se ful trpi v taki vezi. Jst bi pač dvomla, da mi je zvest, tut če bi mu zaupala... too much. To ni zame.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Avg. 2005 11:55

Pa saj ne veš, ampak veš. :D
Jaz npr. ne znam povedat kako, ampak preprosto čutiš. Sploh pa... Kako pa veste ostale, ki imate tipe bližje, da vam je zvest? Men se ne zdi kakšna blazna razlika, sam da ga ve mogoče lažje pogruntate oz. prej opazite sumljivo dogajanje. Drugač pa ne pomen to, da ti je pa kaj manj ali bolj zvest, če živi daleč. Če ti misli bit nezvest, potem ni važno, kako blizu si. :)
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 25. Avg. 2005 11:57

najprej skor 2 leti 100 km narazen, zdj pa ze dobro leto skupi 24/7 :)
Uporabniški avatar
Diana25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Diana25 » 25. Avg. 2005 17:22

jaz pravim: daleč od oči daleč od srca
ampak naj te "potolažim", brala sem, da strokovnjaki menijo da se zveze na daljavo bolj obnesejo, ker partnerja neprestano mislita en na drugega in na skupne trenutke. da pa je pri parih ki so nenehno skupaj vse rutina, in da zaradi tega razmerje razpade..

torej, če gre .. zakaj pa ne... :gut:
“Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč, da se po padcu vedno pobereš.”
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 26. Avg. 2005 10:18

Men se zdi, da noben od partnerjev ne sme bit preveč ljubosumne sorte ali tak, da rabi dragega stalno zraven sebe. :)

Jaz svojega dragega obožujem še 1000x bolj kot na začetku in ga mam vsak dan rajš. Sem pa tut 1000%, da je pri njemu isto. :D :wink:
Tako da nas ne pomilovat. Men se zdi, da bi mi mogoče moral rajš zavidat. :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 26. Avg. 2005 10:21

Applebitecc napisal/-a: Men se zdi, da bi mi mogoče moral rajš zavidat. :)

Zavidat ravno, ne ... ampak čestitati ... :P :D
Uporabniški avatar
shiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva » 26. Avg. 2005 17:23

jaz se strinjam s puncami, da je ful tezko....vcasih je res tezko zaspat, ce ob tebi ni ljubija in pol moji povstri trpijo, ko jih davim ponoci...

ampak sama vem, da nisem se do nikogar cutila tako ko do njega in dokler se pac ne zgodi kaka katastrofa (za katero upam da se ne bo nikoli) vem, da se hocem borit za to vezo..

in sama vidim stvar tako - rajsi imam eno noro stirinajstdnevno seanso na dva meseca, kot pa dva meseca ko se vidis vsak dan in ne ves vec o cem bi govoril (ne recem, da so VSE zveze take, je bila pa moja prejsnja taka)...

zato: punce, glavo pokonci...ne vem kolikokrat ravno srecas sorodno duso, mogoce veckrat, ampak tale moja dusica bo zaenkrat kar ta prava. :D
arigato!
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 7. 2004
Kraj: malo tuki malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 26. Avg. 2005 17:48

shiva napisal/-a:jaz se strinjam s puncami, da je ful tezko....vcasih je res tezko zaspat, ce ob tebi ni ljubija in pol moji povstri trpijo, ko jih davim ponoci...

ampak sama vem, da nisem se do nikogar cutila tako ko do njega in dokler se pac ne zgodi kaka katastrofa (za katero upam da se ne bo nikoli) vem, da se hocem borit za to vezo..

in sama vidim stvar tako - rajsi imam eno noro stirinajstdnevno seanso na dva meseca, kot pa dva meseca ko se vidis vsak dan in ne ves vec o cem bi govoril (ne recem, da so VSE zveze take, je bila pa moja prejsnja taka)...

zato: punce, glavo pokonci...ne vem kolikokrat ravno srecas sorodno duso, mogoce veckrat, ampak tale moja dusica bo zaenkrat kar ta prava. :D

Lepo povedano. Srečno naprej.
Uporabniški avatar
Ella Giselle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ella Giselle » 26. Avg. 2005 19:40

Ja težko je, to itak. Jz sem imela enoletno vezo z nekom iz Švedske tko da... ne vem, treba je vlagat velik truda in energije v takšno zvezo :?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 29. Avg. 2005 10:19

zmeraj sem govorila, da jaz v zvezi na daljavo ne bi zdržala...potem pa je prišel on...sprva sva mislila, da bo to le avantura...pa se je razvilo nekaj prelepega...on je v postojni, jaz v mb...že več kot tri leta...sicer pride kriza, a je treba stvari s pravo mero zdrave pameti in razuma rešiti..vse se da...kmalu verjetno pride ponovno za stalno v mb...komaj čakam...a če bo potrebno, ga bom čakala še tri leta ali več..če se ima nekdo tako rad in verjame, da je to to...tudi razdalja ni ovira... :love:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Sep. 2005 15:29

Jao..jes pa grem v mb, tak da je do beltinec ena ura vožnje,če bo hudo. Upam,da bom zdržala...samo baje da je pol še slajše ko se ne vidiš tolko. Bomo videli. :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]