Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Malo me je tudi strah, ker sem bila prej v vezi, kjer vsa se videvala čisto vsak dan, mogoče celo preveč, lahko sva šla skupaj na pijačko za pol urce, na sprehod... Tu bo pomoje čist druga zgodba. Po drugi strani pa brez veze delat neke zaključke že zdaj, ko se veza niti še ni začela
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Jah punca,se boš pa pa tokrat navadila na to,da vsak dan pač ne moreta biti skupaj in bosta zato Z VESELJEM izkoristila vikende
Res se ne sekiraj zaradi razdalje.Če ti je res zeloo všeč in meniš,da je to to,bosta malce potrpela,kajti tko kot je že prej ena rekla,kjer je volja je pot. In res je,vse se da,če se hoče!
Res se ne sekiraj zaradi razdalje.Če ti je res zeloo všeč in meniš,da je to to,bosta malce potrpela,kajti tko kot je že prej ena rekla,kjer je volja je pot. In res je,vse se da,če se hoče!
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
Midva z mojim imava tudi toliko kilometrov, s tem da ko sva začela hodit sva že oba imela svoja avta in je bila zadeva veliko lažja. Pa bi tudi brez avtov našla pot skupaj, saj avtobusi, vlaki obstajajo (razen če si res v kakšnih krajih, kjer so res slabe povezave).
Na začetku je bilo še tako, da sva ravno oba začela hodit na fax in sva se precej samo čez vikende videla, mogoče vmes kdaj kakšen dan. Pa je bilo čisto vredu. Sedaj ko sva pa že nekaj let skupaj, pa jaz že praktično pri njemu živim in ti km sploh nimajo več veze (edino do doma imam sedaj nekaj vožnje)
Povem ti pa tako kot ostale, 35 km ni čisto nič, to je samo za nas Slovence veliko, ko smo bolj tak zapečkarski narod
Na začetku je bilo še tako, da sva ravno oba začela hodit na fax in sva se precej samo čez vikende videla, mogoče vmes kdaj kakšen dan. Pa je bilo čisto vredu. Sedaj ko sva pa že nekaj let skupaj, pa jaz že praktično pri njemu živim in ti km sploh nimajo več veze (edino do doma imam sedaj nekaj vožnje)
Povem ti pa tako kot ostale, 35 km ni čisto nič, to je samo za nas Slovence veliko, ko smo bolj tak zapečkarski narod
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Huh, tudi jaz ne razumem jamranja glede tako malega št. kilometrov.Z mojim sva bila narazen okrog 130 km, ampak se mi je pač zdelo normalno, da sem se (preden sem dobila avto) usedla na vlak in pač šla k njemu in obratno da se je on pripeljal do mene.
Tako da to se pa res da urediti-toliko oblik prevoza je, da so takšne skrbi že smešne.
Tako da to se pa res da urediti-toliko oblik prevoza je, da so takšne skrbi že smešne.
The world is as you are.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
To je precej relativna zadeva. Jaz sem imel opravka z eno, ki je od mene oddaljena 35 km, kraj kjer ona živi je nekje bogu za hrbtom, kamor vlak in avtobus ne peljeta, seveda se zadeva ni obnesla, medtem ko pa sem brez težav fural vezo z eno, ki je od mene oddaljena 150 km.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Fantin napisal/-a:To je precej relativna zadeva. Jaz sem imel opravka z eno, ki je od mene oddaljena 35 km, kraj kjer ona živi je nekje bogu za hrbtom, kamor vlak in avtobus ne peljeta, seveda se zadeva ni obnesla, medtem ko pa sem brez težav fural vezo z eno, ki je od mene oddaljena 150 km.
Ja saj,odvisno tudi od človeka do človeka Če si pač po osebnosti prepost in pripravljen na vse,se lahko obnese tudi veza na daljavo.Kilometri zagotovo ne morejo biti problem v vezi
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ponavljam:
Torej rajš reč, da ni volje kot pa da ni možnosti prevoza.
purple_rain napisal/-a:^^vlak, avtobus, kolo, sosed, štop, peš, rolarji..?
Torej rajš reč, da ni volje kot pa da ni možnosti prevoza.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Samo dokazuješ kar si jz mislim.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
Fantin, lahko bi šla peš tistih 35 km, če bi ji bilo dejansko kaj do fanta. Druga stvar bi bila, če bi bil fant 1000 km stran. Ne zna cenit tega kar ima. Nekatere imamo partnerje tudi po 1000 km stran.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Pomoje nisi opazila, da imaš zs.poletje06 napisal/-a:Fantin, lahko bi šla peš tistih 35 km, če bi ji bilo dejansko kaj do fanta. Druga stvar bi bila, če bi bil fant 1000 km stran. Ne zna cenit tega kar ima. Nekatere imamo partnerje tudi po 1000 km stran.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Kot so ti že ostali povedali teh 35 km res ni veliko. Marsikdo vsakodnevno naredi še 2x, 3x... več km, da pride v šolo, službo...
In purple_rain ti je naštela res dobre možnosti oz. prevozna sredstva, ki jih lahko izkoristiš. Jaz mislim, da če se mata res rada, da bosta že našla nek način, da se bosta dobila, če ne gre drugače, se pa vsaj na pol poti peš dobita...
In purple_rain ti je naštela res dobre možnosti oz. prevozna sredstva, ki jih lahko izkoristiš. Jaz mislim, da če se mata res rada, da bosta že našla nek način, da se bosta dobila, če ne gre drugače, se pa vsaj na pol poti peš dobita...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]