Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Snezinka..stop it
-"skor ena ura.."
-"bencin ni zastonj"
-"skor ena ura.."
-"bencin ni zastonj"
It was forever..but it didnt last long..
-
Volcjikamen - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2009
Bencin ni zastonj praviš? Kaj je kaj novega na svetovnem trgu nafte? Se je bencin kaj pocenil. Ker če se ni bo treba parnterja pustiti.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, kaj pa k se 20-25 (in velik jih je, k še več časa porabijo) vozi na delo/v šolo, to je pa OK? Pa je velik manj prijetno opravilo kot se dobit z ljubeznijo..
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez bom pa tko rekla midva z mojim sva narazn okol 35km... in ubist mi je to vsekakor prednost kot slabost! (pred njem sm mela same take k so bli od mene odaljeni max 5km)
recimo full mi je dobr k dejansko na usake 14dni vikend prezviva pr njemu in dejansko mi je to tko kokr da bi sla za vikend na dopust. uno cist zamenas okolje! poleg tega mas popoln mir od svojih tastarih, gres med drugacne ludi drugacne obicaje in drugacne navade. da o okolju k je velik lepsi k LJ sploh da ne govorim. res uno uzivas s svojim dragijem pa se napouns baterije za nasledn tedn.
recimo full mi je dobr k dejansko na usake 14dni vikend prezviva pr njemu in dejansko mi je to tko kokr da bi sla za vikend na dopust. uno cist zamenas okolje! poleg tega mas popoln mir od svojih tastarih, gres med drugacne ludi drugacne obicaje in drugacne navade. da o okolju k je velik lepsi k LJ sploh da ne govorim. res uno uzivas s svojim dragijem pa se napouns baterije za nasledn tedn.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
študent_p napisal/-a:Kdo pa pravi, da sva oba s Primorske.[vanessa] napisal/-a:^^ ja, če sta oba s primorske je itak najboljše, kr je vse relativno blizu.. ok npr. razdalja bovec in koper ne lih, sam se definitivno sliši boljše kot 300 km
ni letelo nate,kr nism vedla za kaj se gre, sm govorila na splošno
to od bencina je res ena velika neumnost, kr nbo noben bankrotiru zaradi tega
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Po mojih izkušnjah se ne obnese. Ni panike ko gre za 1 ali 2 meseca, sam če je pa dlje, je pa ful težko. Še posebi če niste v priliki se slišat vsak dan. Mene je to na konc ubijalo...ker se zaupanje zmanjša, čez čas se zgodi namreč to, da se par med sabo ne more več pogovarjat o osebnih stvareh...oddaljenost (psihična, mentalna, osebna al katera koli že) je vse večja.
Js pravim - out of sight out of mind
Js pravim - out of sight out of mind
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
purple_rain napisal/-a:Hehe, kaj pa k se 20-25 (in velik jih je, k še več časa porabijo) vozi na delo/v šolo, to je pa OK? Pa je velik manj prijetno opravilo kot se dobit z ljubeznijo..
+1.
Jaz in moj sma na razdalji 40+km, pa mi nikoli še ni bilo žal bencina, ki sem ga ponucala, da sem prišla do njega ali časa, ki sem ga peživela v vožnji do tja. Ko me prime da bi šla z njim na kavico (seveda, da ima tudi on čas) pač grem in ne kalkuliram v glavi.
Prazni izgovori, če se vam toži po denarju za bencin (česar jaz ne razumem, saj si raje napolnim tank kot pa da si kupim novo cunjo al pa lahk za nohte al pa grem k frizerju za 50€) in izgubljenem času (u, 1 ura gledanja TV-ja manj na dan, scary... pa ne mi zdaj z delam pa take fore, ker noben nima 24 urnega delavnika).
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
No ko smo ravno pri bencinu...mojemu bivšemu je bilo včasih škoda benicina,pa sva bila na relaciji 5km!
Mah dejansko je tako...meni relacija 45km ne pomeni nič,če je pod to relacijo mišljena Lj,ki je med tednom moj drugi dom.Ne predstavljam pa si,da bi prvo do 4h bila v Lj v šoli,potem pa domov pa v Maribor k tipu?Pač preveč vsega...
Sem pa vesela za vse,ki imat zvezo na daljavo in v njej shajate.SREČNO!
Mah dejansko je tako...meni relacija 45km ne pomeni nič,če je pod to relacijo mišljena Lj,ki je med tednom moj drugi dom.Ne predstavljam pa si,da bi prvo do 4h bila v Lj v šoli,potem pa domov pa v Maribor k tipu?Pač preveč vsega...
Sem pa vesela za vse,ki imat zvezo na daljavo in v njej shajate.SREČNO!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
snezinka* napisal/-a:hm, js sicer z mojim nism tolk narazen (cirka 25 km), kar meni (njemu) z avtom vzame cirka 20 min.
Oooo, jst sm mela po teh definicijah še z usemi veze na daljavo, sej sm do usacga rabla več kt 20 min. In trije so bli iz Ljubljane, lih tko kt jst .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Aloha napisal/-a:snezinka* napisal/-a:hm, js sicer z mojim nism tolk narazen (cirka 25 km), kar meni (njemu) z avtom vzame cirka 20 min.
Oooo, jst sm mela po teh definicijah še z usemi veze na daljavo, sej sm do usacga rabla več kt 20 min. In trije so bli iz Ljubljane, lih tko kt jst .
a sm slučajn rekla, da furam zvezo na daljavo. ne, vem da jo ne in vem, da sva doma precej blizu. in ja, razumm, d ste zgrožene, ker mi je škoda bencina. ampk lejte, ne vzemte tega tko zlo dobesedno. to je pač sam ena stvar na katero gledam. raje sm 2x/tedn z njim po 5 ali več ur, kot pa 5x po 1 uro. pač, sej vem, da mate tut druge dela velik in da vam ni škoda odtrgat tiste ure za fanta, sam kot sm že rekla, raje kot d letam iz enga konca do druzga 5x na tedn, sm 2x na tedn v miru z njim, kot da mislm, kaj morm še use nujno narest. pač, čeprou bi si kdaj želela d bi ga mela več ob seb, mi je to kar imava čist vredu, njemu pa tut. če mi ne bi blo, bi ga že zdavni skenslala. pa ne se zdej obešat na moje besede pa zgražat, ker je čist brez potrebe!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
No, tema je o vezah na daljavo, zato se nekak predvideva, da se sm not oglašajo (predusm) tiste, k tako zvezo majo ... Zato moj komentar .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov