Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 25. Jul. 2005 18:58

Ta tema je že bila, če se ne motim. Drugače pa je v Sloveniji res težko govorit o velikih razdaljah in oddaljenostih. Jaz in moj dragi že od vsega začetka furava zvezo na daljavo (med nama je 700 km) in sva dokaz, da se razmerja na daljavo lahko obnesejo. Kmalu se bova poročila :) Drugače pa je še ena forumašica, ki je v taki zvezi 1 leto, če se ne motim, pa bo mogoče še ona povedala svojo izkušnjo. :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Jul. 2005 19:17

Jaz imam izkušnja,pa so vse slabe! :nixweiss:

Žal...jaz nisem prava oseba za svetovati....

Poznam pa par folka,ki jim gre taka veza...tako da je itak vsak par zgodba zase...in zdaj posploševati,brez veze...

Ti furaj z njim sceno...in čas bo pokazal svoje... :wink: :D
Vso srečo vama želim!

Lep pozdrav! :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 25. Jul. 2005 19:26

hvala vseeeeem:)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Jul. 2005 19:47

C_r_N_a napisal/-a:Kak je na faksu?A se morš res skoz učit? :roll: Zanima me, da vidim kolk cajta boma kej mela da bi jst šla do njega al pa on do mene....

Čist odvisn na ker fax greš, jest študiram na VPŠ pa nemorm rečt, da se pretegnem od študijskih obveznosti...

Z razdaljo je pa tako... čist odvisno kakšen tip človeka si, enim je čist navadno in se pač sprijaznijo in navadijo, da se s partnerjem vidijo le za vikend obstajajo pa tut taki k enga dneva nemorjo preživet brez dragega (men osebno je to dost žalostno :roll: )...
Ampak sej ni panike, itak bosta mela oba obveznosti, sploh pa obstajajo telefoni, internet pa po avtocesti je tut hitr :wink:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 25. Jul. 2005 22:02

to a se zveza na daljavo obnese je pa čist odvisn od vaja, js poznam primere k se jim full dobr obnese...
Uporabniški avatar
Moonlightglow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a Moonlightglow » 25. Jul. 2005 23:29

Pozdravljena!
No, zveze na daljavo so bolj zahtevne in bolj komplicirane, kot ostale, vendar, če se oba potrudita, se obnese.
Jst sem mela že par zvez na daljavo, ene so uspele, druge ne. Ampak dokler se oba trudita, vse gre.
Sama sem študirala ( študiram ) v Portorožu, fanta sem imela iz Maribora. Razadlja je bila tako še večje, kot pri vama in je trajalo... nekaj časa. Zdaj sicer nisva več skupaj, a ne zaradi razdalje, ampak zaradi drugih razlogov ( katerih še sama lih ne razumem ), tako da... le pogumno. Vse se da, če se hoče! :)
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 26. Jul. 2005 0:06

Če se imata rada in si zupata tudi ta "razdalja" ne bi smela biti problem. Sicer pa se itak še vedno lahko vidita med vikendi, počitnicami, ali pa se kako prosto popoldne dobita kje na kavici in si tako privoščita izlet.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 26. Jul. 2005 5:34

če se imata res rada in hočeta ostat skupi in si seveda močno zaupata- pol pomoje bosta že nekako
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 26. Jul. 2005 7:19

Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 26. Jul. 2005 7:29

Se združuje.....
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 26. Jul. 2005 8:12

itak da je težje zvezo ohrant, če je med vam 500km. Ampak jst mislim, da če je dost ljubezni in predvsem zaupanja, lahko tut taka zveza uspe.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 26. Jul. 2005 8:46

Se strinjam z nutello. Zvezo na daljavo je težje ohraniti, če je med vama velika razdalja in se ne moreta dobiti, ko se vama pač zazdi... Vendar sem prepričana, da tudi taka zveza lahko uspe, vse je pač odvisno od vaju in tega, koliko vpliva z drugih strani si dovolita...

Tudi midva z mojim lubijem se med šolskim letom vidiva le za vikende in jih potem pač bolje izkoristiva... Čeprav študira v Mariboru (1 uro vožnje od nas), kar še ni velika razdalja, je pa še en primer.

Če hočeta, vama bo uspelo. :gut:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Jul. 2005 21:53

No jaz imam bratranca, ki je spoznal RUSINJO in sta imela dolgo časa vezo na daljavo in se jima je obnesla sedaj sta pa poročena. :P
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 02. Avg. 2005 17:11

že več kot pol leta naveza MB-KR... malo odrekanja, malo prilagajanja, malo več zaprvaljanja za vlak in avto, ampak na koncu nekaj čudovitih dni vse skupaj odtehta. Za moje pojme se da :) (seveda ob redni uporabi MSNa in webcama... ja sma otroka tehnologije :lol: )
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 23. Avg. 2005 20:06

LJ - Verona, laufa že dobro leto. Sej je ful težko, ampak se mava res rada in sva (zaenkrat) odločena da bo laufalo...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]