Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
jullia_ napisal/-a:Miss September, jst še zdaleč ne pravim, da si nepremišljena in neodgovorna. Ravno o tem sem pisala, da se mi zdi nekako logično, da prej razmišljaš o skupnem življenju, ker si ne predstavljam, da bi v nedogled vzdrževala zvezo z dvema srečanjema na mesec.
In potem te tudi pokonci drži zavest, da bosta kmalu več skupaj. Če je pa vse skupaj nekje v oblakih, ker imata vsak na svojem koncu faks, nočeta stran od družine prijateljev,... potem je pa to taka brezizhodna situacija. Ker v nedogled pa le ne moreš bit na daljavo skupaj.
Oprosti za nejasen stavek. Nisem mislila, da ti tako misliš. Vem, da jih večina tako misli, sploh moji prijatelji in se zato sprašujem, če imajo oni prav ali me ne bi smelo njihovo mnenje ovirati pri mojih odločitvah... Vem, da mi želijo vsi le dobro. Ne vem, js osebno sem pripravljena na vse, če bova prišla kdaj to tega koraka. Mislim, da je skupno življenje edina rešitev, da nadaljujem zvezo (ki sploh ni zveza) in se je zato ne bojim. Drugo pot pa lahko uberem kadarkoli. Zaenkrat je nočem.
Worship me or walk away.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
pjotra napisal/-a:A ste že slišale za rek:
Daleko od oči, daleko od srca.
Pri meni sprobano in dokazano že dvakrat.
no, obstajajo ljudje za katere to drži...pri nekaterih je pa pač drugače =) zame osebno je to brezvezen rek.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ma ja, meni je ta rek tudi kar nekaj. a sedaj, ko je tip za pol leta v tujini in se bova vmes samo 2x po 10 dni videla, je pa najina zveza obsojena na propad?!
enako mislim tudi za ostale, ki se recimo vidijo po parkrat na mesec. zakaj to ne more delovati?!
seveda so pa po mojem tu izvzeti tisti pari, ki imajo tipa res na drugem kontinentu ali bolj oddaljeni državi in cela zveza dejansko poteka samo prek telefona in neta.
enako mislim tudi za ostale, ki se recimo vidijo po parkrat na mesec. zakaj to ne more delovati?!
seveda so pa po mojem tu izvzeti tisti pari, ki imajo tipa res na drugem kontinentu ali bolj oddaljeni državi in cela zveza dejansko poteka samo prek telefona in neta.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
_vampirk'ca napisal/-a:pjotra napisal/-a:A ste že slišale za rek:
Daleko od oči, daleko od srca.
Pri meni sprobano in dokazano že dvakrat.
no, obstajajo ljudje za katere to drži...pri nekaterih je pa pač drugače =) zame osebno je to brezvezen rek.
Zame tudi.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
~NIA~ napisal/-a:jst sm hodila s fantom, 60km narazn sva bla, videvala sva se čez vikende..
in sm skos čakala na tiste vikende, kadar sva se vidla je blo po večini isto.. in sm se ga naveličala po cca. 8ih mescih.
z zdejšnim se pa vidiva vsak dan, skoraj že živiva skpaj, zlo velik sva skupi, vse počneva skupi, zmeri je zame na prvem mestu, pa se ga po letu in 9 mescih še nism naveličala.. stalno ga mam tle, med tednom gre on z mano na kavo, v šoping, po opravkih.. ni da ni
podobno imava midva..in si ne predstavljam, da bi mela zvezo na daljavo..to je men kr neki.. ce pa si z osebo vsak skupaj, je pa to spet druga zgodbica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne se razburjat, ni rekla, da je zdaj vsaka taka - še najmanj pa tvoja - zveza obsojena na propad, samo pač, da velikokrat "deluje" tisti rek... Ni nujno v smislu propada zveze.rammsteingirl napisal/-a:ma ja, meni je ta rek tudi kar nekaj. a sedaj, ko je tip za pol leta v tujini in se bova vmes samo 2x po 10 dni videla, je pa najina zveza obsojena na propad?!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sem že pomirjena
ne, se nisem razburjala, samo nekateri ta rek kdaj preveč resno jemljejo.
ne, se nisem razburjala, samo nekateri ta rek kdaj preveč resno jemljejo.
-
Aimee2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Tudi jaz imam podoben 'problem'. Spoznala sva se na morju, kjer je bilo popolno. Res, zdelo se mi je že takrat, da je on tisto, kar sem vedno iskala - imel vse tiste lastnosti. Ampak pač morja je bilo enkrat konec in zatem se nisva videla en mesec in pol, sva se pa redno slišala skoraj vsak dan. In res, septembra je prišel dvakrat v ljubljano, kjer sva ponovno doživela svojo pravljico in je bilo še lepše, kot sem si predstavljala. Njegovi poljubi, objemi.. Ubistvu ne vem na čem sva sedaj - zdi se, da je pretežko, da bi hodila zaradi razdalje, a vem da vsaj v tem trenutku ne bi mogla do nobenega drugega čutiti to kar čutim do njega. Še vedno se slišiva vsak dan, a vseeno razdalja obstaja. Včasih je tako težko, ker je tako daleč. Ampak vseeno si zato toliko bolj prizadevam in želim, da bi nama uspelo. Ker ko sva skupaj je popolno, v njem sem našla vse kar sem iskala - tisto drugo polovico. (: Tako, da bomo videli kaj nama bo čas prinesel..
Pride pa naslednje leto študirat v Ljubljano, a do takrat je še neskončnost.
-
Aimee2 - Sramežljivka
Tudi jaz imam podoben 'problem'. Spoznala sva se na morju, kjer je bilo popolno. Res, zdelo se mi je že takrat, da je on tisto, kar sem vedno iskala - imel vse tiste lastnosti. Ampak pač morja je bilo enkrat konec in zatem se nisva videla en mesec in pol, sva se pa redno slišala skoraj vsak dan. In res, septembra je prišel dvakrat v ljubljano, kjer sva ponovno doživela svojo pravljico in je bilo še lepše, kot sem si predstavljala. Njegovi poljubi, objemi.. Ubistvu ne vem na čem sva sedaj - zdi se, da je pretežko, da bi hodila zaradi razdalje, a vem da vsaj v tem trenutku ne bi mogla do nobenega drugega čutiti to kar čutim do njega. Še vedno se slišiva vsak dan, a vseeno razdalja obstaja. Včasih je tako težko, ker je tako daleč. Ampak vseeno si zato toliko bolj prizadevam in želim, da bi nama uspelo. Ker ko sva skupaj je popolno, v njem sem našla vse kar sem iskala - tisto drugo polovico. (: Tako, da bomo videli kaj nama bo čas prinesel..
-
Aimee2 - Sramežljivka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov