Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 18. Sep. 2008 12:47

ŽuŽa napisal/-a:^^ Mi2 sva tud ene 90km oddaljena. In ja ko še nism mela izpita za avto je blo dost težko za videvat (najprej pol ure do Lj, pol pa še 1,5ure do njega z vlakom). In to ti uzame kr dost časa, če prišteješ zravn še čakanje na vlak, bus po pol urce al pa včasih še več. In to je bil zame usak teden nov projekt heh :) . No ja včasih se nisva vidla tud po 3 tedne ker so bli možni sam vikendi in sva mela takt druge obveznosti.

Drgač pa ja jst ločm dve vrsti zveze na daljavo: tiste ki so v sloveniji, in tiste ko sta doma iz različnih držav. Oboje je zveza na daljavo, sam ne morš pa glih primerjat, ker če ssta oba v SLO je veliko več možnosti za videvanje.
Na živce mi pa gre pametvanje od enih da tist kr je v SLO ni veza na daljavo, je jst mislm da je...ok ena razdalja more bit a ne. Sam se pa zelo razlikuje al sta dva doma 30km narazn al pa 90km.

z vsem se strinjam, le da mam jz eno uro pa pou z vlakom do lj pol pa eno uro al z vlakom al pa z busom.pa nimam avta ma ga pa on, ampak zdej ma gips pa ne more vozit...zato pa hvala bogu za faxe v lj, da se oba preselva tja =P in isto se tut mal dle nisva vidla...no, po tri tedne glih ne ;)
in, ja je to veza na daljavo ker mava 106km z avtom vmes...
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 18. Sep. 2008 13:19

No jaz se pa ne strinjam z vama. Kot sem že rekla, se vse da, le če se hoče. Če ti nekomu zaupaš je vseeno kje je. Prevara te lahko v vsakem primeru, pa naj bo blizu tebe ali pa daleč. Res je, da se včasih pojavi vprašanje kje je in kaj dela, ampak če imaš nekoga rad se vse to reši. Veza v kateri ni zaupanja pa sigurno propade.

Tudi to, da nekoga ne spoznaš če ga nimaš non stop zraven ni res. Jaz za mojega vem točno kaj bo naredil v nekem trenutku, poznam ga zelo zelo dobro, mogoče še bolje kot če bi bila vseh teh 5 let nenehno skupaj.

Kjer je prava ljubezen in volja da ta uspe, nobena ovira ne more tega preprečiti. :D
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka

No jaz se pa ne strinjam z vama. Kot sem že rekla, se vse da, le če se hoče. Če ti nekomu zaupaš je vseeno kje je. Prevara te lahko v vsakem primeru, pa naj bo blizu tebe ali pa daleč. Res je, da se včasih pojavi vprašanje kje je in kaj dela, ampak če imaš nekoga rad se vse to reši. Veza v kateri ni zaupanja pa sigurno propade.

Tudi to, da nekoga ne spoznaš če ga nimaš non stop zraven ni res. Jaz za mojega vem točno kaj bo naredil v nekem trenutku, poznam ga zelo zelo dobro, mogoče še bolje kot če bi bila vseh teh 5 let nenehno skupaj.

Kjer je prava ljubezen in volja da ta uspe, nobena ovira ne more tega preprečiti. :D
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka

renchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 18. Sep. 2008 13:20

renchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 18. Sep. 2008 13:22

ups, se opravičujem za veliko število postov ampak mi je napisalo, da ni bilo poslano zato sem večkrat probala :oops:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 13:25

^^ Če ti napiše: Debug mode, pol je usejen poslano.
renchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a renchy » 18. Sep. 2008 13:30

No hvala, zdej vem :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 16:35

trapa napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Zakaj take pod 100km sploh pišete v to temo? :roll:
.

Zato, ker je včasih tudi 90km velika razdalja. ;)

JAO :D pa dobr no, ampak če se do fanta voziš največ eno uro, pol pa res NI ZVEZA NA RAZDALJO :D letel je na poste, v kteirh so pisale, da majo do fanta 15km oz 50km.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Sep. 2008 16:46

Tud če maš fanta 50 km proč od sebe se lahko zazdi, da furaš vezo na daljavo, če ni možnosti, da ga vidiš usako sekundo, ko si ti to zaželiš.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 16:50

Ja dobr, to je pol že bullshit.
Pač se greš zafurat za urico in ga imaš..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Sep. 2008 17:01

Zafurat s kom ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Sep. 2008 17:03

Avtobus? :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Sep. 2008 17:03

p!ka napisal/-a:Zafurat s kom ?

Autom :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 17:04

..Evelyn.. napisal/-a:Ja dobr, to je pol že bullshit.
Pač se greš zafurat za urico in ga imaš..

Eni smo npr. komi pred enim letom nardil izpit za avto, eni nimajo svojga avta sploh še. Ni tko vse v izi kot se sliš veš.ž

Avtobus..nimam direktne povezave sploh. Uzel bi mi 2ure zihr v ene smer.

Ah kaj sploh to razlagam :lol: .
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 18. Sep. 2008 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov