Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 01. Maj. 2005 14:51

Jah tako kot sem že rekla. Veliko je na zauopanju. Če si partnerja med sabo zaupati je potem vredu. Da ne varata en drugega. Jaz ga imam Približn 100km proč od sebe. Tržič-Žalec.
Kruto je kruto. Najprej je bilo da sva se videvala na 14dni sedaj pa kar vsak vikend.

Veliko srečće vsem, ki imate partnerja daleč od sebe.!!!!!
:gut: Držte se!!!! :cool: :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*Lizika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lizika* » 02. Maj. 2005 15:18

Midva sva že 3 lete skupi, razdalja lj- velenje. Zaenkrat morem rečt, da ni blo nobenih težav. Oba dva si morta zaupat, velik komunikacije pa je. K pa pride konec tedna je pa žur! :twisted: Je pa res da med tednom ko si tko osamljen, pa ko recimo nimaš kej za delat tud pomisliš, če se splača, daje te ljubosumje, itd. Sam k se pa vidita na vse to takoj pozabiš, ker se splača mal počakat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Maj. 2005 15:20

*Lizika* napisal/-a:Midva sva že 3 lete skupi, razdalja lj- velenje. Zaenkrat morem rečt, da ni blo nobenih težav. Oba dva si morta zaupat, velik komunikacije pa je. K pa pride konec tedna je pa žur! :twisted: Je pa res da med tednom ko si tko osamljen, pa ko recimo nimaš kej za delat tud pomisliš, če se splača, daje te ljubosumje, itd. Sam k se pa vidita na vse to takoj pozabiš, ker se splača mal počakat.

Se popolnoma strinjam. Med tednoma totalna osamljenost. Sam je pa na sceni VEGA da ni prevelikega računa.

Lizika: "so fajni štajerci kaj?" :wink: :wink: :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ajdita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajdita » 20. Jul. 2005 18:07

Mam dva kolega k sta se oba vezala na daljavo. En par (slovenija-finska) ze porocen, drugi (slovenija-nizozemska) se poroci v kratkem... Ocitno se da!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 20. Jul. 2005 18:08

men še tko ne uspeva zveza pa k je moj sosed kaj mi bo uspevala č bo stan od mene 100km??? maybe not i guess not :/
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Jul. 2005 18:14

tudi nama je uspela veza na daljavo celje - trbovlje. no zdej že živiva skupaj. :D
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 25. Jul. 2005 17:49

LP!

S fantom sva skupaj že 16 mesecev,zdaj pa se je zgodilo to, da bova zelo oddaljena drug od drugega :cry: Oba greva namreč študirat in sicer jaz v lj, on v portorož!Ali mislite da se bo zveza obnesla??Ima katera kakšne izkušnje??Zelo ga imam rada in res me skrbi, da se bo najina zveza ohladila:( :(
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Jul. 2005 17:52

C_r_N_a napisal/-a:LP!

S fantom sva skupaj že 16 mesecev,zdaj pa se je zgodilo to, da bova zelo oddaljena drug od drugega :cry: Oba greva namreč študirat in sicer jaz v lj, on v portorož!Ali mislite da se bo zveza obnesla??Ima katera kakšne izkušnje??Zelo ga imam rada in res me skrbi, da se bo najina zveza ohladila:( :(

AC ti omogoča hitro povezavo med LJ in KP ... tko da, ko vama bo dolgčas, se lahko dobita v Postojni, ki je v sredi ... moj kolega študira kle, punco ma v Logatcu, pa veza supr šiba ... če mu zaupaš, pa če sta nora en na druzga, bosta tole sfurala ... kaj pa gre v porotož študirat?
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 25. Jul. 2005 18:20

Saj ni tako daleč, če se imata zdauj super imata odlične pogoje za vnaprej.
Bosta pa skup za vikende, počitnice. Pa še kdaj vmes, ko ima kdo prost dan prileti k drugemu in sta skupaj popoldan.

Saj ne bosta celo življenje študirala. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 25. Jul. 2005 18:22

Joj Slovenija je pa res tolk mejhna, da je beseda razdalja kr mal napačen izraz :) Če se imata rada in nimata problemov z dobivanjem (kak zatežen atek al pa mamica), pa da ima eden avto...razdalje praktično ni...Res ne bosta mogla bit skupaj kot do sedaj, ampak če si bosta malo bolj organizirala dneve, ne bi smelo biti problema...

...morata pa se zavedat, da bo študij, novi ljudje, novo okolje in podobni faktorji vplivalo na vaju kot posameznika in se bosta morala kot posameznika borit proti spremembam in skušnjavam, da bosta lahko normalno funkcionirala kot par.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 25. Jul. 2005 18:24

Midva se tud vidva samo za vikend pa gre, tko da če se razumeta, bo vse vredu še naprej...
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 25. Jul. 2005 18:25

Nočem ti zbujat pesimizma, toda veliko zvez gre narazen ravno zaradi razdalje....
Saj pravim, nič ni potrjeno.....Saj veš, če si zaupata in se imata res rada ne bi smelo biti težav!
Za pravo ljubezen je pa tako ali tako vredno malo potrpeti!!!!
Držim pesti in vama želim veliko ljubezni!
:razz:
Uporabniški avatar
TrIxI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2005
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a TrIxI » 25. Jul. 2005 18:42

uff joj mene tudi to ful sekira..jst sm u KP se na sredni soli, fant pa gre letos u LJ studirat...res da sva ze kr en cajt skupi in je med nama velika ljubezen, ampak mene to full skrbi :cry:
no need to run and cry
it's a wonderful, wonderful life
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 25. Jul. 2005 18:47

Kak je na faksu?A se morš res skoz učit? :roll: Zanima me, da vidim kolk cajta boma kej mela da bi jst šla do njega al pa on do mene....
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 25. Jul. 2005 18:57

itaq da boš mela dost časa

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]