Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 13. Jun. 2008 13:44

moja soseda se je po 2 letih zveze na daljavo preselila k fantu v Grčijo in jima čist lepo ratuje že 4 leta.
tako, da js mislim da zveze na daljavo definitivno lahko uspejo, seveda pa more bit velik zaupanja, volje in ljubezni.
se spomnim, da se je velikrat obremenjevala s tem kaj počne on v Grčiji in podobne stvari, vendar se je naučila mu zaupat in jima je uspelo. zdaj pa pričakujeta prvega otroka :D
tak da če bo iz obe strani prisotna volja za uspeh in zaupanje ni razloga zakaj zveza ne bi uspela
So give me your forever.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Jun. 2008 14:47

shanell napisal/-a:Ljubezen lahko premaga vse ovire ampak le če je obojestranska in močna. Sem že slišala nekaj primerov ki so podobni tvojemu.. Vedeti moraš da eden bo mogel it v drugo državo in se prilagodit... zveza na daljavo mislim da nima prihodnosti.
Vso srečo :wink:

lahk pa nardita kompromis pa se oba preselita v drugo državo :wink:
men so ble take zveze na daljavo zmeri neki posebnega, luskane so navkljub vec problemom ki jih tut lahko prnesejo s sabo
Zivljenje je piskotek!
langley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a langley » 13. Jun. 2008 15:06

iz katerega dela španije pa je?

iz bližnjega italjanskega letališča Treviso leti ryanair vsak dan v Girono (nekaj km iz Barcellone) povratna letalska karta je v povprečju 150€ s taksami, lahko pa naletiš tudi na akcije po 1€ :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Jun. 2008 15:10

Tko ti bom povedala. Srečala sem se z dvema primeroma zveze na daljavo:
1. Nek znanec je spoznal Turkinjo na neki svetovni klepetalnici. Eno leto sta se dopisovala in pol sta se odločla, da se vidita. Je šel u Turčijo. Sta se res ful zalubla in se odločla, da probasta zvezo obdržat. In jima je ratalo. Res, da sta mela oba kr precej financ in jima ni biu problem letel vsak mesec. Danes sta poročena.
2. Kolegica ima fanta v Bosni in se vidita samo za ziske in poletne počitnice. Vidita se vsak dan prek MSN- ja in kamere ampak, ko sta skupaj v živo jima je nerodno, ker ne vesta kako se obnašat. Ko je tuki v sloveniji S sanja kako bosta končno prvič seksala, a ko gre v Bosno že vsi vemo, da ne bosta, ker ni tiste sproščenosti. Ampak njima tudi uspeva brez seksa.

Probaj, druzga ti ne morem reč. Vso srečo!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 13. Jun. 2008 18:42

uf..jest osebno se tega nikol nebi lotila, ker prvič požre preveč dnarja, in drugič gre preveč živcev. Poznam pa eno, ki ima trenutno zvezo z nekom iz portugalske, in sta skupi že eno leto. Sicer imata full denarnih in čustvenih problemov. Da ne govorimo o popolnoma različnih kulturah in kulturnih navadah. Vendar jima nekako uspeva.
Tako, da očitno ljubezen je dovolj :?:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 13. Jun. 2008 19:04

kolegica ima fanta k se šola u turčiji. komunicirata usak dan zju3 med šolo si dopisujeta in zvečjr klepetata po msnju. njuna zveza funkcionira že 10 mescu in do zdei sta se vidla enih 3x, med počitnicami ko prideta oba v Bosno .. tko da če je ljubezn močna, se da tud to :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Jun. 2008 19:30

***Ally*** napisal/-a:poznam zvezo Slovenija - Kitajska, spoznala sta se, ko je bil on tukaj na izmenjavi, zdaj pa ona živi na Kitajskem :D vse se da, če se hoče

kolk je pa stara ce ne prasam prevec :oops:
cist tko me zanima, ker js tut eno poznam (neki casa bla susolka :wink: )
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 13. Jun. 2008 20:15

ker se mi mudi, nej samo na kratko povem: eni moji prijateljici enaka razdalja ratuje že par let.
...just breathe...
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 14. Jun. 2008 9:49

langley napisal/-a:iz katerega dela španije pa je?

iz bližnjega italjanskega letališča Treviso leti ryanair vsak dan v Girono (nekaj km iz Barcellone) povratna letalska karta je v povprečju 150€ s taksami, lahko pa naletiš tudi na akcije po 1€ :wink:

iz Valencije. Se še nism nč pozanimala kako je kej z leti do tja. Trnutno ga mam še zlo v bližini, ker je na izmenjavi v Italiji, ampak julija gre. Tko da bova probala čimbolj izkoristit ta mesc, da se še bolj spoznava. Sva se pa že pogovarjala glede tega kje bi kej živela (ne skupi, čist tko kje se vidi v prihodnosti) in je njemu zelo všeč Italija :) to bi blo idealno, ker si z avtom v eni uri.

Fajn se brat zgodbe kako nekaterim celo uspe, hvala vsm
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 14. Jun. 2008 9:58

js poznam primer Nizozemska-Slovenija, samo se ni obnesl, sta se obiskala ene parkrat, pol se je pa ona odločila, da bo šla k njemu živet je pa nazaj pršla po 14 dneh, ker naj bi ji ukazvou ipd...
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 14. Jun. 2008 12:24

moji kolegici se obnese razmerje Ljubljana-London. use se da če se hoče.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Jun. 2008 14:09

inaa napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:poznam zvezo Slovenija - Kitajska, spoznala sta se, ko je bil on tukaj na izmenjavi, zdaj pa ona živi na Kitajskem :D vse se da, če se hoče

mislim da je nekaj več kot jaz, se pravi mogoče 24, 25, je pa iz okolice Slovenske Bistrice (ne poznam je osebno, ampak njena sestrična je moja prijateljica)

meni bi blo pa hudo imet enega tujca...mislim da bi mi čisto funkcioniralo :flower:

No sicer sem imela tudi kolegico ki je hodila z Italijanom in kolega, ki je bil z Belgijko ampak jima ni uspelo, ker se noben ni želel preseliti v drugo državo (niti onadva, niti partnerja). Moraš bit pač malo prilagodljiv in pripravljen na nove podvige...če si izjemno navezan na dom pol pomoje ne gre.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Jun. 2008 14:17

***Ally*** napisal/-a:
inaa napisal/-a:

mislim da je nekaj več kot jaz, se pravi mogoče 24, 25, je pa iz okolice Slovenske Bistrice (ne poznam je osebno, ampak njena sestrična je moja prijateljica)

meni bi blo pa hudo imet enega tujca...mislim da bi mi čisto funkcioniralo :flower:

No sicer sem imela tudi kolegico ki je hodila z Italijanom in kolega, ki je bil z Belgijko ampak jima ni uspelo, ker se noben ni želel preseliti v drugo državo (niti onadva, niti partnerja). Moraš bit pač malo prilagodljiv in pripravljen na nove podvige...če si izjemno navezan na dom pol pomoje ne gre.

Čeprav sem prej pisala, da poznam pare, ki jim je uspelo/uspeva, sama mislim, da nebi mogla tko bit z nekom, ker jz rabim nekoga met ob sebi skor ceu čas, moram vedet, da ga lahko vidim tud usak dan, če bi trebalo. . . Tko da res čestitke tistim, ki jim ratava!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 15. Jun. 2008 18:00

seveda lahko uspe, ampak pod enim pogojem...
ali ti v španijo ali on v slovenijo..poznam dosti takih zvez..
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Avg. 2008 10:50

Da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala.
Sem sveže zaljubljena v fanta, s katerim sva par dober teden dni. Razumeva se in vse (dobro, na začetku se itak da razumeva, upam, da bo tudi v prihodnje tako, čeprav so tudi nesoglasja del vsake zveze), vendar sem pričela razmišljati o stvari, ki bi utegnila razjedati najino zvezo čez čas (do neke meje že zdaj mogoče :?). Že zdaj se vidiva zelo malo (vsak drugi dan, od srede pa se samo še po telefonu in msn-ju slišiva, ker pomaga nekemu znancu pri delu pri hiši, čeprav ima moj dopust in bi se lahko bolj posvetil meni oz. nama, sploh ker je zveza še v razvoju). Ta teden bo spet delal in se bova videla samo za vikend (v petek in mogoče še v soboto). Še večji problem pa je, da mi je omenil, da gre od oktobra do februarja na neko usposabljanje v Lj., tako da se bova samo za vikende videla. Kakšne možnosti sploh ima takšna zveza? Je katera bila kdaj v takšni zvezi (ali še je) in kako se je obnesla? Po eni strani si govorim, da sem končno spoznala nekoga sebi primernega, s katerim sva se ujela in vse, in bi ga bilo škoda zapustiti zaradi takšne stvari, ki je pač nujno zanj, po drugi strani pa si nekako ne predstavljam, da ga bom tako malo videvala? Že zdaj se ne vidiva pogosto, kaj bo šele potem... :( Trenutno sem zelo zmedena glede tega, zato mu še tudi nisem nič omenila. Ponavadi vedno povem vse tako kot mislim in tega je tudi on že vajen pri meni, ampak v tem primeru se bojim njegovega odziva, ker bi lahko zameril, glede na to, da on pač mora dati skozi to usposabljanje.
Kaj pravite na takšno zvezo?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]