Je razdalja ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lady bug
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: Bratislava
Moja zveza na daljavo pa ni uspela
mi je razdalja in vec casa zase dalo misliti in sem ugotovila, da fant ni zame, tako da mislim, da bi se koncalo tudi, ce bi jaz ostala doma.
Sem pa zdaj tu naletela na super Portugalca, tako da nevem... Pri njem pa ne gre le za neko obdobje, pac pa zato, da jaz pac v osnovi zivim v Sloveniji, on pa na Portugalskem.
Nevem, ce sem ravno clovek za razdalje...
Ampak je tako - srce hoce, dusa hoce, le razum pravi ne, ne zaljubi se.. Ampak kdo sploh poslusa razum, ko pride do ljubezni?!
mi je razdalja in vec casa zase dalo misliti in sem ugotovila, da fant ni zame, tako da mislim, da bi se koncalo tudi, ce bi jaz ostala doma.
Sem pa zdaj tu naletela na super Portugalca, tako da nevem... Pri njem pa ne gre le za neko obdobje, pac pa zato, da jaz pac v osnovi zivim v Sloveniji, on pa na Portugalskem.
Nevem, ce sem ravno clovek za razdalje...
Ampak je tako - srce hoce, dusa hoce, le razum pravi ne, ne zaljubi se.. Ampak kdo sploh poslusa razum, ko pride do ljubezni?!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Js če realno gledam na to, kako bi uspela veza z nekom, k mi je še pred časom ogromn pomenu (kao preteklik) lah rečem sam težko... Vsak na drugem koncu SLO, oba mava službe k nama kr precej časa pa energije vzameta, js sm čez vikende večinoma frej, on še to ne... Tko da... težko bi blo... In mogoče bolš da nč nč ni... Čeprov pravjo, da ljubezen premaga vse ovire pa ne vem kaj še... sam dvomim res... To, da bi se vidla 1x na 14dni pa zame ni nobena veza... Sej so primeri, ko to furajo tri leta, na koncu se poročijo in evo happy end... Sam so tko preklet redki.
Always look on the bright side of life!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
midva sva z mojin skup en let pa par mescov in zj je on 2 mesca v mb, ker tam študira, jaz pa sem ostala v kranju. ful ga pogresam, hočem ga skos met ob sebi, čeprou vem da to ni mogoče...upam da nama bo uspel, fora je v tem, da sva ugotovila, da vsak vikend dam hodt al pa js v mb je precej drago...tko da, se zlo mal vidva...na 14 dni...men se trga...sicer se slisva prk skypa, smsi, ...vse mozno, ampak ni isto
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Jz sm bla enkrat v vezi z nekom iz mb-ja..(jz sm iz Lj) in sva se vidla vsak teden za vikend..sam se mi je takrat tok drago to migriranje zdel...kaj pa vem...sej si nakonc koncev tud tok usojena nisva bla, da bi se tok drug za druzga žrtvovala
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Oki jst mam fanta s koroške. študira u mbju. jst sm z dolenske, med tednom u lj..in tuki je ful enih kilometrou umes..tko al pa drgač, kjerkol je kdo..pa se use da. res se da. Se vi2 zlo velik, mogoče en tedn umes ne, pa sva pol po 5dni skup, tut po več sva že bla..pa ni panike res.Da bi blo to pa tko drago das neb zneslo pa ne vem če je to res. Pa nimava ne vem kuk dnarja. Pač se znajdš, namest da greš na vlak, grem jst recimo s kakim njegovim prjatlom k študira u lj, pa grem pol z njim domou..pa daš minimalno dnarja..učas vlak,učas bus,učas kaka kombinacija..Sam sva se to že tko navadla, da bi bla razdalja res najmanjši problem..sploh pa nitko drago, sam znajdljiv morš bit..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Kokr pravš Damyanchyka se popolnoma strinjam s tabo. Če sta si dva popolnoma usojena tuki ni, da bi blo predrago migrirat. Včasih je težko k pomisleš, da maš eno osebo delč in ne morš dobit objema v trenutku, ko se ti zahoče. Res pa je da takrat, tist vikend al pa tedn ko si z njemu se pa posvečaš drug drugemu 100%
Pri mojem bivšem je blo le to, da si nisva bla tok usojena, tko da je pol tako migriranje izpadl drago(pač za eno tako ljubezen mim grede je blo to preveč).
Mam pa tud zdej lubija k je 50km stran od mene(sej ne rečm, da je to grozn velik) ampak tud če bi biu 100km stran od mene, bi ne glede na dnar hodla k njemu. K se mava res rada.
Pri mojem bivšem je blo le to, da si nisva bla tok usojena, tko da je pol tako migriranje izpadl drago(pač za eno tako ljubezen mim grede je blo to preveč).
Mam pa tud zdej lubija k je 50km stran od mene(sej ne rečm, da je to grozn velik) ampak tud če bi biu 100km stran od mene, bi ne glede na dnar hodla k njemu. K se mava res rada.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Oki sej ne pravm,da sva si usojena. Nikol ne veš kaj pride.. Sam vem, da če se hoče, če je želja, da se res use da. Drugo je spet, če pousod vidš sam probleme, pol je brezveze da se spuščaš u kej tazga.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz nisem za te scene,resno.
Meni bi blo najboljše da živi v isti ulici pa da grem lahko v copatah do njega,naprimer,al pa kar v istem bloku.
Midva sva narazen kaj pa vem kolk kilometrov, pomojem okol 30,malo manj. To je zame nič, kaj pa je v avto se vržem in čez 25 minut sem pri njem.
Ampak mava tako uštimano,da sem za vikende kar pri njem,pa enrkat med tednom se še vidiva, ko on pride k meni.
Pač,so še drugi reči,ki jih je treba narest....njegova služba,pa preden domov pride je ura 5, pa potem še moj faks,pa jaz se mam za učit dost...tako da potem pač tako naredim da se med tednom vse naučim,sem za vikende frej in tiste trenutke konkretno izkoristva.
Tko da men se ne zdi da se premal vidva,preveč pa tud ne.Lih prov
Meni bi blo najboljše da živi v isti ulici pa da grem lahko v copatah do njega,naprimer,al pa kar v istem bloku.
Midva sva narazen kaj pa vem kolk kilometrov, pomojem okol 30,malo manj. To je zame nič, kaj pa je v avto se vržem in čez 25 minut sem pri njem.
Ampak mava tako uštimano,da sem za vikende kar pri njem,pa enrkat med tednom se še vidiva, ko on pride k meni.
Pač,so še drugi reči,ki jih je treba narest....njegova služba,pa preden domov pride je ura 5, pa potem še moj faks,pa jaz se mam za učit dost...tako da potem pač tako naredim da se med tednom vse naučim,sem za vikende frej in tiste trenutke konkretno izkoristva.
Tko da men se ne zdi da se premal vidva,preveč pa tud ne.Lih prov
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
moja zveza na daljavo ni uspela, pa niti ni bila taka razdalja...100km...ampak preprosto preveč sem ga pogrešala, on pa mene..nonstop sva hotla skup bit pa nisva mogla bit, videvala sva se samo čez vikend..na koncu sva se oba odločla da najbolš da greva narazen ker sva vidla da tako več ne bo šlo naprej! jah, pač ni nama bilo sojeno
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
^^ enaka je moja zgodba. Ko vidiš, da več preprosto ne gre, ker (kakor koli pravijo, da ljubezen vse premaga) je tudi 100 km lahko preveč. Normalno, da želiš biti čim več skupaj, in ker ni možno ... pride do bednih prepirov, energija gre v povsem napačno smer ... pa še kakšne druge neprijetne stvari. In se zgodba konča.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zanimivo, koliko različnih pogledov na isto stvar obstaja!
Meni ni nikoli padlo na pamet, da bi mi to, da sva se s fantom videvala samo ob (sicer podaljšanih) vikendih oz. kolikor sva le lahko še vmes, predstavljalo oviro za najino vezo
Pa sva začela še zelo mlada, brez izpita in tudi potem še nekaj časa vsaj jaz brez avta, ne pa tako kot danes, ko ima že vsak mulc svoj avto takoj pr 18.
Men je bilo vedno v veselje "potovat" k njemu, veselila sem se vsega tega, največkrat štopala in zelo zelo redkokdaj mi je bilo odveč oz. težko. da ne govorim o tem, kako rada sem "potovala" k njemu ko sem končno prišla do svojega avta; to mi je bila cela pustolovščina
Nekak samoumevno mi je bilo, da tako pač je; čez teden jaz šola in kasneje faks, on pa služba.
Pa koliko dni sem manjkala na faksu, ker sem šla raje k njemu....
Meni ni nikoli padlo na pamet, da bi mi to, da sva se s fantom videvala samo ob (sicer podaljšanih) vikendih oz. kolikor sva le lahko še vmes, predstavljalo oviro za najino vezo
Pa sva začela še zelo mlada, brez izpita in tudi potem še nekaj časa vsaj jaz brez avta, ne pa tako kot danes, ko ima že vsak mulc svoj avto takoj pr 18.
Men je bilo vedno v veselje "potovat" k njemu, veselila sem se vsega tega, največkrat štopala in zelo zelo redkokdaj mi je bilo odveč oz. težko. da ne govorim o tem, kako rada sem "potovala" k njemu ko sem končno prišla do svojega avta; to mi je bila cela pustolovščina
Nekak samoumevno mi je bilo, da tako pač je; čez teden jaz šola in kasneje faks, on pa služba.
Pa koliko dni sem manjkala na faksu, ker sem šla raje k njemu....
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Midav sva mela tut vezo na daljavo(jaz Tržič,on Postojna), pa sva se dve leti videvala smao med vikendi,pa še to ne vsaki. No, zdaj sva že 3 leta skupaj skoraj vsaki dan( ok. vsaki dan). Zdaj si tudi rihtava stanovanje pri njih doma(majo namreč dvonadstropno hišo in zgoraj ima on svojo sobo,kopalnico pa še dve sobi sta plus prostor za kuhinjo). Če bo vse po sreči bova za novo leto že končala. Poleg tega pa bova postala tudi starša
Tako da,jaz mislim, da se veza na daljavo obnese, je pa res, da je treba met veliko zaupanja in moči. P seveda tudi želeti si moraš da uspe. Tako da,dekleta akr pogumno.
Tako da,jaz mislim, da se veza na daljavo obnese, je pa res, da je treba met veliko zaupanja in moči. P seveda tudi želeti si moraš da uspe. Tako da,dekleta akr pogumno.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Ful lepo slišat pupica
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hey there Delilah
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away
But girl tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true
Hey there Delilah